Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Απ: "ισορροπία" των μισθών

•  15-02-2007, 10:44

Απ: "ισορροπία" των μισθών

nkarak:

"Πάντα πληρώνεσε για αυτά που πουλάς"..... Αν πουλήσεις επαγγελματισμό (και μπορείς να το αποδείξεις..) θα πληρωθείς αντίστοιχα - αλλά πάντα σε αναλογία με την πραγματικότητα..

Εγραψα και πιο πάνω ότι όχι μόνο στη συνέντευξη του είπα πως έχω κάποια εμπειρία στο αντικείμενο αλλά και ο ίδιος στη συνέχεια μου είπε,πολλές φορές, πως όχι μόνο είναι ευχαριστημένος αλλά και ότι περίμενε πολύ πολύ λιγοτερα όταν με προσέλαβε.Από επαγγελματισμό θα σου αναφέρω τις εντός προθεσμιών παραδόσεις,τις εθελόντικές υπερωρίες,δουλεά στο σπίτι κλπ. Φυσικά μου τα είπε απλώς άλλη κίνηση δεν έγινε.Όπως καταλαβαίνεις λόγω στρατού που έρχεται (σε 2 μήνες) δεν είμαι και σε θέση να ζητήσω κάτι τωρα.Για σκέψου όμως όταν ξεκινάς με 750 ευρώ και είναι και ήδη ευχαριστημένος ο εργοδότης σου(δλδ θεωρεί οτι με τα 750 που δίνει θα πρέπει ο developer να τον ικανοποιεί πλήρως-σκέψου δλδ να μην ήταν και αρκετά ευχαριστημένος,θα μου έδινε 2 εισητήρια του μετρό να πηγαινοέρχομαι και θα θεωρούσε πως του κοστίζω και πολύ)  πόσα λεφτά μπορείς να απαιτήσεις?50-100 ευρώ ακόμα για πρώτη αύξηση?Αυτά.Και μετά θα θεωρείσαι πλέον γι΄αυτόν και καλοπληρωμένος.Κατα συνέπεια η λύση είναι απλή.Πηγαίνεις σε άλλον εργοδότη γιατί όταν δίνεις πολλά αλλά η βάση είναι ένας εξευτελιστικός μισθός ξέρεις οτι σε μία τέτοια δουλειά απλά θα πεινάσεις.

Left to themselves, things tend to go from bad to worse.
Δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της Θεματική Ενότητας
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems