Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ PPC

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò nmobp. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος nmobp στις 26-12-2009, 15:01. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  26-12-2009, 15:01 56070

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ PPC

Γεια σας!

Έχω δύο PPC της HP (με Windows Mobile) που δέχονται και κάρτα GPRS, μάλιστα τους έχω εγκατεστημένη αυτή τη στιγμή την κάρτα της Vodafone για αποστολή δεδομένων 1ΜΒ/μήνα. Αυτά τα PPC θα τα δίνω σε συνεργάτες για μερικές μέρες, μαζί με 3 κάρτες SD το καθένα, που η κάθε κάρτα περιέχει ελαφρά διαφορετικές εκδόσεις ενός προγράμματος software, η μία κάρτα την Α, η άλλη τη Β και η τρίτη τη C. Οι συνεργάτες θα τρέχουν περιοδικά ή τυχαία το προεγκατεστημένο πρόγραμμα, ανάλογα με το ποια κάρτα θα βάζουν στο κάθε PPC. 

Αναζητώ μία εφαρμογή η οποία θα κάνει το εξής: Κάθε φορά που θα τρέχει το πρόγραμμα A ή B ή C η εφαρμογή αυτή θα στέλνει ένα data string (ή SMS) σε ένα κινητό μου τηλέφωνο (ή μήπως καλύτερα ένα e-mail σε δηλωμένο account) όπου θα αναφέρεται το όνομα του PPC (έστω PPC1 ή PPC2) και το όνομα του προγράμματος που τρέχει, A ή Β ή C.

Υπάρχει κανείς που θα μπορούσε να ασχοληθεί με αυτή την εφαρμογή; (Φαντάζομαι δεν υπάρχει διαθέσιμη).

Ευχαριστώ, οποιαδήποτε συμβουλή - προσφορά ευπρόσδεκτη!

Νίκος 
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems