Αγαπητοί φίλοι,
Η εταιρεία Q-Training διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα Introduction to Microsoft .Net LINQ.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών στις 11 Απριλίου και ώρες 10.00-17.00 το απόγευμα. Περισσότερες πληροφορίες για τον τόπο διεξαγωγής θα υπάρξουν σύντομα.
Ο σκοπός της ημερίδας είναι η εισαγωγή στην τεχνολογία Microsoft .NET LINQ και τα συνοδευτικά εργαλεία. Μέσα από τα θέματα που θα παρουσιαστούν οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν τα βασικά στοιχεία του LINQ, θα αντιληφθούν πως λειτουργεί και πού μπορεί να βρει εφαρμογή στα projects τους.
Απευθύνεται
Σε προγραμματιστές, μηχανικούς λογισμικού ή αναλυτές που θέλουν να γνωρίσουν τις δυνατότητες της τεχνολογίας Microsoft .NET LINQ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού με το Microsoft .ΝΕΤ Framework και τη C# ή τη VB.NET.
Δείτε αναλυτική θεματολογία, κόστος συμμετοχής στο παρακάτω Link.
http://www.q-training.gr/Seminardetail.aspx?ID_Title=349
από το παραπάνω Link μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την ημερίδα.
Ο ομιλητής θα είναι ο κ. Μάνος Κελαιδίτης.
Σημειώστε ότι όλα τα μέλη του DNZ θα έχουν έκπτωση 30% επί της αρχικής τιμής.
Περισσότερες πληροφορίες στα email [email protected] και [email protected] και στο τηλέφωνο 210-4133330.
Όλα τα σεμινάρια και οι ημερίδες έχουν επιδότηση ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ /0,45% .
Νικόλαος Καντζέλης
BSc, MSc, MCAS, MCPD, MCITP, MCTS,MCP, MCT