Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

ActiveX Tutorial

•  16-10-2008, 15:01

ActiveX Tutorial

Καλησπέρα,

Εδώ και κάποιες μέρες προσπαθώ να βρω μια άκρη με το θέμα ActiveX. Ο λόγος που τα χρειάζομαι είναι ότι θέλω να φτιάξω ένα file explorer του σκληρού δίσκου του client μέσα από μια ASP.NET web εφαρμογή. Μια δενδροειδή δομή δηλαδή (όπως ο Windows Explorer) και δυνατότητες όπως επιλογή αρχείων και uploading αυτών μαζί με μεταδεδομένα (όπως creation date, modification date, κλπ). Έχω την αίσθηση ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο με ActiveX ή Java Applets (διορθώστε με αν κάνω λάθος) και καθότι με τα τελευταία δεν τα πάω πολύ καλά αποφάσισα να την ψάξω με τα ActiveX. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από αρκετά εκτενές ψάξιμο δεν κατάφερα να βρω ένα ολοκληρωμένο τρόπο για να κάνω τα εξής: να αναπτύξω το ActiveX Application, να το ενσωματώσω σε σελίδα έτσι ώστε να κατεβαίνει στον client του χρήστη και να τρέχει απρόσκοπτα από εκεί, να ενημερωθώ σχετικά με τα security issues και το τι πρέπει να λάβω υπόψη μου γι' αυτά.

Μήπως μπορεί να μου υποδείξει κάποιος αν έχει βρει κάποιο εμπεριστατωμένο άρθρο/παράδειγμα/tutorial/how-to/βιβλίο που να εξηγεί τα παραπάνω;

Ασφαλώς είμαι ανοιχτός αν κάποιος έχει μου προτείνει εναλλακτικούς τρόπους/τεχνολογίες που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να αναπτύξω τη λειτουργικότητα αυτή που με ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ

.::yf::.
    Δημοσίευση στην κατηγορία:
Δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της Θεματική Ενότητας
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems