Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Γνωρίζετε (No 2)....

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò PouEmplexa. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος KelMan στις 02-07-2005, 20:51. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  02-07-2005, 18:09 3270

    Smile [:)] Γνωρίζετε (No 2)....

    Αν δεν κάνω λάθος, οι απόφοιτοι σχολών, όπως για παράδειγμα Μαθηματικοί, Χημικοί... έχουν, με το τέλος των σπουδών τους, το δικαίωμα να διδάξουν σε σχολείο ή σε Φ.Μ.Ε..

    Αυτό από ό,τι ξέρω δεν ισχύει για τους αποφοίτους πολυτεχνικών σχολών.

    Επιπλεόν, πριν από δύο χρόνια είχα ακούσει [:-*] ότι αυτή τη δυνατότητα διδασκαλίας την είχαν και οι πτυχιούχοι πανεπιστημικαών σχολών Πληροφορικής. Μετά νομίζω, το έχασαν αυτό το δικαίωμα (ή κάτι τέτοιο) και φέτος άκουσα[:-*] ότι επανήλθε.

    Γνωρίζει κάποιος κάτι πιιιιιιιιιιοοοοο συγκεκριμένο; [8o|] Πρέπει τελικά οι πτυχιούχοι Πληροφορικής να πάνε στη ΣΕΛΕΤΕ, για να μπορούν να διδάξουν μετά; [*-)]

    Ευχαριστώ!Big Smile
  •  02-07-2005, 19:00 3272 σε απάντηση της 3270

    Surprise [:O] Re: Γνωρίζετε (No 2)....

    Αμάν!Surprise Ακόμα δεν πήρες το πτυχίο και σκέφτεσε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα? Δεν νομίζω να σε τρομάξανε οι ιστορίες τρόμου που γράφουμε εδώ? Α! Το βρήκα, ο Ζαχαρίας φταίει! Ο άτιμος! Angry Πάει και τρομάζει τον κόσμο!

    Νομίζω, λέω νομίζω, ότι πλέον δίνεις και παιδαγωγικά μαθήματα στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, και δεν χρειάζεται να πας ΣΕΛΕΤΕ (η οποία έχει αλλάξει όνομα εντωμεταξύ) ή να έχεις πάρει παιδαγωγικά μαθήματα στο Πανεπιστήμιο. Δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες, αλλά νομίζω ότι ο Kelman κάτι θα ξέρει (Jose Cuervo Drinks) ...


    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  02-07-2005, 20:51 3274 σε απάντηση της 3272

    Re: Γνωρίζετε (No 2)....

    Viva! Μα τι καλός άνθρωπος αυτός ο PKanavos...Big Smile
    Λοιπόν, όταν δίνεις ΑΣΕΠ δίνεις και παιδαγωγικά και γνωστικό αντικείμενο. Παρένθεση: Είδε κανείς στο site του ΑΣΕΠ τα θέματα που έπεσαν φέτος; Σχετικά καλά θεματάκια, που πιάνουν ένα πλατύ φάσμα γνώσεων πληροφορικής, ωστόσο θεωρήθηκαν "πολύ εξειδικευμένα" και ξεσήκωσαν πολλές αντιδράσεις... Τα έκαψαν τα παιδιά... Ακούς εκεί να μην βάλουν "Πως είναι στα ελληνικά το internet" όπως στον προηγούμενο διαγωνισμό! Stick out tongue. Κλείνει η παρένθεση.
    Γενικά επικρατεί ένα ψιλο-μπάχαλο με τις σχολές και το αν παρέχουν παιδαγωγική επάρκεια, κλπ, κλπ. Το status πάντως τώρα είναι ότι - στον τομέα της πληροφορικής - μπορούν να δώσουν απόφοιτοι σχολών πληροφορικής (που καθορίζονται συνήθως από προεδρικά διατάγματα, άλλη πονεμένη ιστορία) άσχετα με το αν έχουν παιδαγωγική επάρκεια (είτε μέσω της σχολής, είτε με μεταπτυχιακά, ΣΕΛΕΤΕ, κλπ). Απλά, αν περάσεις και εφ'όσον διοριστείς, στα ψιλά γράμματα της συμφωνίας λέει ότι είσαι υποχρεωμένος/νη να παρακολουθήσεις παιδαγωγικά μαθήματα αν και όταν αποφασίσει να σε στείλει το υπουργείο.
    Vir prudens non contra ventum mingit
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems