Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Το PC Magazine συγκεντρώνει το ελληνικό λογισμικό σε ένα αφιέρωμα - Μπορείτε να βοηθήσετε;

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Dimitris Papadimitriou. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Παναγιώτης Καναβός στις 03-09-2015, 11:15. Υπάρχουν 35 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 3 (36 εγγραφές)   < 1 2 3 >
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  30-01-2010, 13:56 56813 σε απάντηση της 56454

    Απ: Το PC Magazine συγκεντρώνει το ελληνικό λογισμικό σε ένα αφιέρωμα - Μπορείτε να βοηθήσετε;

    πήρα το περιοδικό σήμερα, αλλά δεν μπορώ να κρύψω οτι ειμαι λίγο απογοητευμένος, σαν να εγινε πολυ προχειρη-βιαστικη δουλεια.Huh?

    ναι ναι θα γίνω λίγο κακός τώρα... αλλά για καλό θα είναι:Devil

    καλα πολοι εχουν μια ντουζινα εφαρμογες δεν μπορουσαν να τις βαλουν ολλες αλλά κάποιοι που είχαν 1-2 μπορούσαν,(δεν αναφέρομαι προσωπικά)
    εκτός αυτο ποιο σημαντικο ειναι οτι δεν κανανε τον κόπο καποιες εστω να τις κανουν ενα μικρο review, κανα screenshot τιποτα μεσα στο περιοικο ουτε μια σελίδα!
     οκ μπορει να εχουν τους λογους τουςMoon αλλα οταν διαβασα το οτι θα ειναι το "κυριο θέμα" του τεύχους και του DVD περημενεις να δεις και κάτι τυπωμένο στο χαρτι!
    τόσες καλες εφαρμογες ας επελεγαν 10 και ας τους αφιερωναν μια παράγραφο και ας αναφεραν και τις υπολοιπες μετα μαζι,

    δηλαδη απλά απογοητευση, φανταζόμουν απ οσα ειχαν γραφτει οτι θα ηταν ποιο ζεστο το θεμα, τωρα απλα ενα copy-paste και απο τα 60software-εργαλεια βαλανe στο dvd 10-20.Sad
    επιπλεον ειχαν βαλει μια κατηγορια στο dvd "λειτουργικό" που ηταν τελειως λαθος για όλες τις εφαρμογές! σαν να σου ελεγε οτι παίζουν σχεδόν όλες μόνο σε windows 98 έως XP!
     όταν πολλές (70%+) εφαρμογές είναι .NET! άρα άνετα  windows 7 και sVista. Οι αναγνώστες απλά δεν θα δοκιμάσουν τις εφαρμογές αυτές πιστεύοντας οτι δεν θα παίζουν στο λειτουργικό τους!

    προς θεού δεν είμαι αχάριστος δωρεάν "διαφήμιση" είναι, και "από το ολότελα καλή και η Παναγιωτενα" που λεει και ο Λαος, μαζι σας κι εγω, απλά ας μην τόνιζαν τόσο πολύ το οτι και καλα θα ηταν κύριο θέμα στο περιοδικο, και αφιέρωμα.έφαγα τον τόπο να το βρω την μέρα της κυκλοφορίας τους και από τον ενθουσιασμό μου αγόρασα 3 τεύχη!!!!!Hmm

    αφιέρωμα εγω ξερω ειναι κατι παραπάνω από ένα  copy-paste σε ενα dvd και 0 γραμμες αναφοράς στο περιοδικό. σαν να σου "υποσχέθηκαν" τούρτα, και σου λένε πάρε μια καραμέλα στο τέλος!Stick out tongue

    θέλω να πιστεύω οτι ενα έγκυρο και σοβαρό περιοδικό οπως το pc-magazine θα επανέλθει στο θέμα στο μέλλον καθος υπάρχει οπως είδαμε ΠΟΛΥ ΤΡΟΦΗ από πολλούς ταλαντούχους συναδέλφους, και αξίζει το Ελληνικό software μια πραγματικά ολοκληρωμένη τόσο σε έντυπο όσο και σε ψηφιακό υλικό παρουσίαση.

    we will seeWink

    όπως και να έχει ευχαριστούμε.





    This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-
  •  04-02-2010, 10:28 56940 σε απάντηση της 56813

    Απ: Το PC Magazine συγκεντρώνει το ελληνικό λογισμικό σε ένα αφιέρωμα - Μπορείτε να βοηθήσετε;

    Συμφωνώ απόλυτα

    Σαν να μην είχαν με τι να γεμίσουν το cd τους

  •  04-02-2010, 10:49 56941 σε απάντηση της 56940

    Απ: Το PC Magazine συγκεντρώνει το ελληνικό λογισμικό σε ένα αφιέρωμα - Μπορείτε να βοηθήσετε;

    Νομίζω σωστά μιλήσατε. Είχε σχολιαστεί και στα εσωτερικά πηγαδάκια των moderators του dotnetzone το γεγονός ότι ζήτησαν τη βοήθειά μας τελευταία στιγμή. Ας ελπίσουμε ότι θα επανέρθουν με ένα καλύτερο αφιέρωμα.


    Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

    Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  04-02-2010, 11:34 56942 σε απάντηση της 56941

    Απ: Το PC Magazine συγκεντρώνει το ελληνικό λογισμικό σε ένα αφιέρωμα - Μπορείτε να βοηθήσετε;

    Βασικά, κάτι παραπάνω είχαμε πει. Περιοδικό το οποίο βγάζει Call For Papers με προθεσμία μίας εβδομάδας είναι ..... Χρειάζονται κάμποσοι μήνες για να απαντήσει ο κόσμος, να γίνει επιλογή των προτάσεων (ή εδώ προγραμμάτων), να τα ετοιμάσουν οι συγγραφείς (εδώ προγραμματιστές), να γίνουν διορθώσεις κλπ.

    Από την άλλη ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα περιοδικό το οποίο απευθύνεται σε χομπίστες, όχι επαγγελματίες προγραμματιστές. Ακόμα και έτσι όμως .... δεν μπορώ να φανταστώ π.χ. το "Μοντέλο" να ζητάει μοντέλα αεροπλάνων για άρθρο με προθεσμία 1 εβδομάδα ...


    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  06-02-2010, 13:14 56974 σε απάντηση της 56942

    Απ: Το PC Magazine συγκεντρώνει το ελληνικό λογισμικό σε ένα αφιέρωμα - Μπορείτε να βοηθήσετε;

    Αφού υπάρχει αυτό το thread δεν βλάπτει να συγκεντρωθούν εδώ και άλλα links (και ας βγάλει και άλλος το αφιέρωμα μετά). Κάποια δικά μου παρακάτω:

    * apps: 

    http://zoomicon.com/tranxform 

    http://zoomicon.com/DrAscii/index.html

    * libs + sample code: 

    http://zoomicon.com/jawt2delphi 

    http://zoomicon.com/qt4all

    http://zoomicon.com/plugs

    http://www.mech.upatras.gr/~robgroup/teams/logic/demos/index.html

    κάποια από τα downloads είναι μαζεμένα στο: http://cid-2335bbef59b92c54.skydrive.live.com/browse.aspx/Zoomicon

    (λείπει αρκετό παλιότερο μου λογισμικό [games, batch filters, tools κλπ.] από το παλιό μου site στην xoom :-(, κάποια στιγμή πρέπει να τα μαζέψω και βάλω online)


    Microsoft MVP J# 2004-2010
    Borland Spirit of Delphi 2001
    http://zoomicon.com
    Δημοσίευση στην κατηγορία: ,
  •  11-02-2010, 16:45 57079 σε απάντηση της 56813

    Απ: Το PC Magazine συγκεντρώνει το ελληνικό λογισμικό σε ένα αφιέρωμα - Μπορείτε να βοηθήσετε;

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ (Johnnyxp64)!!!
    Ας ελπίσουμε οτι τα γραφόμενα σου θα πιάσουν τόπο...!

  •  11-02-2010, 23:51 57094 σε απάντηση της 57079

    Απ: Το PC Magazine συγκεντρώνει το ελληνικό λογισμικό σε ένα αφιέρωμα - Μπορείτε να βοηθήσετε;

    Johny++

    Κάποιοι είδαμε screenshot των εφαρμογών μας μέσα στις σελίδες του περιοδικού χωρίς να περιέχεται η εφαρμογή στο DVD... Ούτε καν διαφήμιση δηλαδή, απλά στόλισαν τη σελίδα με ένα όμορφο GUI.

    Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...
  •  12-02-2010, 10:45 57096 σε απάντηση της 57094

    Απ: Το PC Magazine συγκεντρώνει το ελληνικό λογισμικό σε ένα αφιέρωμα - Μπορείτε να βοηθήσετε;

    Αγαπητοί φίλοι,

    Kαταρχήν ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο PC Magazine παρά την όποια πίκρα έχετε. Πρόθεση μας με το αφιέρωμα που κάναμε στο DVD για το ελληνικό software, ήταν να αναδείξουμε την κοινότητα των Ελλήνων προγραμματιστών που και πολυπληθής είναι και δεν έχει βρει την αναγνώριση που της αρμόζει. Προσπαθήσαμε να δώσουμε μια εικόνα από αυτήν την κοινότητα και το έργο της.

    Ειλικρινά δεν θέλαμε επουδενί να κάνουμε κάποια "ξεπέτα". Ίσως η στενότητα χρόνου που υπήρχε, να μην επέτρεψε να κάνουμε το αναλυτικό αφιέρωμα που θα θέλατε και θα θέλαμε. Όπως και να' χει δεχόμαστε τις καλοπροαίρετες παρατηρήσεις σας και επιφυλασσόμαστε να επανέλθουμε σε μελλοντικό τεύχος με ένα αναλυτικότερο αφιέρωμα στους Έλληνες προγραμματιστές, τόσο στο περιοδικό όσο και στo DVD. Πιστεύουμε ότι η αρχή έγινε. Και θα επανέλθουμε σίγουρα στο μέλλον. Γιατί πρόθεση μας είναι να αναδείξουμε το έργο όλης αυτής της μεγάλης κοινότητας των Ελλήνων προγραμματιστών.



  •  12-02-2010, 13:13 57107 σε απάντηση της 57096

    Απ: Το PC Magazine συγκεντρώνει το ελληνικό λογισμικό σε ένα αφιέρωμα - Μπορείτε να βοηθήσετε;

    gfetok:
    να αναδείξουμε την κοινότητα των Ελλήνων προγραμματιστών που και πολυπληθής είναι και δεν έχει βρει την αναγνώριση που της αρμόζει. Προσπαθήσαμε να δώσουμε μια εικόνα από αυτήν την κοινότητα και το έργο της.

    Όσο μπορεί το data warehouse που φτιάχνω αυτό τον καιρό, ή τα transactional συστήματα και internet banking που φτιάχνουν άλλα μέλη του DotNetZone να χωρέσει στο DVD, άλλο τόσο μπορείς να παρουσιάσεις τους έλληνες προγραμματιστές βάζοντας προγράμματα σε ένα DVD. Να μην πω ότι δίνεται η εντύπωση ότι το περιοδικό δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη διαφορά στους χομπίστες και αυτούς που συνεργάζονται για να φτιάξουν μεγάλα συστήματα.

    gfetok:

    Ειλικρινά δεν θέλαμε επουδενί να κάνουμε κάποια "ξεπέτα".

    Τα Call For Papers συνήθως κρατάνε μήνες και έχουν σαφέστατο στόχο. Η προθεσμία της 1 εβδομάδας, πως θα πρέπει να φανεί? Η άγνοια του τομέα τί εντύπωση δίνει? Πραγματικά, θα περιμένατε τους προγραμματιστές πχ. της SingularLogic να απαντήσουν σε 1 εβδομάδα, να κανονίσουν τις σχετικές άδειες από τα νομικά τους τμήματα και να σας δώσουν το πρόγραμμα των εκλογών για να το βάλετε στο DVD? Ή περιμένατε να στείλουν τα toys τα οποία φτιάχνουν μετά τη δουλειά?

    Προτείνω την επόμενη φορά να καθορίσετε προσεκτικά το στόχο του αφιερώματος και να κάνετε ένα CFP με αρκετό χρόνο ώστε και ο κόσμος να το μάθει και εσείς να επιλέξετε τα άτομα που θα παρουσιάσετε και τα άτομα να μπορέσουν να προετοιμαστούν.


    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  12-02-2010, 20:06 57118 σε απάντηση της 57107

    Απ: Το PC Magazine συγκεντρώνει το ελληνικό λογισμικό σε ένα αφιέρωμα - Μπορείτε να βοηθήσετε;

    Αγαπητέ φίλε,

    ειλικρινά πιστεύω ότι έχετε παρεξηγήσει τις προθέσεις μας και ελπίζω όχι κακοπροαίρετα. Πείτε μας ειλικρινά πιστεύετε ότι μπορεί να χωρέσουν σε ένα DVD ενός περιοδικού όλα τα προγράμματα της αγοράς; Όταν τα ελληνικά και τα ξενά περιοδικά κάνουν αφιερώματα στο DVD τους πιστεύετε ότι βάζουν σε αυτά τις ογκώδεις επιχειρηματικές εφαρμογές που χρησιμοποιούν μεγάλοι οργανισμοί και εταιρείες ανά το κόσμο;

    Δεν ήταν πρόθεση μας να βάλουμε το πρόγραμμα των εκλογών στο DVD μας. Δεν θα είχε νόημα άλλωστε. Προσπαθήσαμε να δώσουμε μια εικόνα της κατάστασης του ελληνικού software και όχι για πανάκριβο εξειδικευμένο λογισμικό που χρησιμοποιείται σε εταιρείς, πανεπιστήμια και οργανισμούς. Δεν μας έφτανε όχι ένα αλλά 1000 DVDs για να το κάνουμε. Αλλά και δεν θα είχε και νόημα.

    Στόχος μας ήταν να προσφέρουμε επιλεγμένες εφαρμογές από Έλληνες προγραμματιστές που θα μπορούσε να τις χρησιμοποιήσει ο καθένας σπίτι του. Και δεν πρέπει να τις υποτιμάμε αυτές. Έτσι θα μπορούσε - έστω με αυτά τα "παιχνίδι" όπως τα λέτε - να δει κανείς ότι υπάρχει κάτι. Και αυτό είναι η αρχή για να γνωρίσει κανείς αυτό το χώρο. Δεν είναι κακό αυτό.

    Να είστε σίγουρος,δε, ότι την επόμενη φορά θα γίνει ένα πληρέστερο αφιέρωμα που θα υποστηρίζεται και έντυπα μέσα στο περιοδικό ώστε να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο τα άτομα από αυτό το χώρο.  Πάντα καλοπροαίρετα και πάντα με πρόθεση να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.


  •  17-02-2010, 12:15 57170 σε απάντηση της 56454

    Απ: Το PC Magazine συγκεντρώνει το ελληνικό λογισμικό σε ένα αφιέρωμα - Μπορείτε να βοηθήσετε;

    ..και κάτι επίκαιρο

    Αποδείξεις 2010 (Δωρεάν - freeware)

    Πρόγραμμα καταγραφής αποδείξεων.
    Καταχωρήστε γρήγορα και εύκολα τις αποδείξεις σας.
    Κατηγοριοποιήστε τα έξοδά σας και κάντε τον οικονομικός σας απολογισμό.
    Δημιουργήστε αρχεία στατιστικών.

    http://www.smartsoftware.gr/apod2010_gr.html




  •  17-02-2010, 15:15 57172 σε απάντηση της 57170

    Απ: Το PC Magazine συγκεντρώνει το ελληνικό λογισμικό σε ένα αφιέρωμα - Μπορείτε να βοηθήσετε;

    sorak:
    ..και κάτι επίκαιρο

    Αποδείξεις 2010 (Δωρεάν - freeware)

    Πρόγραμμα καταγραφής αποδείξεων.
    Καταχωρήστε γρήγορα και εύκολα τις αποδείξεις σας.
    Κατηγοριοποιήστε τα έξοδά σας και κάντε τον οικονομικός σας απολογισμό.
    Δημιουργήστε αρχεία στατιστικών.

    http://www.smartsoftware.gr/apod2010_gr.html



    τα screenshots links σου δεν δουλευουν, για να δουμε ποιο καλα το περιβαλλον της εφαρμογης.Sad

    This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-
  •  20-02-2010, 22:20 57218 σε απάντηση της 57107

    Hard Hearing Subtitle Remover for SRT files!

    βαριομουν σημερα και αφου κατεβασα ενα επισοδειο αγαπημενης ξενης σειρας, παω να κατεβασω και υποτιτλους αλλα δεν ειχαν βγει Ελληνικοι ακομα και ετσι κατεβασα τους αγγλικους.

    Οπως γνωριζεται σχεδον παντα αυτοι οι υποτιτλοι ειναι για ανθρωπους με προβληματα ακοής και ετσι ειναι γεματοι με περιγραφες και ενοχλητικους υποτιτλους τους στιλ [ girl screaming ] και (Boy says:) blablablabla
    εψανχα λοιπον για ενα ευκολο απλο εργαλειακι που να πετα αυτα απο ενα αρχειο .srt και να βλεπω τους υπολοιπους, ήτε δεν βρηκα τιποτα ή ηταν πολυ πολιπλοκο για το τιποτα!

    εστι λοιπον εφτιαξα ενα τσακ μπαμ και κανει μια χαρα αυτο που θελω.
    Επειδή φαντάζομαι οτι θα το θελουν και άλλοι χρήστες μπορείτε να το κατεβάσετε freeware (φυσικά) απο εδώ.
    Ελάχιστη απαίτηση ειναι .net 2.0
     

    enjoyBig Smile

    This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-
  •  20-02-2010, 22:32 57219 σε απάντηση της 57172

    Απ: Το PC Magazine συγκεντρώνει το ελληνικό λογισμικό σε ένα αφιέρωμα - Μπορείτε να βοηθήσετε;

    Οκ τα έφτιαξα..
    Ευχαριστώ για την ενημέρωση..!
  •  30-05-2010, 17:25 58888 σε απάντηση της 56774

    Απ: Το PC Magazine συγκεντρώνει το ελληνικό λογισμικό σε ένα αφιέρωμα - Μπορείτε να βοηθήσετε;

    Γεια χαρά σε όλους,

    Εγώ, λίγο αργά είδα το θέμα αλλά θέλω και γω να αναφέρω τα λογισμικά που έχω φτιάξει μήπως και στο μέλλον επαναληφθεί το εγχείρημα. Η σελίδα μου είναι το www.infogate.gr και εχω φτιάξει αρκετά προγράμματα εδω και 6-8 χρόνια. Μερικά απο αυτά που θα τα δείτε και στην σελίδα μου όσοι την επισκεφτείτε είναι:

    Προσφορά 2.0
    Δημιουργεί προσφορές για πελάτες.

    Πολυλεξικό 2.0
    Μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας λεξικά.

    Σχολή οδηγών 2.0
    Διαχείριση σχολής οδηγών

    Και μερικά utilities όπως Φορο-αποφορολόγηση, εκτυπωτής εξωφύλλων, screen saver...
Σελίδα 2 από 3 (36 εγγραφές)   < 1 2 3 >
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems