Αν και δεν είναι απόλυτα για ASP.NET Webforms, επειδή όμως το front end είναι ASP.NET Webforms, το αναρτώ εδώ.
Ψάχνω ένα τρόπο για να κάνω caching σε μια από τις σελίδες στην οποία έχω ένα Panel και δημιουργώ δυναμικά ένα UserControl όπου μπορεί να είναι διαφορετικό
σε περίπτωση κι αυτό επιστρέφεται μέσω ενός Factory. Τα UserControls κάνουν inherit από την ίδια Base Class και overide τις operations μεθόδους.
Υπάρχει ένα Service class για κάθε UserControl όπου κάνει implement ένα συγκεκριμένο Interface, όπου εκεί γίνεται και η φόρτωση των εκάστοτε δεδομένων βάση των παραμέτρων.
Θα ήθελα σε αυτό το "Service", BL στην ουσία επίπεδο των UserControl να εφαρμόσω κάποια Caching τεχνική όπου θα κάνει κλήση ξανά στο data store μόνο όταν δεν έχει cach data ή
του πω να κάνει ανανέωση αυτών.
Τώρα επειδή το UserControl δημιουργείτε δυναμικά, θα πρέπει να δημιουργείτε σε κάθε postback, αν έχετε κάποια άλλη άποψη σε αυτό, δεκτή! Αρά καταλαβαίνετε και που το πάω.
Αν έχω να φορτώνω π.χ. από το data store (και το ονομάζω έτσι γιατί δεν είναι database SQL etc.) κάθε φορά τα δεδομένα, έχω καθυστέρηση για τα ίδια data, μετά φανταστείτε και σε
μέγεθος τι θα γίνεται.
Με ενδιαφέρει η λύση για τα συγκεκριμένα service business layer classes αλλά θα ήθελα να ακούσω και κάτι ποιο Application Wide Solution αν έχετε στο μυαλό σας ή έχετε υλοποιήσει κάτι παρόμοιο.
Ευχαριστώ.