<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<?xml-stylesheet type="text/xsl" href="https://www.dotnetzone.gr:443/cs/utility/FeedStylesheets/rss.xsl" media="screen"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/" xmlns:slash="http://purl.org/rss/1.0/modules/slash/" xmlns:wfw="http://wellformedweb.org/CommentAPI/"><channel><title>WinForms</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/12/ShowForum.aspx</link><description>Θέματα για rich client / windows εφαρμογές, σε οποιαδήποτε γλώσσα (VB.NET, C#, managed C++, κ.α.)</description><dc:language>el</dc:language><generator>CommunityServer 2.1 SP3 (Build: 20423.1)</generator><item><title>Απ: System.OutOfMemoryException</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/74705.aspx</link><pubDate>Sat, 23 Nov 2013 19:18:55 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:74705</guid><dc:creator>evagelos</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/74705.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=12&amp;PostID=74705</wfw:commentRss><description>&lt;P&gt;Λοιπόν το λαθος ηταν οτι το αρχείο ΔΕΝ ηταν φωτογραφια ή ειναι χαλασμενη φωτογραφία. Εφτιαξα εναν ελεγχο και οκ&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Ευχαριστώ για την βοήθεια&lt;/P&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; bool IsValidImage(string filename)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; try&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Image newImage = Image.FromFile(filename);&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; catch (OutOfMemoryException ex)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; return false;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; return true;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; } 
&lt;P&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt;</description></item><item><title>Απ: System.OutOfMemoryException</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/74700.aspx</link><pubDate>Sat, 23 Nov 2013 02:43:06 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:74700</guid><dc:creator>evagelos</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/74700.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=12&amp;PostID=74700</wfw:commentRss><description>&lt;P&gt;Τα ιδια:&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Ερώτηση. Πρέπει για τις 500+ φωτογρφίες που εχω να ανοίγω καθε φορά ftp connection; Δεν μπορώ να ανοιξω ενα connection και να του λεω upload ; Ετσι λειτουργει το ftp;&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;το λαθος πάντος ερχεται απο εδώ:&lt;/P&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2 face=Consolas&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2 face=Consolas&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2 face=Consolas&gt;
&lt;P&gt;using&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2 face=Consolas&gt;&lt;FONT size=2 face=Consolas&gt; (&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2 face=Consolas&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2 face=Consolas&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2 face=Consolas&gt;var&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2 face=Consolas&gt;&lt;FONT size=2 face=Consolas&gt; bitmap = (&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#2b91af size=2 face=Consolas&gt;&lt;FONT color=#2b91af size=2 face=Consolas&gt;&lt;FONT color=#2b91af size=2 face=Consolas&gt;Bitmap&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2 face=Consolas&gt;&lt;FONT size=2 face=Consolas&gt;)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#2b91af size=2 face=Consolas&gt;&lt;FONT color=#2b91af size=2 face=Consolas&gt;&lt;FONT color=#2b91af size=2 face=Consolas&gt;Image&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2 face=Consolas&gt;&lt;FONT size=2 face=Consolas&gt;.FromFile(_fileName))&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;
&lt;P&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;See the end of this message for details on invoking &lt;BR&gt;just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;************** Exception Text **************&lt;BR&gt;System.OutOfMemoryException: Out of memory.&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Drawing.Image.FromFile(String filename, Boolean useEmbeddedColorManagement)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Drawing.Image.FromFile(String filename)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at S1Custom.uploadPic.chRes(String _fileName)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at S1Custom.uploadPic.loadFiles(String fromPicdir, String ftpPath)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at S1Custom.DLLForm.button4_Click_1(Object sender, EventArgs e)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message&amp;amp; m, MouseButtons button, Int32 clicks)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message&amp;amp; m)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message&amp;amp; m)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message&amp;amp; m)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message&amp;amp; m)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message&amp;amp; m)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;BR&gt;************** Loaded Assemblies **************&lt;BR&gt;mscorlib&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Assembly Version: 2.0.0.0&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Win32 Version: 2.0.50727.3649 (GDR.050727-3600)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; CodeBase: &lt;A&gt;file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll&lt;/A&gt;&lt;BR&gt;----------------------------------------&lt;BR&gt;S1Interop&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Assembly Version: 1.0.4359.28785&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Win32 Version: &lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; CodeBase: &lt;A&gt;file:///C:/Documents%20and%20Settings/All%20Users/Application%20Data/SoftOne/Azure/S1Interop.DLL&lt;/A&gt;&lt;BR&gt;----------------------------------------&lt;BR&gt;msvcm90&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Assembly Version: 9.0.21022.8&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Win32 Version: 9.00.21022.8&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; CodeBase: &lt;A&gt;file:///C:/WINDOWS/WinSxS/x86_Microsoft.VC90.CRT_1fc8b3b9a1e18e3b_9.0.21022.8_x-ww_D08D0375/msvcm90.dll&lt;/A&gt;&lt;BR&gt;----------------------------------------&lt;BR&gt;S1System&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Assembly Version: 1.0.0.0&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Win32 Version: 1.0.0.0&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; CodeBase: &lt;A&gt;file:///C:/Documents%20and%20Settings/All%20Users/Application%20Data/SoftOne/Azure/S1System.DLL&lt;/A&gt;&lt;BR&gt;----------------------------------------&lt;BR&gt;System.Windows.Forms&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Assembly Version: 2.0.0.0&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Win32 Version: 2.0.50727.3645 (GDR.050727-3600)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; CodeBase: &lt;A&gt;file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll&lt;/A&gt;&lt;BR&gt;----------------------------------------&lt;BR&gt;System&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Assembly Version: 2.0.0.0&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Win32 Version: 2.0.50727.3644 (GDR.050727-3600)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; CodeBase: &lt;A&gt;file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll&lt;/A&gt;&lt;BR&gt;----------------------------------------&lt;BR&gt;System.Drawing&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Assembly Version: 2.0.0.0&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Win32 Version: 2.0.50727.3644 (GDR.050727-3600)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; CodeBase: &lt;A&gt;file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll&lt;/A&gt;&lt;BR&gt;----------------------------------------&lt;BR&gt;PresentationFramework&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Assembly Version: 3.0.0.0&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Win32 Version: 3.0.6920.4050 built by: GDR&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; CodeBase: &lt;A&gt;file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/PresentationFramework/3.0.0.0__31bf3856ad364e35/PresentationFramework.dll&lt;/A&gt;&lt;BR&gt;----------------------------------------&lt;BR&gt;WindowsBase&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Assembly Version: 3.0.0.0&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Win32 Version: 3.0.6920.4050 built by: GDR&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; CodeBase: &lt;A&gt;file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/WindowsBase/3.0.0.0__31bf3856ad364e35/WindowsBase.dll&lt;/A&gt;&lt;BR&gt;----------------------------------------&lt;BR&gt;PresentationCore&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Assembly Version: 3.0.0.0&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Win32 Version: 3.0.6920.4050 built by: GDR&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; CodeBase: &lt;A&gt;file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_32/PresentationCore/3.0.0.0__31bf3856ad364e35/PresentationCore.dll&lt;/A&gt;&lt;BR&gt;----------------------------------------&lt;BR&gt;S1Custom&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Assembly Version: 1.0.0.0&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Win32 Version: 1.0.0.0&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; CodeBase: &lt;A&gt;file:///C:/Documents%20and%20Settings/All%20Users/Application%20Data/SoftOne/Cache/01100262300909/S1Custom.dll&lt;/A&gt;&lt;BR&gt;----------------------------------------&lt;BR&gt;System.Data&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Assembly Version: 2.0.0.0&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Win32 Version: 2.0.50727.3053 (netfxsp.050727-3000)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; CodeBase: &lt;A&gt;file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_32/System.Data/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Data.dll&lt;/A&gt;&lt;BR&gt;----------------------------------------&lt;BR&gt;System.Xml&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Assembly Version: 2.0.0.0&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Win32 Version: 2.0.50727.3654 (GDR.050727-3600)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; CodeBase: &lt;A&gt;file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll&lt;/A&gt;&lt;BR&gt;----------------------------------------&lt;BR&gt;MySql.Data&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Assembly Version: 6.6.5.0&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Win32 Version: 6.6.5.0&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; CodeBase: &lt;A&gt;file:///C:/Documents%20and%20Settings/All%20Users/Application%20Data/SoftOne/Azure/MySql.Data.DLL&lt;/A&gt;&lt;BR&gt;----------------------------------------&lt;BR&gt;System.Transactions&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Assembly Version: 2.0.0.0&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Win32 Version: 2.0.50727.3053 (netfxsp.050727-3000)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; CodeBase: &lt;A&gt;file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_32/System.Transactions/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Transactions.dll&lt;/A&gt;&lt;BR&gt;----------------------------------------&lt;BR&gt;System.Configuration&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Assembly Version: 2.0.0.0&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Win32 Version: 2.0.50727.3654 (GDR.050727-3600)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; CodeBase: &lt;A&gt;file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll&lt;/A&gt;&lt;BR&gt;----------------------------------------&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;************** JIT Debugging **************&lt;BR&gt;To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this&lt;BR&gt;application or computer (machine.config) must have the&lt;BR&gt;jitDebugging value set in the system.windows.forms section.&lt;BR&gt;The application must also be compiled with debugging&lt;BR&gt;enabled.&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;For example:&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&amp;lt;configuration&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;system.windows.forms jitDebugging="true" /&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;lt;/configuration&amp;gt;&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;When JIT debugging is enabled, any unhandled exception&lt;BR&gt;will be sent to the JIT debugger registered on the computer&lt;BR&gt;rather than be handled by this dialog box.&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt;</description></item><item><title>Απ: System.OutOfMemoryException</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/74698.aspx</link><pubDate>Sat, 23 Nov 2013 00:18:56 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:74698</guid><dc:creator>Παναγιώτης Καναβός</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/74698.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=12&amp;PostID=74698</wfw:commentRss><description>&lt;p&gt;Βασικά, έλεγα για κάτι σαν κι αυτό:&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&amp;nbsp;&lt;/p&gt;&lt;pre style="font-family:Consolas;background-position:initial initial;background-repeat:initial initial;"&gt;&lt;span style="color:blue;"&gt;private&lt;/span&gt;&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;static&lt;/span&gt;&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;void&lt;/span&gt;&amp;nbsp;Main(&lt;span style="color:blue;"&gt;string&lt;/span&gt;[]&amp;nbsp;args)
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;{
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;var&lt;/span&gt;&amp;nbsp;ftpPath&amp;nbsp;=&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;new&lt;/span&gt;&amp;nbsp;&lt;span style="color:#2b91af;"&gt;Uri&lt;/span&gt;(&lt;span style="color:#a31515;"&gt;"ftp://ftp.myftpaddress.gr/pictures/"&lt;/span&gt;);
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;SendThumbnail(ftpPath,&amp;nbsp;&lt;span style="color:#a31515;"&gt;@"C:\Users\p.kanavos\Pictures\douglas_engelbart_and_mouse.jpg"&lt;/span&gt;);
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}
 
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;private&lt;/span&gt;&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;static&lt;/span&gt;&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;void&lt;/span&gt;&amp;nbsp;SendThumbnail(&lt;span style="color:#2b91af;"&gt;Uri&lt;/span&gt;&amp;nbsp;ftpPath,&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;string&lt;/span&gt;&amp;nbsp;fileName)
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;using&lt;/span&gt;&amp;nbsp;(&lt;span style="color:blue;"&gt;var&lt;/span&gt;&amp;nbsp;bitmap&amp;nbsp;=(&lt;span style="color:#2b91af;"&gt;Bitmap&lt;/span&gt;)&amp;nbsp;&lt;span style="color:#2b91af;"&gt;Image&lt;/span&gt;.FromFile(fileName))
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;{
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;bitmap.SetResolution(72,72);
 
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;var&lt;/span&gt;&amp;nbsp;request&amp;nbsp;=&amp;nbsp;CreateRequest(ftpPath,&amp;nbsp;&lt;span style="color:#a31515;"&gt;"username"&lt;/span&gt;,&amp;nbsp;&lt;span style="color:#a31515;"&gt;"password"&lt;/span&gt;,&amp;nbsp;fileName);
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;using&lt;/span&gt;&amp;nbsp;(&lt;span style="color:blue;"&gt;var&lt;/span&gt;&amp;nbsp;stream&amp;nbsp;=&amp;nbsp;request.GetRequestStream())
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;{
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;bitmap.Save(stream,&lt;span style="color:#2b91af;"&gt;ImageFormat&lt;/span&gt;.Jpeg);
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;using&lt;/span&gt;&amp;nbsp;(&lt;span style="color:blue;"&gt;var&lt;/span&gt;&amp;nbsp;response&amp;nbsp;=&amp;nbsp;(&lt;span style="color:#2b91af;"&gt;FtpWebResponse&lt;/span&gt;)request.GetResponse())
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;{
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;span style="color:#2b91af;"&gt;Console&lt;/span&gt;.WriteLine(&lt;span style="color:#a31515;"&gt;"Status:&amp;nbsp;&lt;/span&gt;&lt;span style="color:mediumseagreen;"&gt;{0}&lt;/span&gt;&lt;span style="color:#a31515;"&gt;"&lt;/span&gt;,&amp;nbsp;response.StatusDescription);
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}
 
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;private&lt;/span&gt;&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;static&lt;/span&gt;&amp;nbsp;&lt;span style="color:#2b91af;"&gt;FtpWebRequest&lt;/span&gt;&amp;nbsp;CreateRequest(&lt;span style="color:#2b91af;"&gt;Uri&lt;/span&gt;&amp;nbsp;ftpUri,&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;string&lt;/span&gt;&amp;nbsp;userName,&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;string&lt;/span&gt;&amp;nbsp;password,&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;string&lt;/span&gt;&amp;nbsp;fileName)
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;string&lt;/span&gt;&amp;nbsp;name&amp;nbsp;=&amp;nbsp;&lt;span style="color:#2b91af;"&gt;Path&lt;/span&gt;.GetFileName(fileName);
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;var&lt;/span&gt;&amp;nbsp;ftpfullpath&amp;nbsp;=&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;new&lt;/span&gt;&amp;nbsp;&lt;span style="color:#2b91af;"&gt;Uri&lt;/span&gt;(ftpUri,&amp;nbsp;name);
 
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;var&lt;/span&gt;&amp;nbsp;ftp&amp;nbsp;=&amp;nbsp;(&lt;span style="color:#2b91af;"&gt;FtpWebRequest&lt;/span&gt;)&lt;span style="color:#2b91af;"&gt;WebRequest&lt;/span&gt;.Create(ftpfullpath);
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;ftp.Credentials&amp;nbsp;=&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;new&lt;/span&gt;&amp;nbsp;&lt;span style="color:#2b91af;"&gt;NetworkCredential&lt;/span&gt;(userName,&amp;nbsp;password);
 
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;ftp.KeepAlive&amp;nbsp;=&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;true&lt;/span&gt;;
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;ftp.UseBinary&amp;nbsp;=&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;true&lt;/span&gt;;
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;ftp.Method&amp;nbsp;=&amp;nbsp;&lt;span style="color:#2b91af;"&gt;WebRequestMethods&lt;/span&gt;.&lt;span style="color:#2b91af;"&gt;Ftp&lt;/span&gt;.UploadFile;
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;span style="color:blue;"&gt;return&lt;/span&gt;&amp;nbsp;ftp;
&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;/pre&gt;</description></item><item><title>Απ: System.OutOfMemoryException</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/74696.aspx</link><pubDate>Fri, 22 Nov 2013 20:22:26 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:74696</guid><dc:creator>evagelos</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/74696.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=12&amp;PostID=74696</wfw:commentRss><description>&lt;p&gt;Αρα αν καταλαβα καλά εκανα αυτές τις 2 αλλαγες:&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; private void chRes(string _fileName)&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; using (Bitmap bitmap = (Bitmap)Image.FromFile(_fileName))&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; using (Bitmap newBitmap = new Bitmap(bitmap))&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; newBitmap.SetResolution(72, 72);&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; try&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; //newBitmap.Save(Path.GetTempPath() + "\\" + Path.GetFileName(_fileName), ImageFormat.Jpeg);&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; //Stream myStream;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; MemoryStream ms = new MemoryStream();&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; newBitmap.Save(ms, ImageFormat.Jpeg);&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; uploadFile(_ftpPath //"&lt;a&gt;ftp://ftp.myftpaddress.gr/pictures/&lt;/a&gt;"&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; , "username"&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; , "password"&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; , Path.GetTempPath() + "/" + Path.GetFileName(_fileName)&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; , ms&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; );&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; catch (Exception ex)&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; string asd = ex.Message;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; private void uploadFile(string ftpurl, string ftpusername, string ftppassword, string fileName, Stream fs)&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; try&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; string filename = Path.GetFileName(fileName);&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; string ftpfullpath = ftpurl + Path.GetFileName(fileName);&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; FtpWebRequest ftp = (FtpWebRequest)FtpWebRequest.Create(ftpfullpath);&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;a&gt;ftp.Credentials&lt;/a&gt; = new NetworkCredential(ftpusername, ftppassword);&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;a&gt;ftp.KeepAlive&lt;/a&gt; = true;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;a&gt;ftp.UseBinary&lt;/a&gt; = true;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;a&gt;ftp.Method&lt;/a&gt; = WebRequestMethods.Ftp.UploadFile;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; //FileStream fs = File.OpenRead(fileName);&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; byte[] buffer = new byte[fs.Length];&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; fs.Read(buffer, 0, buffer.Length);&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; fs.Close();&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Stream ftpstream = &lt;a&gt;ftp.GetRequestStream&lt;/a&gt;();&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; ftpstream.Write(buffer, 0, buffer.Length);&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; ftpstream.Close();&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; catch (Exception ex)&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; //MessageBox.Show("There was an error connecting to the FTP Server" +&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; //Environment.NewLine + ex.Message);&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&amp;nbsp;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&amp;nbsp;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&amp;nbsp;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Aυτό με τα "exceptions&amp;nbsp;που καταπίνονται" εννοείς για τα σχολια που εχω βαλει στο catch; αν εννοείς αυτό ειναι για test σκοπους. Θα το διαχειριστώ&lt;/p&gt;</description></item><item><title>Απ: System.OutOfMemoryException</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/74655.aspx</link><pubDate>Sat, 16 Nov 2013 02:46:44 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:74655</guid><dc:creator>Παναγιώτης Καναβός</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/74655.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=12&amp;PostID=74655</wfw:commentRss><description>&lt;p&gt;Καταρχήν να παρατηρήσω ότι δεν καλείται ποτέ η GetResponse() οπότε απλά δημιουργούνται συνέχεια requests, γράφονται δεδομένα και δεν φεύγουν ποτέ.&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Όσον αφορά το ίδιο το μήνυμα,&lt;span style="font-size:10pt;"&gt;&amp;nbsp;μπορεί να εμφανιστεί και αν δημιουργούνται πάρα πολλά Large Objects (&amp;gt;80K) τα οποία ο Garbage Collector δεν προλαβαίνει να καθαρίσει. Και με δεδομένο ότι τα Large Objects καθαρίζονται πολύ πιο αραιά από τα μικρά, μπορεί άνετα να δεις κανένα τέτοιο μήνυμα μαζί με ανεξήγητη αύξηση της μνήμης.&lt;/span&gt;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Για παράδειγμα, ο κώδικας πρώτα αποθηκεύει το νέο bitmap στο σκληρό, μετά το ξαναφορτώνει ολόκληρο&lt;span style="font-size:10pt;"&gt;&amp;nbsp;σε ένα buffer και ύστερα το στέλνει. Πέρα από την καθυστέρηση που προκαλεί αυτό, δημιουργεί και ένα περιττό buffer κάθε φορά. Η Bitmap.Save μπορεί να σώσει και σε stream απευθείας, οπότε θα μπορούσε να σώσει στο Request stream και να μην παρέμβει καθόλου ο σκληρός δίσκος. Η χρήση δύο Bitmap είναι επίσης περίεργη. &lt;/span&gt;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Άλλα περίεργα είναι ότι τα exceptions καταπίνονται, οπότε κανείς δεν ξέρει αν έτρεξε τίποτε, έσκασε, γιατί, πότε, πού κλπ. Είναι πολύ κακή ιδέα να γυρίζει κανείς ένα error string ή status code αντί για το ίδιο το exception. Τα exceptions είναι σαν την ασφάλεια του πίνακα. Αν καεί, πρέπει να δεις γιατί και μετά να την αλλάξεις. Τα error codes είναι σαν να τύλιξες την ασφάλεια με αλουμινόχαρτο γιατί βαριόσουν να δεις τί έγινε&lt;/p&gt;</description></item><item><title>Απ: System.OutOfMemoryException</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/74637.aspx</link><pubDate>Thu, 14 Nov 2013 07:11:55 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:74637</guid><dc:creator>George J. Capnias</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/74637.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=12&amp;PostID=74637</wfw:commentRss><description>&lt;p&gt;To OutOfMemory συνήθως παραθέτει ότι κάποιο non-managed resource δεν γίνεται dispose σωστά με αποτέλεσμα ότι σου τρώει την μνήμη...&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Αν και βλέπω ότι κάνεις χρήση using για τα bitmaps...&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Που ακριβώς παίρνεις το μήνυμα&amp;nbsp;λάθους;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&amp;nbsp; &lt;/p&gt;&lt;p&gt;George J.&lt;br&gt;&amp;nbsp;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&amp;nbsp;&lt;/p&gt;</description></item><item><title>System.OutOfMemoryException</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/74634.aspx</link><pubDate>Thu, 14 Nov 2013 06:48:46 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:74634</guid><dc:creator>evagelos</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/74634.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=12&amp;PostID=74634</wfw:commentRss><description>&lt;P&gt;Γεια σας παιδιά,&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Εχω φτιάξει ενα προγραμμα το οποίο διαβάζει φωτογραφίες απο ενα φακελο, αλλάζει το Resolution&amp;nbsp;και τα κανει upload σε ενα ftp server.&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;το πρόβλημα ειναι ότι καποια στιγμή πετάει μηνυμα "System.OutOfMemoryException". &lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Τα αρχεία που θέλω να ανεβάσω ειναι περίπου 400-500 προς το παρόν.&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;using System;&lt;BR&gt;using System.Collections.Generic;&lt;BR&gt;using System.Linq;&lt;BR&gt;using System.Text;&lt;BR&gt;using System.IO;&lt;BR&gt;using System.Drawing.Imaging;&lt;BR&gt;using System.Drawing;&lt;BR&gt;using System.Net;&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;namespace myCustom&lt;BR&gt;{&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; class uploadPic&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; string _ftpPath = "";&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; string _fromPicdir = "";&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Int32 fileCount = 0;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Int32 i = 1;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; public void loadFiles(string fromPicdir, string ftpPath)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; _fromPicdir = fromPicdir;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; _ftpPath = ftpPath;&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; string[] fileEntries = Directory.GetFiles(_fromPicdir);&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; fileCount = Directory.GetFiles(_fromPicdir).Length;&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; if (fileCount &amp;gt; 0)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; foreach (string fileName in fileEntries)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; chRes(fileName);&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; private void chRes(string _fileName)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; using (Bitmap bitmap = (Bitmap)Image.FromFile(_fileName))&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; using (Bitmap newBitmap = new Bitmap(bitmap))&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; newBitmap.SetResolution(72, 72);&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; try&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; newBitmap.Save(Path.GetTempPath() + "\\" + Path.GetFileName(_fileName), ImageFormat.Jpeg);&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; uploadFile(_ftpPath&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; , "myUser"&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; , "myPass"&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; , Path.GetTempPath() + "/" + Path.GetFileName(_fileName)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; );&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; catch (Exception ex)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; string asd = ex.Message;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; private void uploadFile(string ftpurl, string ftpusername, string ftppassword, string fileName)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; try&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; string filename = Path.GetFileName(fileName);&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; string ftpfullpath = ftpurl + Path.GetFileName(fileName);&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; FtpWebRequest ftp = (FtpWebRequest)FtpWebRequest.Create(ftpfullpath);&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;A&gt;ftp.Credentials&lt;/A&gt; = new NetworkCredential(ftpusername, ftppassword);&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;A&gt;ftp.KeepAlive&lt;/A&gt; = true;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;A&gt;ftp.UseBinary&lt;/A&gt; = true;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;A&gt;ftp.Method&lt;/A&gt; = WebRequestMethods.Ftp.UploadFile;&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; FileStream fs = File.OpenRead(fileName);&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; byte[] buffer = new byte[fs.Length];&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; fs.Read(buffer, 0, buffer.Length);&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; fs.Close();&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Stream ftpstream = &lt;A&gt;ftp.GetRequestStream&lt;/A&gt;();&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; ftpstream.Write(buffer, 0, buffer.Length);&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; ftpstream.Close();&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; catch (Exception ex)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; MessageBox.Show("There was an error connecting to the FTP Server");&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;BR&gt;}&lt;BR&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt;</description></item></channel></rss>