Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

VB.NET Tools developer.

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò micmanos. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος micmanos στις 03-01-2012, 23:02. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  03-01-2012, 23:02 68783

    VB.NET Tools developer.

    Είμαστε 2 προγραμματιστές και ζητάμε ακόμα έναν έμπειρο προγραμματιστή σε VB.NET (ή C#) για συμμετοχή στην μικρή μας ομάδα Indie Game Development σαν tools programmer για τον πρώτο μας εμπορικό τίτλο 'XenoHelix'. Το άτομο αυτό θα ασχοληθεί κατά πρώτο με την ολοκλήρωση του scene script editor το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία βασικών XML scripts τα οποία θα χρησιμοποιούνται από την μηχανή γραφικών. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ενημερώνουμε ότι η θέση δεν αφορά πρόσληψη αλλά συμμετοχή (στον ελεύθερο χρόνο από τον χώρο του) στον πυρήνα της ομάδας με σκοπό την μελλοντική δημιουργία Εταιρίας, όταν ολοκληρωθεί ο τίτλος.

    Προσόντα αποτελούν η πολύ καλή γνώση .NET (xml, xpath, usercontrols), OOP, βασικές γνώσεις XML καθώς και η καλή γνώση Αγγλικών (γραπτά / προφορικά). Η γνώση σχετικά με Game Development και Art Content (textures, 3D models, rendering, audio, ... etc) δεν είναι απαραίτητες αλλά οπωσδήποτε θα βοηθήσουν το άτομο να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του project ευκολότερα.

    Για περισσότερες πληροφορίες γράψτε στο [email protected] ή γράψτε pm, ή απαντήστε σε αυτό το post.
    Δημοσίευση στην κατηγορία: , , , , ,
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems