<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<?xml-stylesheet type="text/xsl" href="https://www.dotnetzone.gr:443/cs/utility/FeedStylesheets/rss.xsl" media="screen"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/" xmlns:slash="http://purl.org/rss/1.0/modules/slash/" xmlns:wfw="http://wellformedweb.org/CommentAPI/"><channel><title>.NET Framework</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/14/ShowForum.aspx</link><description>Θέματα για threading, remoting, reflection, exception handling, security, regex κλπ.</description><dc:language>el</dc:language><generator>CommunityServer 2.1 SP3 (Build: 20423.1)</generator><item><title>Απ: Asynchronous execution και background Thread</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/8859.aspx</link><pubDate>Sun, 22 Jan 2006 06:04:13 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:8859</guid><dc:creator>RedHat</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/8859.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=14&amp;PostID=8859</wfw:commentRss><description>look and vb.net 2005 "backgroundWorker"</description></item><item><title>Απ: Asynchronous execution και background Thread</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/5892.aspx</link><pubDate>Wed, 05 Oct 2005 19:10:11 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:5892</guid><dc:creator>axaros</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/5892.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=14&amp;PostID=5892</wfw:commentRss><description>&lt;P&gt;Μάνο ακριβώς το ίδιο πράγμα ζητάω (αν και δεν με ενδιέφερε το progress view) !!!&lt;BR&gt;Θα το κοιτάξω και αν χρειαστεί θα επανέρθω.&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Σε ευχαριστώ πολύ!!!&lt;/P&gt;</description></item><item><title>Απ: Asynchronous execution και background Thread</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/5886.aspx</link><pubDate>Wed, 05 Oct 2005 07:15:14 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:5886</guid><dc:creator>KelMan</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/5886.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=14&amp;PostID=5886</wfw:commentRss><description>&lt;P&gt;Έχεις κοιτάξει αυτό &lt;A HREF="/cs/forums/1429/ShowPost.aspx"&gt;http://www.dotnetzone.gr/cs/forums/1429/ShowPost.aspx&lt;/A&gt;&amp;nbsp;το post? &lt;BR&gt;Δεν έχω διαβάσει προσεκτικά τον κώδικά σου, αλλά νομίζω ότι πραγματεύεται περίπου το ίδιο θέμα...&lt;/P&gt;</description></item><item><title>Asynchronous execution και background Thread</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/5869.aspx</link><pubDate>Tue, 04 Oct 2005 17:22:08 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:5869</guid><dc:creator>axaros</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/5869.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=14&amp;PostID=5869</wfw:commentRss><description>&lt;P&gt;Καλημέρα σε όλους !!!&lt;BR&gt;Το πρόβλημα :&lt;BR&gt;Θέλω να εκτελέσω ένα "βαρύ" statement αλλά και να δώσω τη δυνατότητα ακύρωσης στο χρήστη ανά πάσα στιγμή.&lt;BR&gt;Χρησιμοποίησα ένα background thread. 'Ηθελα τη γνώμη σας :&lt;BR&gt;&lt;BR&gt;Στο click Event μίας Win form σηκώνω modally μία άλλη (με ένα label με το κλασσικό "Παρακαλώ περιμένετε" &lt;BR&gt;ένα PicureBox με κάποιο animated gif και ένα Cancel button)&lt;/P&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;
&lt;P&gt;Private&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Button4_Click(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; sender &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Object, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; e &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.EventArgs) &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Handles&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Button4.Click&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;Dim&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; MyForm &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; frmWait&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;Try&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;With&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; DataGrid1&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;.DataSource = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Nothing&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Refresh()&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;With&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;MyForm.ShowDialog(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;)&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;With&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; DataGrid1&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;.DataSource = MyForm.Data&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;With&lt;/FONT&gt; 
&lt;P&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;Catch&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; ex &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Exception&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;MsgBox(ex.Message)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Finally&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;MyForm.Dispose()&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Try&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/FONT&gt; 
&lt;P&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;Ο κώδικας της frmWait&amp;nbsp;είναι&amp;nbsp;:&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;
&lt;P&gt;Imports&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Data&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Imports&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Data.OleDb&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Imports&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Threading&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Imports&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Windows.Forms&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;
&lt;P&gt;Public&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Class&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; frmWait&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Inherits&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Windows.Forms.Form&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;#&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Region&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; " Windows Form Designer generated code "&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;Public&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;()&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;MyBase&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.New()&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;'This call is required by the Windows Form Designer.&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;InitializeComponent()&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;'Add any initialization after the InitializeComponent() call&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;'Form overrides dispose to clean up the component list.&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;Protected&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Overloads&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Overrides&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Dispose(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; disposing &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Boolean&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; disposing &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Then&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Not&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; (components &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Is&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Nothing&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;) &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Then&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;components.Dispose()&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;MyBase&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Dispose(disposing)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;'Required by the Windows Form Designer&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;Private&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; components &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.ComponentModel.IContainer&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;'NOTE: The following procedure is required by the Windows Form Designer&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;'It can be modified using the Windows Form Designer.&amp;nbsp;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;'Do not modify it using the code editor.&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Friend&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;WithEvents&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Label1 &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Windows.Forms.Label&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Friend&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;WithEvents&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Button1 &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Windows.Forms.Button&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Friend&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;WithEvents&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; PictureBox1 &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Windows.Forms.PictureBox&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&amp;lt;System.Diagnostics.DebuggerStepThrough()&amp;gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Private&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; InitializeComponent()&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Dim&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; resources &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Resources.ResourceManager = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Resources.ResourceManager(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;GetType&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;(frmWait))&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Label1 = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Windows.Forms.Label&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Button1 = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Windows.Forms.Button&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.PictureBox1 = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Windows.Forms.PictureBox&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.SuspendLayout()&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;'&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;'Label1&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;'&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Label1.Font = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Drawing.Font("Tahoma", 9.75!, System.Drawing.FontStyle.Bold, System.Drawing.GraphicsUnit.Point, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;CType&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;(0, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Byte&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;))&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Label1.Location = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Drawing.Point(24, 128)&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Label1.Name = "Label1"&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Label1.Size = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Drawing.Size(157, 16)&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Label1.TabIndex = 0&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Label1.Text = "Παρακαλώ περιμένετε "&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;'Button1&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Button1.Location = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Drawing.Point(56, 160)&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Button1.Name = "Button1"&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Button1.Size = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Drawing.Size(80, 23)&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Button1.TabIndex = 1&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Button1.Text = "Ακύρωση"&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;'PictureBox1&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.PictureBox1.Image = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;CType&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;(resources.GetObject("PictureBox1.Image"), System.Drawing.Image)&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.PictureBox1.Location = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Drawing.Point(40, 16)&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.PictureBox1.Name = "PictureBox1"&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.PictureBox1.Size = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Drawing.Size(112, 96)&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.PictureBox1.TabIndex = 2&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.PictureBox1.TabStop = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;False&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;'frmWait&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.AutoScaleBaseSize = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Drawing.Size(5, 13)&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ClientSize = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Drawing.Size(190, 198)&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ControlBox = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;False&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Controls.Add(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.PictureBox1)&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Controls.Add(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Button1)&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Controls.Add(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Label1)&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.FormBorderStyle = System.Windows.Forms.FormBorderStyle.FixedSingle&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Name = "frmWait"&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ShowInTaskbar = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;False&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.StartPosition = System.Windows.Forms.FormStartPosition.CenterScreen&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ResumeLayout(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;False&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;)&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;#&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Region&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;Private&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; MyDTable &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; DataTable&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;Protected&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Friend&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Property&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Data() &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; DataTable&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Get&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;Data = MyDTable&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Get&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Set&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Value &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; DataTable)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;MyDTable = Value&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Set&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Property&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Dim&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; MyAsyncThread &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Thread&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Dim&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; MyAsyncThreadStart &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; ThreadStart(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;AddressOf&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; GetData)&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Private&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Button1_Click(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; sender &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Object&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; e &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.EventArgs) &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Handles&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Button1.Click&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Try&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/P&gt;
&lt;BLOCKQUOTE dir=ltr style="MARGIN-RIGHT: 0px"&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; MessageBox.Show("Θέλετε σίγουρα να ακυρώσετε την προεπισκόπηση" + _&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;"των αποτελεσμάτων;", "Ακύρωση", MessageBoxButtons.YesNo, _&amp;nbsp;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;MessageBoxIcon.Question, MessageBoxDefaultButton.Button2, _&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;MessageBoxOptions.DefaultDesktopOnly) = DialogResult.No &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Then&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&amp;nbsp;&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;Exit&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; MyAsyncThread.ThreadState = ThreadState.Background &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Then&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;With&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; MyAsyncThread&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;.Sleep(0)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;.Abort()&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;.Join()&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;With&lt;/P&gt;&lt;/BLOCKQUOTE&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;Application.DoEvents()&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Data = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Nothing&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Close()&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Catch&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Aex &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; ThreadAbortException&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;MsgBox("Operation aborted")&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Catch&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Eex &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; ThreadStateException&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;MsgBox(Eex.Message)&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Catch&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; ex &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Exception&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Throw&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; ex&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Try&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Private&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; GetData()&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Dim&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; MyDataset &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; DataSet&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Dim&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; MyConnection &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" + _&lt;BR&gt;"Data Source=C:\Atreus Co ltd\Sinp " + _&lt;BR&gt;"Reporter\Database\TEST.mdb;")&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Dim&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; MyAdapter &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; OleDbDataAdapter("SELECT * FROM VERY_LARGE_TABLE", _&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;MyConnection)&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Try&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;MyDataset = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; DataSet&lt;BR&gt;MyConnection.Open()&lt;BR&gt;MyAdapter.Fill(MyDataset, "TEST")&lt;BR&gt;MyConnection.Close()&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Data = MyDataset.Tables(0)&lt;BR&gt;Application.DoEvents()&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Close()&lt;/P&gt;&lt;/BLOCKQUOTE&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Catch&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; ex &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Exception&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Throw&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; ex&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Finally&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;MyAdapter.Dispose()&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;With&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; MyConnection&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;.Close()&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;.Dispose()&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;With&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Try&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Private&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; frmWait_Load(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; sender &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Object&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; e &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.EventArgs) &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Handles&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;MyBase&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Load&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;MyAsyncThread = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Thread(MyAsyncThreadStart)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;With&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; MyAsyncThread&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;.IsBackground = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;True&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Name = "GetDataThread"&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;.Start()&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;With&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;&lt;/BLOCKQUOTE&gt;
&lt;P&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Class&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;
&lt;P&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;BR&gt;&lt;BR&gt;&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;</description></item></channel></rss>