Καλησπέρα
Είμαι καινούριος στο DNN και θέλω να δημιουργήσω ένα web site για μια εταιρία. Οι κύριες λειτουργικότητες που θα πρέπει να υποστηρίζει το web site είναι το Localization και το SEO. Όσον αφορά το Localization αυτό που θέλω να κάνω είναι το site να μπορεί να υποστηρίζει multilingual pages (κυρίως με ενδιαφέρουν 2 γλώσσες αγγλικά και ελληνικά).Έψαξα στο official site του DNN και βρήκα κάποια video tutorials για localization αλλά από αυτά που είδα δεν καλύπτουν αυτό που θέλω να υλοποιήσω.Βασικά αυτό που δείχνουν είναι πως να γίνει η εγκατάσταση ενός language package και πως αλλάζει το UI του DNN όταν επιλέγεις την μια από τις γλώσσες. Επίσης κάτι που κράτησα από τα tutorials και λογικά θα με ενδιαφέρει στην υλοποίηση είναι ότι οι σημαίες που απεικονίζουν το localization της κάθε χώρας δεν υποστηρίζονται απο όλα τα skins και πρέπει το skin να υποστηρίζει ενα localization ή language object (αν το λεω σωστά) για να μπορουν να εμφανίζονται οι αντίστοιχες σημαιες στο site. Επειδή θα χρησιμοποιήσω έτοιμο skin και δεν ξέρω αν θα υποστηρίζει το localization - language object πως άλλιως μπορώ να υλοποιήσω αυτο το functionality???
Κοίταξα στο internet για σέλιδες με tutorials και βρήκα το www.dnncreative.com αλλά είναι με πληρωμη.Έριξα μια ματιά στα tutorials και φαίνονται ενδιαφέροντα αλλά δεν ξέρω αν όντως είναι καλά γιατί δεν μπόρεσα να βρω καποιο video sample.Αν ξέρει κανεις τι παίζει με αυτό το site ας μου πει.Επίσης sites με resources και tutorials που θα μπορουσαν να με βοηθήσουν γενικά με το DNN αλλά και με το localization - SEO θα με ενδιέφεραν πολύ.
Όσον αφορά το SEO δεν έχω ιδέα πως υλοποιείται.Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βάζουν στο Google Search Engine το όνομα της Εταιρίας ή το αντικείμενο που ασχολείται η εταιρία και να εμφανίζεται στο Google η σελίδα της εταιρίας (εννοείται στην πρώτη λίστα των αποτελεσμάτων του Google).Δεν ξέρω κατά ποσο υποστηρίζεται αυτό απο το DNN και αν ξέρει κάποιος ας μου πει.Βάσικά δεν ξέρω πόσο δυσκολο είναι να γίνει αύτο και αν υπάρχουν tutorials που θα βοηθουσαν please send a post :-).
Ευχαριστώ.