(1)
Τα JaggedArray μιλάμε μου άρεσαν πολύ!!
Δεν ήξερα ότι μπορείς να βάλεις ()() σε κάτι..
Ουσιαστικά το ()() είναι ίδιο με το (,) έτσι? Είναι πάλι ένας πίνακας με 2 διαστάσεις.. μόνο που μπορείς να κάνεις αυτό που θέλω πανεύκολα ^^
Ευχαριστώ πολύ για ακόμα μια φορά! Είσαι εκπληκτικός :)
(2)
Αν και δεν θα χρησιμοποιήσω το Buffer.BlockCopy, πρέπει να το μάθω κι αυτό, και για να πώ την αλήθεια δεν το κατάλαβα.
Okay, είναι απόλυτα κατανοητό μέχρι εδώ: "Buffer.BlockCopy(Set1, 0, Whole, 0,"
Απο κει και πέρα όμως, έχουμε αυτό το "3 * 8)" Το οποίο είναι τα πόσα bytes θα δώσει (εεε?? γιατί δεν μπορεί να το υπολογίσει μόνο του? Οο)
Βλέπω λοιπών το 3 * 8, και παρατηρώ ότι έχουμε 3 τιμές στο set1, άρα λέω, 3 τιμές * 8bit λογικά θα είναι.. άρα να το το 3*8.
Όμως στην κάτω σειρά έρχεται η κάτω σειρά και μου τα χαλάει όλα.. Γιατί βλέπω το 3*8 και στο DestinationOffset. Και δεν καταλαβαίνω τι μπαίνει που και γιατί...
(3)
Χαχα τι τέλειο το #IF Debug
Ούτε αυτό το ήξερα... πολύ χρήσιμο.
(4)
Το DataGrid δεν είναι στατικό. Ο χρήστης κάνει import ένα αρχείο, και μετά μπορεί να αλλάξει γνώμη και να κάνει import ένα άλλο αρχείο, οπότε όλα τα δεδομένα αλλάζουν.
Επίσης το αρχείο μπορεί να περιέχει πολλές στήλες με δεδομένα, αλλά το permutation το οποίο θα γίνετε είναι για 2 στήλες μόνο, άρα το Set1 και set2 (που είναι οι 2 στήλες που θα επιλεγούν απο το datagrid) αλλάζουν επίσης. (δλδ και για ένα στατικό DataGrid το οποίο περιέχει 5 στήλες με errors, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μόνο 2 στήλες, όποιες θέλει, άρα το set1,2 θα αλλάζουν κάθε φορά.
Λολ, τώρα κατάλαβα τι εννοείς.. Μπορούσα να βάλω στο πάνω redim το σκέτο, αντί για "ReDim Set1(-1), Set2(-1)", ένα απλό "ReDim Set1(NumberOfErrors), Set2(NumberOfErrors) "
Έχεις δίκιο.. απίστευτα χαζό λάθος.. ασχολίαστο βασικά -ακόμα κι εγώ το κατάλαβα :Ρ
(5)
'SetWhole(0, ) = Set1 ' Πριτς!
'SetWhole(1, ) = Set2 ' Πριτς2!
Πέεεεεεεεεεεεθανα στο γέλιο ^^ αχαχαχα μάρεσε το πρίτς :Ρ Πάντως είχα μια λογική όμως, έτσι? αφού μπορείς να πείς SetWhole(0,0) = ΜηArrayΜεταβλητή, γιατί να μην μπορείς να πεις SetWhole(0,) = Μεταβλητή1αςΔιάστασηςArray? (ρητορική ερώτηση..)
(6)
Έκανα τις αλλαγές σύμφωνα με αυτά που μου είπες. Ρίξε μια ματιά πλζ και πες μου τη γνώμη σου :)
Private Sub btnPermutation_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles btnPermutation.Click
'TODO
'If rows(1).count = rows(2).count then ...
If dgvData.SelectedColumns.Count = 2 Then
NumberOfErrors = dgvData.Rows.Count
ReDim Set1(NumberOfErrors), Set2(NumberOfErrors)
For i As Integer = 0 To NumberOfErrors - 1
Set1(i) = CDec(dgvData.Item(dgvData.SelectedColumns(0).Index, i).Value)
Set2(i) = CDec(dgvData.Item(dgvData.SelectedColumns(1).Index, i).Value)
'MsgBox(dgvData.Item(dgvData.SelectedColumns(0).Index, i).Value.ToString & " <-> " & dgvData.Item(dgvData.SelectedColumns(1).Index, i).Value.ToString)
Next
SetWhole(0) = Set1
SetWhole(1) = Set2
#If DEBUG Then
MsgBox(SetWhole(0)(0) & " " & SetWhole(1)(0))
#End If
Call TwoPairedSamplesPermutation(Set1, Set2)
(7)
Και πάλι ευχαριστώ πολύ για την συνεχή βοήθεια που προσφέρεις.
Χρόνια πολλά και χαρούμενα Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά!!!!
(αν θες κοίτα λίγο και ένα module Που έφτιαξα σαν γενικό, το έκανα update κιόλλας: http://www.dotnetzone.gr/cs/forums/ShowThread.aspx?PostID=68587#68587 )