Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Flying Donut: Νέα διαδικτυακή υπηρεσία - εργαλείο για agile project management από Ελληνική ομάδα

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Δημήτρης Σουφλής. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Δημήτρης Σουφλής στις 30-05-2013, 19:10. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  30-05-2013, 19:10 72716

    Flying Donut: Νέα διαδικτυακή υπηρεσία - εργαλείο για agile project management από Ελληνική ομάδα

    Η ομάδα του Flying Donut, μιας νέας υπηρεσίας για agile project management ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την πρόσκλησή της προς ομάδες open-source να φιλοξενήσουν το project management τους σε αυτήν. Πρέπει να συμπληρώσω ότι, ως εργαλείο, δεν απευθύνεται μόνο στους ανθρώπους του open-source, αφού κάθε ένας που "τρέχει" ένα project οποιουδήποτε είδους και θέλει οι λεπτομέρειες του project management να είναι δημόσιες, μπορεί να το χρησιμοποιήσει χωρίς κόστος.

    Θέλω να σημειώσω ότι έχω επενδύσει και ο ίδιος στο εγχείρημα και έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον εμπνευστή της προσπάθειας, τον οποίον γνωρίζω προσωπικά πολλά χρόνια. Επίσης, έχω "ανεβάσει" στο Flying Donut και το δικό μου open-source project, "Pandamator".

    Είστε ευπρόσδεκτοι να το δοκιμάσετε. Να ξέρετε ότι, με την εγγραφή (η οποία δεν έχει κανένα προαπαιτούμενο) το σύστημα δημιουργεί για εσάς ένα δοκιμαστικό project για να "παίξετε".


    --
    D. Souflis
    "Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away" P. K. D.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems