Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Προβλημα με Connection string

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò frankie. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος frankie στις 29-02-2012, 21:44. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  25-02-2012, 12:33 69449

Προβλημα με Connection string

Καλημερα σ ολους και καλως σας βρηκα!!

Εχω ενα προβλημα,προσπαθω να συνδεθω μεσω μιας console aplication(VB 2010) με μια βαση δεδομενων και δεν μπορω να τα καταφερω.Χρησιμοποιω το εξης connection string("Data source=.\SQLEXPRESS;|Data Directotry|=something.mdf;user instance=true;integrated security=true;")

μου βγαζει μηνυμα failed to log in...

το παραξενο ειναι οτι μεσω φορμας συνδεεται κανονικα(μεσω dataset).Λιγο βοηθεια..??

•  29-02-2012, 11:31 69471 σε απάντηση της 69449

Απ: Προβλημα με Connection string

Κοίταξες το connection string που χρησιμοποιεί το dataset? Επιπλέον θέλεις πραγματικά να ανοίξεις κάποια βάση ως user instance ή αντέγραψες από κάπου το connection string? Το ακριβές μήνυμα ποιό είναι?
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  29-02-2012, 21:44 69487 σε απάντηση της 69471

Απ: Προβλημα με Connection string

Καλησπερα Παναγιωτη

Για να ειμαι ειλικρινης ειμαι εντελως αρχαριος στις βασεις δεδομενων καθως και σε οποιαδηποτε μορφη προγραμματισμου...

Βρηκα μετα απο ψαξιμο οτι δουλευε το εξης :Data source=local\SQLEXPRESS;Initial Catalog=Northwind;Trusted_connection=yes..το user instance οπως πολυ καλα μαντεψες το ειχα δει απο ετοιμο παραδειγμα...

Μου εβαζε εκτος απο failed to log in και error 26 καθως και error 40...οπου για το 26 χρειαζοταν καποιες ρυθμισεις οπου τις βρηκα και τις εκανα και τωρα δουλευει ενταξει για την ωρα...εκτος αυτων ειχα επισης προβλημα και με την ιδια την βαση δεδομενων(northwind) καθως απο οτι καταλαβα δεν την εβλεπε...το καταλαβα γιατι καποια στιγμη το sql management studio δεν μπορουσε να την ανοιξει.Την εκανα attach και τελικα ενταξει.....Παντως σε ευχαριστω για την απαντηση αν θες  να μου πεις κατι αλλο να προσεξω πανω σε αυτο ειναι ευπροσδεκτο.....

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems