Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Stealer-Rat

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò StEaleRE. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Παναγιώτης Καναβός στις 12-04-2012, 10:00. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  10-04-2012, 18:21 69963

    Stealer-Rat

    Παιδιά είμαι καινούριος στην κοινότητα σας και θέλω να ρωτήσω κάτι, λοιπόν θέλω να μου εξηγήσει κάποιος πως να κάνω ένα stealer fud ή ένα rat στη vb.net...
    Επίσης για το rat: 
    Έχω φτιάξει ένα rat στη C# αλλά κάνει μόνο για εμένα γιατί δεν ξέρω πως να τον κάνω να μπορεί ο καθένας να κάνει ένα build με δικιά του Ip και να δουλεύει κανονικά με την δικιά του, επίσης εάν υπάρχει κάποιος εδώ που να ξέρει καλά να τον πληρώσω να μου κάνει κάτι αλλαγές στο rat που θέλω.

    Τέλος πάντων να με βοηθήσει ένας με το πώς να το κάνω fud το stealer και ένας με το rat..

    Please HELP!
  •  11-04-2012, 10:23 69970 σε απάντηση της 69963

    Απ: Stealer-Rat

    Δεν ξέρω τί είναι πιο εξωφρενικό, ότι ζητάς βοήθεια για να φτιάξεις malware ή ότι θέλεις να το κάνεις σε VB.NET. Ή το ότι χρησιμοποιείς ορολογία που θέλει λεξικό ενώ αγνοείς τα βασικά.

    Αν θέλεις να σχηματίσεις κακή πρώτη εντύπωση, το κατάφερες. Αν θέλεις να γίνεις ban, συνέχισε έτσι. Αν θέλεις να σε ληστέψουν, δώσε χρήματα σε όποιον προσφερθεί να σε βοηθήσει επί πληρωμή.



    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  12-04-2012, 03:23 69982 σε απάντηση της 69970

    Απ: Stealer-Rat

    Ειλικρινά βαριέμαι  και να σου απαντήσω. Sleep
  •  12-04-2012, 10:00 69986 σε απάντηση της 69982

    Απ: Stealer-Rat

    Σου προτείνω να διαβάσεις ξανά τους Κανόνες του dotNETZone.gr και ειδικά το 
    "Παρόλο που είναι αυτονόητο, ας ξεκαθαρίσουμε ότι απαγορεύεται να διακινείται οποιασδήποτε μορφής παράνομο υλικό μέσω των forums του dotNetZone.gr (πορνογραφικό υλικό, πειρατικά προγράμματα, cracks, keygens, serial numbers, κ.α.).  Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι το dotNetZone.gr έχει το δικαίωμα να σβήνει όλα τα τέτοιου είδους μηνύματα καθώς και να κάνει ban τα μέλη που τα έγραψαν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένο να το κάνει, ούτε να μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για την τυχών ύπαρξη τέτοιων μηνυμάτων.

    Αν δεν είναι αυτονόητο γιατί δεν θέλουμε να ασχολούμαστε με τη δημιουργία malware, μπορείς να βρεις κάποια άλλη κοινότητα η οποία είναι πιο ανεκτική σε τέτοια θέματα. 

    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems