<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<?xml-stylesheet type="text/xsl" href="https://www.dotnetzone.gr:443/cs/utility/FeedStylesheets/rss.xsl" media="screen"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/" xmlns:slash="http://purl.org/rss/1.0/modules/slash/" xmlns:wfw="http://wellformedweb.org/CommentAPI/"><channel><title>ASP.NET WebForms</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/13/ShowForum.aspx</link><description>Θέματα για web εφαρμογές, σε ASP.NET WebForms</description><dc:language>el</dc:language><generator>CommunityServer 2.1 SP3 (Build: 20423.1)</generator><item><title>Απ: Membership το ανάγνωσμα.</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43642.aspx</link><pubDate>Wed, 23 Jul 2008 23:25:13 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:43642</guid><dc:creator>epp1123</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43642.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=13&amp;PostID=43642</wfw:commentRss><description>Καλησπέρα. Το είχα βρει αυτό και του κοιτούσα, και από πήρα ιδέες για το validate user. Λοιπόν τώρα παίρνω το παρακάτω σφάλμα, αλλά όπως προείπα έχω τη δικιά μου βάση, τον δικό μου πίνακα και πεδία. Πρέπει με κάποιο τρόπο να του τα υποδείξουμε όλα αυτά. Στο web config, όπως θα το δείτε και στην κορυφή, έχω γράψει όλα όσα είναι απαραίτητα.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Επίσης στο&amp;nbsp; web admin, στην καρτέλα providers δε με αφήνει να κάνω τεστ τον provider που έφτιαξα εγώ. Μετά το σφάλμα παραθέτω τον κώδικα του provider&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;font size="1"&gt;&lt;span&gt;&lt;h2&gt;&lt;i&gt;Could not find stored procedure 'dbo.aspnet_CheckSchemaVersion'.&lt;/i&gt; &lt;/h2&gt;&lt;/span&gt;&lt;/font&gt;

            &lt;font face="Arial, Helvetica, Geneva, SunSans-Regular, sans-serif "&gt;

            &lt;font size="1"&gt;&lt;b&gt; Description: &lt;/b&gt;An
unhandled exception occurred during the execution of the current web
request. Please review the stack trace for more information about the
error and where it originated in the code. &lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;b&gt; Exception Details: &lt;/b&gt;&lt;/font&gt;

            &lt;font size="1"&gt;System.Data.SqlClient.SqlException: Could not find stored procedure 'dbo.aspnet_CheckSchemaVersion'.&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;b&gt;Source Error:&lt;/b&gt;&lt;/font&gt;

             &lt;font size="1"&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;/font&gt;

            &lt;table bgcolor="#ffffcc" width="100%"&gt;
               &lt;tr&gt;
                  &lt;td&gt;
                      &lt;font size="1"&gt;&lt;code&gt;
An unhandled exception was generated during the execution of the
current web request. Information regarding the origin and location of
the exception can be identified using the exception stack trace below.&lt;/code&gt;&lt;/font&gt;

                  &lt;/td&gt;
               &lt;/tr&gt;
            &lt;/table&gt;

            &lt;font size="1"&gt;&lt;br&gt;&lt;b&gt;Stack Trace:&lt;/b&gt;&lt;/font&gt;

             &lt;font size="1"&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;/font&gt;

            &lt;table bgcolor="#ffffcc" width="100%"&gt;
               &lt;tr&gt;
                  &lt;td&gt;
                      &lt;font size="1"&gt;&lt;code&gt;&lt;/code&gt;&lt;/font&gt;&lt;pre&gt;&lt;font size="1"&gt;[SqlException (0x80131904): Could not find stored procedure 'dbo.aspnet_CheckSchemaVersion'.]&lt;br&gt;   System.Data.SqlClient.SqlConnection.OnError(SqlException exception, Boolean breakConnection) +925466&lt;br&gt;   System.Data.SqlClient.SqlInternalConnection.OnError(SqlException exception, Boolean breakConnection) +800118&lt;br&gt;   System.Data.SqlClient.TdsParser.ThrowExceptionAndWarning(TdsParserStateObject stateObj) +186&lt;br&gt;   System.Data.SqlClient.TdsParser.Run(RunBehavior runBehavior, SqlCommand cmdHandler, SqlDataReader dataStream, BulkCopySimpleResultSet bulkCopyHandler, TdsParserStateObject stateObj) +1932&lt;br&gt;   System.Data.SqlClient.SqlCommand.FinishExecuteReader(SqlDataReader ds, RunBehavior runBehavior, String resetOptionsString) +149&lt;br&gt;   System.Data.SqlClient.SqlCommand.RunExecuteReaderTds(CommandBehavior cmdBehavior, RunBehavior runBehavior, Boolean returnStream, Boolean async) +1005&lt;br&gt;   System.Data.SqlClient.SqlCommand.RunExecuteReader(CommandBehavior cmdBehavior, RunBehavior runBehavior, Boolean returnStream, String method, DbAsyncResult result) +132&lt;br&gt;   System.Data.SqlClient.SqlCommand.InternalExecuteNonQuery(DbAsyncResult result, String methodName, Boolean sendToPipe) +149&lt;br&gt;   System.Data.SqlClient.SqlCommand.ExecuteNonQuery() +135&lt;br&gt;   System.Web.Util.SecUtility.CheckSchemaVersion(ProviderBase provider, SqlConnection connection, String[] features, String version, Int32&amp;amp; schemaVersionCheck) +367&lt;br&gt;   System.Web.Security.SqlMembershipProvider.CheckSchemaVersion(SqlConnection connection) +85&lt;br&gt;   System.Web.Security.SqlMembershipProvider.GetPasswordWithFormat(String username, Boolean updateLastLoginActivityDate, Int32&amp;amp; status, String&amp;amp; password, Int32&amp;amp; passwordFormat, String&amp;amp; passwordSalt, Int32&amp;amp; failedPasswordAttemptCount, Int32&amp;amp; failedPasswordAnswerAttemptCount, Boolean&amp;amp; isApproved, DateTime&amp;amp; lastLoginDate, DateTime&amp;amp; lastActivityDate) +1121&lt;br&gt;   System.Web.Security.SqlMembershipProvider.CheckPassword(String username, String password, Boolean updateLastLoginActivityDate, Boolean failIfNotApproved, String&amp;amp; salt, Int32&amp;amp; passwordFormat) +105&lt;br&gt;   System.Web.Security.SqlMembershipProvider.CheckPassword(String username, String password, Boolean updateLastLoginActivityDate, Boolean failIfNotApproved) +42&lt;br&gt;   System.Web.Security.SqlMembershipProvider.ValidateUser(String username, String password) +83&lt;br&gt;   System.Web.UI.WebControls.Login.OnAuthenticate(AuthenticateEventArgs e) +160&lt;br&gt;   System.Web.UI.WebControls.Login.AttemptLogin() +105&lt;br&gt;   System.Web.UI.WebControls.Login.OnBubbleEvent(Object source, EventArgs e) +99&lt;br&gt;   System.Web.UI.Control.RaiseBubbleEvent(Object source, EventArgs args) +35&lt;br&gt;   System.Web.UI.WebControls.Button.OnCommand(CommandEventArgs e) +115&lt;br&gt;   System.Web.UI.WebControls.Button.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +163&lt;br&gt;   System.Web.UI.WebControls.Button.System.Web.UI.IPostBackEventHandler.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +7&lt;br&gt;   System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(IPostBackEventHandler sourceControl, String eventArgument) +11&lt;br&gt;   System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(NameValueCollection postData) +33&lt;br&gt;   System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +1746&lt;/font&gt;&lt;br&gt;&lt;/pre&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;/font&gt;&lt;br&gt;&lt;span style="color:Black;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Imports&lt;/span&gt; Microsoft.VisualBasic&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Class&lt;/span&gt; CABSQLProvider&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Inherits&lt;/span&gt; MembershipProvider&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Sub&lt;/span&gt; Initialize(&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; name &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; config &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; NameValueCollection)&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;MyBase&lt;/span&gt;.Initialize(name, config)&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Sub&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt; ValidateUser(&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; username &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; password &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;) &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Boolean&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Dim&lt;/span&gt; connectionString &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Red;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;=&lt;/span&gt; &lt;span style="font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;"Data Source=CW-02;Initial Catalog=CarAndBikes;Integrated Security=True"&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Dim&lt;/span&gt; args &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;New&lt;/span&gt; System.Web.UI.DataSourceSelectArguments&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Dim&lt;/span&gt; SQLDS &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;New&lt;/span&gt; SqlDataSource&lt;br&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Dim&lt;/span&gt; UsernameParameter &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;New&lt;/span&gt; Parameter&lt;br&gt;&lt;br&gt;        UsernameParameter.Type &lt;span style="color:Red;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;=&lt;/span&gt; TypeCode.&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        UsernameParameter.Name &lt;span style="color:Red;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;=&lt;/span&gt; &lt;span style="font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;"username"&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        UsernameParameter.DefaultValue &lt;span style="color:Red;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;=&lt;/span&gt; username&lt;br&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Dim&lt;/span&gt; PasswordParameter &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;New&lt;/span&gt; Parameter&lt;br&gt;&lt;br&gt;        PasswordParameter.Type &lt;span style="color:Red;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;=&lt;/span&gt; TypeCode.&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        PasswordParameter.Name &lt;span style="color:Red;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;=&lt;/span&gt; &lt;span style="font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;"password"&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        PasswordParameter.DefaultValue &lt;span style="color:Red;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;=&lt;/span&gt; password&lt;br&gt;&lt;br&gt;        SQLDS.ConnectionString &lt;span style="color:Red;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;=&lt;/span&gt; connectionString&lt;br&gt;        SQLDS.SelectParameters.&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Add&lt;/span&gt;(UsernameParameter) &lt;span style="color:Green;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;'Username Parameter&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        SQLDS.SelectParameters.&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Add&lt;/span&gt;(PasswordParameter) &lt;span style="color:Green;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;'Password Parameter&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        SQLDS.SelectCommandType &lt;span style="color:Red;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;=&lt;/span&gt; SqlDataSourceCommandType.Text&lt;br&gt;        SQLDS.SelectCommand &lt;span style="color:Red;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;=&lt;/span&gt; &lt;span style="font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;"SELECT * FROM Contacts WHERE Contacts_UserName =@username AND Contacts_UserPwd = @password "&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        SQLDS.&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Select&lt;/span&gt;(args)&lt;br&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;If&lt;/span&gt; SQLDS.&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Select&lt;/span&gt;(args) IsNot &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Nothing&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Then&lt;/span&gt;&lt;br&gt;            &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Return&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;True&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Else&lt;/span&gt;&lt;br&gt;            &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Return&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;False&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;If&lt;/span&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Property&lt;/span&gt; ApplicationName() &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Get&lt;/span&gt;&lt;br&gt;            &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Return&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Nothing&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Get&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Set&lt;/span&gt;(&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; value &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;)&lt;br&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Set&lt;/span&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Property&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt; ChangePassword(&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; username &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; oldPassword &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; newPassword &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;) &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Boolean&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt; ChangePasswordQuestionAndAnswer(&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; username &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; password &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; newPasswordQuestion &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; newPasswordAnswer &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;) &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Boolean&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt; CreateUser(&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; username &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; password &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; email &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; passwordQuestion &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; passwordAnswer &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; isApproved &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Boolean&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; providerUserKey &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Object&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByRef&lt;/span&gt; status &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; System.Web.Security.MembershipCreateStatus) &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; System.Web.Security.MembershipUser&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Return&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Nothing&lt;/span&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt; DeleteUser(&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; username &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; deleteAllRelatedData &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Boolean&lt;/span&gt;) &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Boolean&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ReadOnly&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Property&lt;/span&gt; EnablePasswordReset() &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Boolean&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Get&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Get&lt;/span&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Property&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ReadOnly&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Property&lt;/span&gt; EnablePasswordRetrieval() &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Boolean&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Get&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Get&lt;/span&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Property&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt; FindUsersByEmail(&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; emailToMatch &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; pageIndex &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Integer&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; pageSize &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Integer&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByRef&lt;/span&gt; totalRecords &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Integer&lt;/span&gt;) &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; System.Web.Security.MembershipUserCollection&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Return&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Nothing&lt;/span&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt; FindUsersByName(&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; usernameToMatch &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; pageIndex &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Integer&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; pageSize &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Integer&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByRef&lt;/span&gt; totalRecords &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Integer&lt;/span&gt;) &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; System.Web.Security.MembershipUserCollection&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Return&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Nothing&lt;/span&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt; GetAllUsers(&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; pageIndex &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Integer&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; pageSize &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Integer&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByRef&lt;/span&gt; totalRecords &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Integer&lt;/span&gt;) &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; System.Web.Security.MembershipUserCollection&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Return&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Nothing&lt;/span&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt; GetNumberOfUsersOnline() &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Integer&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt; GetPassword(&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; username &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; answer &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;) &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Return&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Nothing&lt;/span&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overloads&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt; GetUser(&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; providerUserKey &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Object&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; userIsOnline &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Boolean&lt;/span&gt;) &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; System.Web.Security.MembershipUser&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Return&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Nothing&lt;/span&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overloads&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt; GetUser(&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; username &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; userIsOnline &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Boolean&lt;/span&gt;) &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; System.Web.Security.MembershipUser&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Return&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Nothing&lt;/span&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt; GetUserNameByEmail(&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; email &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;) &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Return&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Nothing&lt;/span&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ReadOnly&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Property&lt;/span&gt; MaxInvalidPasswordAttempts() &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Integer&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Get&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Get&lt;/span&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Property&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ReadOnly&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Property&lt;/span&gt; MinRequiredNonAlphanumericCharacters() &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Integer&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Get&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Get&lt;/span&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Property&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ReadOnly&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Property&lt;/span&gt; MinRequiredPasswordLength() &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Integer&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Get&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Get&lt;/span&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Property&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ReadOnly&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Property&lt;/span&gt; PasswordAttemptWindow() &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Integer&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Get&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Get&lt;/span&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Property&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ReadOnly&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Property&lt;/span&gt; PasswordFormat() &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; System.Web.Security.MembershipPasswordFormat&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Get&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Get&lt;/span&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Property&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ReadOnly&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Property&lt;/span&gt; PasswordStrengthRegularBLOCKED EXPRESSION &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Get&lt;/span&gt;&lt;br&gt;            &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Return&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Nothing&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Get&lt;/span&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Property&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ReadOnly&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Property&lt;/span&gt; RequiresQuestionAndAnswer() &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Boolean&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Get&lt;/span&gt;&lt;br&gt;            &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Return&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;False&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Get&lt;/span&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Property&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ReadOnly&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Property&lt;/span&gt; RequiresUniqueEmail() &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Boolean&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Get&lt;/span&gt;&lt;br&gt;            &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Return&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;False&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Get&lt;/span&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Property&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt; ResetPassword(&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; username &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;, &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; answer &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;) &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;&lt;br&gt;        &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Return&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Nothing&lt;/span&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt; UnlockUser(&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; userName &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;String&lt;/span&gt;) &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Boolean&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Function&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Public&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Overrides&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Sub&lt;/span&gt; UpdateUser(&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;ByVal&lt;/span&gt; user &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;As&lt;/span&gt; System.Web.Security.MembershipUser)&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Sub&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;End&lt;/span&gt; &lt;span style="color:Blue;background-color:transparent;font-family:Courier New;font-size:11px;font-weight:normal;"&gt;Class&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;&lt;br&gt;</description></item><item><title>Απ: Membership το ανάγνωσμα.</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43639.aspx</link><pubDate>Wed, 23 Jul 2008 23:06:47 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:43639</guid><dc:creator>manosB</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43639.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=13&amp;PostID=43639</wfw:commentRss><description>Το πιο απλό άρθρο που μπόρεσα να σου βρω για custom provider είναι &lt;a href="http://www.devx.com/asp/Article/29256/1954"&gt;αυτό&lt;/a&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Ακόλουθα κατά γράμμα τις οδηγίες αυτές και φτιάξε ένα τεστ να δεις όλη την διαδικασία. &lt;br&gt;&lt;br&gt;Μετά βλέπουμε που συγκεκριμένα έχεις πρόβλημα.&lt;br&gt;&lt;br&gt;</description></item><item><title>Απ: Membership το ανάγνωσμα.</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43626.aspx</link><pubDate>Wed, 23 Jul 2008 20:42:37 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:43626</guid><dc:creator>epp1123</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43626.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=13&amp;PostID=43626</wfw:commentRss><description>Τα έχω κοιτάξει, αλλα δε βοήθησαν. ευχαριστώ πάντως&lt;br&gt;</description></item><item><title>Απ: Membership το ανάγνωσμα.</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43625.aspx</link><pubDate>Wed, 23 Jul 2008 20:17:00 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:43625</guid><dc:creator>dStellakis</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43625.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=13&amp;PostID=43625</wfw:commentRss><description>&lt;P&gt;Αφου τον membership provider τον φτιάχνεις εσύ, εσύ καθορίζεις σε ποιά βάση, σε ποιούς πίνακες και με ποιό τρόπο θα γράψει και θα&amp;nbsp;διαβάσει.&lt;BR&gt;Το framework θα χρησιμοποιεί απλά τις μεθόδους του membership provider σου, η υλοποίηση των μεθόδων αυτών θα έχει γινει απο εσένα ειδικά για το σχήμα της βάσης δεδομένων σου.&lt;BR&gt;Για παράδειγμα, η CreateUser εσωτερικά θα ανοίγει connection με την δική σου βάση δεδομένων και θα γράφει στον δικό σου πίνακα χρηστών.&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Δες εδώ &lt;A href="http://msdn.microsoft.com/en-us/library/f1kyba5e.aspx"&gt;http://msdn.microsoft.com/en-us/library/f1kyba5e.aspx&lt;/A&gt;&amp;nbsp;και εδώ &lt;A href="http://www.15seconds.com/issue/050216.htmγια"&gt;http://www.15seconds.com/issue/050216.htm&lt;BR&gt;&lt;/A&gt;για πληροφορίες και παραδείγματα για το πως να φτιάξεις εναν δικό σου membership provider.&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Δημοσθένης Στελλάκης&lt;/P&gt;</description></item><item><title>Απ: Membership το ανάγνωσμα.</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43622.aspx</link><pubDate>Wed, 23 Jul 2008 19:39:33 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:43622</guid><dc:creator>epp1123</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43622.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=13&amp;PostID=43622</wfw:commentRss><description>&lt;div align="justify"&gt;Έχω φτιάξει έναν δικό μου provider ο οποίος κληρονομεί και κάνει override τις μεθόδους από το Membership Provider. Αυτόν το provider θέλω να το βάλω ν&lt;b&gt;α επικοινωνεί&lt;/b&gt; με το login control. &lt;br&gt;&lt;br&gt;Ωστόσο έχω τις εξής απορίες:&lt;br&gt;&lt;br&gt;Έστω ότι θέλω να κάνω validate έναν χρήστη. Πως περνάω στη μέθοδο Validate User τις τιμές από τα πεδία;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Επίσης οι μέθοδοι πρέπει να είναι static (στην VB shared), γιατί αλλιώς δεν θα είναι thread safe. Ωστόσο όταν δηλώνεις τη μέθοδο δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις λέξεις Shared και Overrides μαζί; Υπάρχει άλλος τρόπος;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Τέλος, τι κώδικα πρέπει να γράψω και που για να του πω ποιον πίνακα να κοιτάει ο provider;&lt;b&gt; Χρησιμοποιώ δικά μου πεδία εντελώς&lt;/b&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Πχ μέσα στο ValidateUser() θα γράψω sql, ή υπάρχει κάνα property που του δίνεις ποια πεδία να κοιτάξει και σε ποιον πίνακα&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;/div&gt;</description></item><item><title>Απ: Membership το ανάγνωσμα.</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43616.aspx</link><pubDate>Wed, 23 Jul 2008 07:05:31 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:43616</guid><dc:creator>Παναγιώτης Καναβός</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43616.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=13&amp;PostID=43616</wfw:commentRss><description>Υπάρχουν πολλές αναφορές. Δοκίμασε να κάνεις μία αναζήτηση για asp.net membership στο DotNetZone και θα βρεις πολλές παρόμοιες συζητήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν.</description></item><item><title>Απ: Membership το ανάγνωσμα.</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43615.aspx</link><pubDate>Wed, 23 Jul 2008 06:56:14 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:43615</guid><dc:creator>epp1123</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43615.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=13&amp;PostID=43615</wfw:commentRss><description>Ερώτηση κρίσεως. Θέλω να χρησιμοποιήσω δικούς μου πίνακες για τους χρήστες, μαζί με το membership. Γίνεται; Τώρα προσπαθώ να βρω κάτι στο νετ, αλλά δυστυχώς, τίποτα.&amp;nbsp; Ο server είναι SQL Server. Ευχαριστώ&lt;br&gt;</description></item><item><title>Απ: Membership το ανάγνωσμα.</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43614.aspx</link><pubDate>Wed, 23 Jul 2008 06:04:58 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:43614</guid><dc:creator>epp1123</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43614.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=13&amp;PostID=43614</wfw:commentRss><description>Το λάθος είναι, το γράφω πιο πάνω,&amp;nbsp; πως όταν πήγαινε στην provider καρτέλα του asp.net web admin και έλεγχα τον provider μου έλεγε πως δεν μπορεί να συνδεθεί στη βάση. Τελικά το πρόβλημα ήταν πως στην κλάση που μου δώσανε για τον provider είχαν βάλει ένα s παραπάνω. &lt;br&gt;</description></item><item><title>Απ: Membership το ανάγνωσμα.</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43613.aspx</link><pubDate>Wed, 23 Jul 2008 05:37:48 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:43613</guid><dc:creator>Παναγιώτης Καναβός</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43613.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=13&amp;PostID=43613</wfw:commentRss><description>O CABSQLProvider ορίζεται στό section &amp;lt;providers&amp;gt; και είναι απλά ένας SqlMembershipProvider. Μάλλον δεν το είδες επειδή το &amp;lt;add&amp;gt; tag έχει το name attribute 4ο στη σειρά αντί για πρώτο όπως συνηθίζεται. Κάτι μου λέει πάντως ότι αν ο epp1123 μας είχε πει ποιό ήταν το μήνυμα λάθους θα το είχες καταλάβει αμέσως.</description></item><item><title>Απ: Membership το ανάγνωσμα.</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43610.aspx</link><pubDate>Tue, 22 Jul 2008 23:55:58 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:43610</guid><dc:creator>infoCENTER</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43610.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=13&amp;PostID=43610</wfw:commentRss><description>&lt;P&gt;Ομολογώ πως δεν κατάλαβα γιατί η λύση του προβλήματος είναι αυτή, άλλωστε δεν έχω και τη όλη εικόνα μπροστά μου, αλλά σίγουρα&amp;nbsp;έρχεται να με διαψεύσει. &lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Αφού το βρήκες λοιπόν όλα καλα :)&lt;/P&gt;</description></item><item><title>Απ: Membership το ανάγνωσμα.</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43609.aspx</link><pubDate>Tue, 22 Jul 2008 23:23:00 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:43609</guid><dc:creator>epp1123</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43609.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=13&amp;PostID=43609</wfw:commentRss><description>Για αρχή το λάθος ευρέθει. Ένας περιττός χαρακτήρας έκανε το CABSQLProvider, CABSQLProvider&lt;b&gt;s&lt;/b&gt;&lt;br&gt;</description></item><item><title>Απ: Membership το ανάγνωσμα.</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43608.aspx</link><pubDate>Tue, 22 Jul 2008 23:04:24 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:43608</guid><dc:creator>infoCENTER</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43608.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=13&amp;PostID=43608</wfw:commentRss><description>&lt;P&gt;Βασικά χωρίς να γνωρίζω πολλά από δημιουργία εφαρμογών σε ASP, αλλά βλέποντας απλά το παραπάνω XML δεν υπάρχει provider CABSQLProvider. Αυτό είναι κάτι δικό σου. Το ακριβώς από επάνω είναι σωστό γιατί καθώς διαβάζει η εφαρμογή σου τα settings αυτά βλέπει σε τι βάση θέλεις να συνδεθείς και ανάλογα φτιάχνει το Connection String. Διαβάζοντας όμως το CABSQLProvider δεν γνωρίζει τι βάση υπάρχει από κάτω, δεν φτιάχνει σωστά το Connection String με αποτέλεσμα να μην μπορείς να συνδεθείς. Για βάλε System.Data.SQLClient να δεις τι γίνεται.&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Από μία πρώτη ματιά αυτό πρόσεξα, ίσως κάποιος άλλος να είναι πιο ειδικός.&lt;/P&gt;</description></item><item><title>Membership το ανάγνωσμα.</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43603.aspx</link><pubDate>Tue, 22 Jul 2008 20:57:55 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:43603</guid><dc:creator>epp1123</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/43603.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=13&amp;PostID=43603</wfw:commentRss><description>Καλησπέρα, πάλι εγώ. Μόλις έφτιαξα, ή τουλάχιστον προσπαθώ, να χρησιμοποιήσω ένα δικο μου membership για login, logout των χρηστών. Στο web config, θεωρώ, πως έχω γράψει όλα αυτά που πρέπει να έχω γράψει και πάω στο asp.net configuration και στη καρτέλα provider. Εκεί τεστάροντας τον provider μου βγάζει πως δεν μπορεί να συνδεθεί στη βάση δεδομένων. Σας παραδίδω το web config, για περαιτέρω βοήθεια&lt;br&gt;&lt;br&gt;&amp;lt;?xml version="1.0"?&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;&amp;lt;configuration&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;appSettings/&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;connectionStrings&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;add name="CarAndBikesConnectionString" connectionString="Data Source=CW-02;Initial Catalog=CarAndBikes;Integrated Security=True" providerName="System.Data.SqlClient"/&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;add name="CABUsersConnectionString" connectionString="Data Source=CW-02;Initial Catalog=CarAndBikes;Integrated Security=True" providerName="CABSQLProvider"/&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;br&gt;&amp;lt;/connectionStrings&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;system.web&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; ...&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; ...&lt;br&gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;authentication mode="Forms"&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;forms loginUrl="Pages/User/login.aspx"&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; protection="All"&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; timeout="20"&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; name="CABAUTH"&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; path="/"&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; requireSSL="false"&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; slidingExpiration="true"&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; defaultUrl="Pages/User/UserPanel.aspx"&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; cookieless="UseCookies"&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; enableCrossAppRedirects="false"&lt;br&gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; /&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;/authentication&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;membership defaultProvider="CABSQLProvider"&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;providers&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;add connectionStringName="CABUsersConnectionString" requiresQuestionAndAnswer="false"&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; requiresUniqueEmail="false" name="CABSQLProvider" type="System.Web.Security.SqlMembershipProvider" /&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;/providers&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp; &amp;lt;/membership&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;customErrors mode="Off"&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;/customErrors&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;globalization fileEncoding="utf-8" requestEncoding="utf-8" responseEncoding="utf-8" culture="el-GR" uiCulture="el-GR"/&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;httpModules&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;add type="DevExpress.Web.ASPxClasses.ASPxHttpHandlerModule, DevExpress.Web.v8.1, Version=8.1.4.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=9B171C9FD64DA1D1" name="ASPxHttpHandlerModule"/&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;/httpModules&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;/system.web&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;&amp;lt;/configuration&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;</description></item></channel></rss>