Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Διαθέσιμη η έκδοση 5 του Silverlight !!!

  •  09-12-2011, 23:15

    Διαθέσιμη η έκδοση 5 του Silverlight !!!

    Η αναμονή έφτασε στο τέλος της. Όπως αρκετοί από εσάς θα γνωρίζετε η Microsoft είχε αρχικά ανακοινώσει ότι θα ήταν διαθέσιμη η έκδοση 5 του Silverlight τον Νοέμβριο. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Με σημερινή ανακοίνωση ( πριν από λίγο ) στο επίσημο Silverlight blog το Silverlight team ανακοίνωσε επίσημα την διαθεσιμότητα της έκδοσης 5 για το Silverlight.Στην ίδια ανακοίνωση μπορείτε να βρείτε και κάποια νέα features της νέας έκδοσης.Για μια πιο ενδελεχή λίστα με όλα τα νέα features που υπάρχουν στο Silverlight 5 , μπορείτε να δείτε εδώ.

    Μπορείτε να βρείτε το επίσημο documentation για τα νέα features εδώ. Στο official silverlight site μπορείτε να δείτε κάποια πολύ ωραία videos για τα νέα features του Silverlight 5.0. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε από εδώ.

    Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα έκδοση και όποια άλλα tools από εδώ

    Υποστηρίζει όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις τις πλατφόρμες Windows,Mac,Linux και από τους Browsers τους Internet Explorer,Firexox,Chrome & Safari.

    Αν ενδιαφέρεστε να διαβάσετε για το Silverlight Support Lifecycle Policy μπορείτε να το κάνετε από εδώ.Σε κάποιο σημείο αναφέρει τα εξής

    "Silverlight 5 will support the browser versions listed on this page through 10/12/2021, or though the support lifecycle of the underlying browsers, whichever is shorter. As browsers evolve, the support page will be updated to reflect levels of compatibility with newer browser versions."

    Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε το blog post του Dan Wahlin για το ίδιο θέμα. Η δημοσίευση αυτή εστιάζει στην built in support για 3D που υπάρχει στο Silverlight 5.

    Νικόλαος Καντζέλης
    BSc, MSc, MCAS, MCPD, MCITP, MCTS,MCP, MCT
    http://www.nksolutions.gr
    http://dotnetstories.wordpress.com
    http://weblogs.asp.net/dotnetstories
    http://forum.dotnetnuke.gr
    Δημοσίευση στην κατηγορία: ,
Δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της Θεματική Ενότητας
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems