Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Παρουσιάσεις Βιβλίων και εκπτώσεις στο dotNETZone.gr!

  •  01-02-2011, 17:55

    Παρουσιάσεις Βιβλίων και εκπτώσεις στο dotNETZone.gr!

    Η καλύτερη πηγή πληροφόρησης και μάθησης για ένα προγραμματιστή είναι τα καλά βιβλία. Γι αυτό ξεκινάμε μία νέα περιοχή στο dotNETZone.gr με παρουσιάσεις βιβλίων και προσφορές από εκδοτικούς οίκους.

    Οι προσφορές θα ανακοινώνονται στην περιοχή "Προσφορές Βιβλίων" η οποία για ευνόητους λόγους είναι ορατή μόνο στα μέλη του dotNETZone.gr (κάτι έχει τώρα εκεί!). Στην περιοχή "Ανακοινώσεις Νέων Βιβλίων" θα εισάγουμε ειδήσεις και ανακοινώσεις νέων βιβλίων από εκδοτικούς οίκους όπως οι Manning, O'Reilly, APress ή όποιον άλλο προτείνετε.

    Στην περιοχή "Παρουσιάσεις Βιβλίων" θα δημοσιεύονται παρουσιάσεις και κριτικές βιβλίων. Όποιος ενδιαφέρεται να γράψει μία παρουσίαση, είναι καλοδεχούμενος. Οι συζητήσεις για τις κριτικές θα γίνονται στην περιοχή "Συζητήσεις για Βιβλία". Ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος να γράψει κριτική για τα βιβλία που ήδη έχει. Στην περιοχή αυτή θα ανακοινώνονται επίσης τα βιβλία που μας στέλνουν οι οίκοι για παρουσίαση. Όποιος ενδιαφέρεται να γράψει κριτική για κάποιο από αυτά μπορεί να το ζητήσει σε αυτή την περιοχή.

     


    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
    Δημοσίευση στην κατηγορία: , , , ,
Δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της Θεματική Ενότητας
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems