Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Web Browser πρόβλημα συμβατότητα

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò seekerakos. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 08-07-2014, 20:00. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  08-07-2014, 18:29 75535

    Web Browser πρόβλημα συμβατότητα

    Γεια σας δουλεύω σε ένα project και θέλω να πάρω στοιχεία από μια σελίδα και να τα μεταφέρω σε μια άλλη για να κάνω κάποιες καταχωρίσεις. 
    Το πρόβλημα μου είναι ότι η σελίδα δεν είναι συμβατή με το web browser control του VS , και μου λέει ότι πρέπει να απενεργοποιήσω την προβολή συμβατότητας αλλιώς σε κάθε σελίδα μου βγάζει το ίδιο μήνυμα . Δοκίμασα το webkit και geckofx αλλά δεν με ήταν αρκετά καλά και γρήγορα και οι μέθοδοι που έχουν είναι πολλοί λίγες . Έχετε να μου προτείνετε κάποιο control ή έναν τρόπο ώστε να αποφύγω αυτό το λάθος ; 

    ευχαριστώ πολύ! 

    Δημοσίευση στην κατηγορία:
  •  08-07-2014, 20:00 75536 σε απάντηση της 75535

    Απ: Web Browser πρόβλημα συμβατότητα

    Καλησπέρα,

    Το καλύτερο θα ήταν να μην πάρεις κανένα browser control για να κάνεις αυτή τη δουλειά, αν δεν απαιτείται να 'τρέξει' JavaScript μέσα στην σελίδα που προσπαθείς να διαβάσεις - θα σου έλεγα να δεις την βιβλιοθήκη 'HttpClient' (https://www.nuget.org/packages/Microsoft.Net.Http/) που παίρνει απλά την απάντηση από την σελίδα, χωρίς να την κάνει parse - σαν text. Στην συνέχεια θα μπορούσες με τη βιβλιοθήκη 'HTML Agility Pack' (https://www.nuget.org/packages/HtmlAgilityPack/) να το κάνεις parse και να πάρεις ότι θέλεις από μέσα.

       

    George J.

     


    George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems