Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ένα γεια κ από μένα ( τον νέο :P ) !!!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò largko. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος largko στις 03-10-2009, 02:50. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  03-10-2009, 02:50 54229

    Ένα γεια κ από μένα ( τον νέο :P ) !!!

    Καταρχήν ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα της σελίδας αυτής. Είναι ότι πιο ολοκληρωμένο έχω δει για τα Ελληνικά δεδομένα στο θέμα του Development.

    Λίγα λόγια για μένα ...
      Είμαι 21 χρονών και ασχολούμε με του υπολογιστές από τα 8 (Ήταν να μην πάρω έναν). Από τα 15 άρχισα με προγραμματισμό και τώρα που είμαι στα ΤΕΙ Σερρών - Πληροφορικής και Επικοινωνιών πραγματικά το έχω κάψει το πράγμα. Ο προγραμματισμός είναι ότι το καλύτερο για μένα ( εκτός από την καθημερινή και χαρούμενη ζώη ). Σκοπός μου να μάθω όσα περισσοτέρα μπορώ πάνω σε γλώσσες προγραμματισμού ( και ας με λεν Καμμένο ). Η γλώσσες που ξέρω καλά (έτσι πιστεύω) είναι C++ (στην Borland προγραμματιζώ νην CodeGear RAD Studio 2010 ) και η SQL. Αυτά θα έλεγα είναι καλά για μια πρώτη ματιά .... Μιας κ μπορεί να είμαι απ τους πιο μικρούς εδώ μέσα θα ήθελα κ μερικές γνώμες από άτομα με εμπειρία στον προγραμματισμό τι θα ήταν πιο καλά να ασχοληθώ. Στόχος μου είναι να είμαι σε μια εταιρία και να δημιουργώ παρά να είμαι απλά δημόσιος υπάλληλος (όχι οτι δεν είναι καλά αλλά είμαι τέτοιος... μ'αρέσει να κάνω κάτι καινούργιο κ να παιδευόμαι ... "μη πείτε μαζώχα τώρα" ). Αυταααααά !!!

    Ένα δέιγμα για την εισαγωγή μου στο Internet είναι αυτό το site ( Δικός μου server , δικιά μου κατασκευή ) : http://polukatoikia.ath.cx  (Για να περνάμε την ώρα μας στην πολυκατοικιά μας , μιας κ όλη η παρέα μένουμε σε μια πολυκατοικία)

    Burning in Programming
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems