Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

(CS2007) Δημιουργία μηνύματος σε forum από άλλο application

•  13-12-2007, 12:44

(CS2007) Δημιουργία μηνύματος σε forum από άλλο application

Καλημέρα!

Έχω ένα asp.net application, και μια εγκατάσταση του CS2007 (latest build) σε διαφορετικά IIS web-sites. Θέλω λοιπόν, από το πρώτο application να μπορώ να δημιουργήσω ένα forum post στον Community Server.

Η πρώτη μου σκέψη ήταν να χρησιμοποιήσω το κατάλληλο stored procedure από την βάση του CS. Ωστόσο η σκέψη αυτή απορρίφθηκε αμέσως γιατί δεν υπάρχει λόγος το πρώτο application να μπλέκει με την βάση του CS (και έχω αμφιβολίες κατά πόσον το απαραίτητο business logic βίσκεται ολόκληρο στο s.proc).

Μετά σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα HttpHandler, το οποίο θα γίνει register στο web.config του CS, και  θα δέχεται τα απαραίτητα ορίσματα (μέσω POST) για να δημιουργήσει το μήνυμα. Έκανα μια υλοποίηση η οποία δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Από πλευράς security έχω περιορίσει τις IP στις οποίες θα απαντάει ο handler, κωδικοποιώ τα ορίσματα με Rijndael, και κάνω user authentication & authorization από την πλευρά του handler μέσω των APIs του CS.

Ωστόσο, μήπως υπάρχει καλύτερος τρόπος; Ή, ακόμα χειρότερα, μήπως κάποια τέτοια δυνατότητα είναι ήδη διαθέσιμη από τον Community Server;

Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
    Δημοσίευση στην κατηγορία: ,
Δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της Θεματική Ενότητας
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems