<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<?xml-stylesheet type="text/xsl" href="https://www.dotnetzone.gr:443/cs/utility/FeedStylesheets/rss.xsl" media="screen"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/" xmlns:slash="http://purl.org/rss/1.0/modules/slash/" xmlns:wfw="http://wellformedweb.org/CommentAPI/"><channel><title>Πρώτα Βήματα - Web Development</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/75/ShowForum.aspx</link><description>Ολα τα θέματα που σας απασχολούν σχετικά με ASP, ASP.NET αν τώρα επιχειρείτε να φτιάξετε την πρώτη σας σελίδα.</description><dc:language>el</dc:language><generator>CommunityServer 2.1 SP3 (Build: 20423.1)</generator><item><title>Απ: refresh-reload a page / νεα καταχώρηση</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/36366.aspx</link><pubDate>Thu, 18 Oct 2007 22:33:20 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:36366</guid><dc:creator>anjelinio</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/36366.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=75&amp;PostID=36366</wfw:commentRss><description>&lt;BLOCKQUOTE&gt;&lt;div&gt;&lt;img src="http://www.dotnetzone.gr/cs/Themes/default/images/icon-quote.gif"&gt; &lt;strong&gt;Scientist:&lt;/strong&gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;p&gt;Όμως εφόσον εχω πατήσει το κουμπί "Νέα Καταχώρηση", δεν μου καταχωρεί. &lt;br&gt;&lt;/p&gt;&lt;/div&gt;&lt;/BLOCKQUOTE&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Πρώτα απ' όλα ... το παραπάνω δε μας λέει και πολλά. Με μια γρήγορα ματιά ο κώδικας δε φαίνεται να έχει κάτι λάθος μέσα, οπότε .. ίσως εννοείς εσύ κάτι άλλο απο αυτό που κατάλαβα εγώ. &lt;br&gt;&lt;br&gt;Αυτό που κατάλαβα εγώ, είναι οτι &lt;u&gt;μετά &lt;/u&gt;την πρώτη εισαγωγή / καταχώρηση, και &lt;u&gt;αφού πατήσεις το κουμπί "νέα καταχώρηση" και πας απο την αρχή στη σελίδα&lt;/u&gt;, δε σου σώζει μόλις πατήσεις "Καταχώρηση". &lt;br&gt;Αυτό συμβαίνει; &lt;br&gt;&lt;br&gt;Αν συμβαίνει αυτό ... γιατί δε βάζεις ένα breakpoint στο handler του &lt;font size="2"&gt;BtnSubmit.Click (&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;Private&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;Sub&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt; BtnSubmit_Click(&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;ByVal&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt; sender &lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;As&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt; System.Object, &lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;ByVal&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt; e &lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;As&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt; System.EventArgs) &lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;Handles&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt; BtnSubmit.Click) να δείς τι γίνεται; Γράφεις σε VS2003 ... άρα έχεις debug. &lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;Κάνε ενα debug run, κοίτα λίγο HTML reference στο internet, κι αν ακόμη δε βρείς τι παίζει ... εδώ είμαστε.&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&lt;br&gt;Υ.Γ. ... έχεις 2 πρακτικές μέσα στον κώδικά σου, που είναι πραγματικά "&lt;i&gt;ανάθεμα&lt;/i&gt;" για τον server-side developer. Redirect μέσω postback ( &lt;i&gt;γιατί δε βάζεις ένα html button που στο click του κάνει document.location = "&lt;/i&gt;&lt;/font&gt;&lt;i&gt;&lt;font size="2"&gt;&lt;strong&gt;SubmitXGLPage.aspx&lt;/strong&gt;&lt;/font&gt;&lt;/i&gt;&lt;font size="2"&gt;&lt;i&gt;";&lt;/i&gt; ) και το ίδιο - postback / redirect - για να καθαρίσεις τα πεδία της φόρμας ( &lt;i&gt;Υπαρχει &amp;lt;input type="reset" ... /&amp;gt; το οποίο κάνει ακριβώς αυτό, χωρίς postbacks / redirect κτλ. κτλ.&lt;/i&gt; ) &lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;/font&gt;</description></item><item><title>refresh-reload a page / νεα καταχώρηση</title><link>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/36365.aspx</link><pubDate>Thu, 18 Oct 2007 22:00:48 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">2622095e-976c-431a-859e-16783ec7ecd7:36365</guid><dc:creator>Scientist</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/thread/36365.aspx</comments><wfw:commentRss>https://www.dotnetzone.gr:443/cs/forums/commentrss.aspx?SectionID=75&amp;PostID=36365</wfw:commentRss><description>&lt;P&gt;εχω φτιαξει μια εφαρμογή σε VS2003 όπου κάνω καταχωρήσεις. Όταν τελειώνει η καταχώρηση, βγαίνει ένα μήνυμα στο κάτω μέρος της σελίδας για επιτυχή ή μη καταχώρηση. Έχω φτιάξει ένα κουμπι και για νέα καταχώρηση. Αυτό πρέπει να φέρνει από την αρχή τη σελίδα, όπου ο χρήστης ξαναβάζει τα δεδομένα και ξανακαταχωρεί. Όμως εφόσον εχω πατήσει το κουμπί "Νέα Καταχώρηση", δεν μου καταχωρεί.&amp;nbsp;&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Ορίστε και ο κώδικας&lt;/P&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;
&lt;P&gt;Imports&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Data.SqlClient&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;
&lt;P&gt;Public&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Class&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; SubmitXGLPage&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Inherits&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Web.UI.Page...&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;#&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Region&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; ..&lt;/FONT&gt;
&lt;P&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;#&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Region&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Private&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Page_Load(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; sender &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Object, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; e &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.EventArgs) &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Handles&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;MyBase&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Load&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;'Put user code to initialize the page here&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;CStr&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;(Session.Item("Verified")) &amp;lt;&amp;gt; "True" &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Then&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;Server.Transfer("LoginAppPage.aspx")&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Exit&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Dim&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; dtNow &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; DateTime = DateTime.Now&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;LblSysDate.Text = dtNow.ToString("dd/MM/yyyy")&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.LblUser.Text = Session.Item("SEC_Name")&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;
&lt;P&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Not&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Page.IsPostBack &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Then&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ddl1o.DataBind()&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ddl2o.DataBind()&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ddl3o.DataBind()&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ddlCC.DataBind()&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;/FONT&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Dim&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Command1 &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; SqlClient.SqlCommand&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Command1 = GetCommand("web_get1mio")&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Command1.Connection.Open()&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;ddl1o.DataValueField = "AccountCode1"&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;ddl1o.DataTextField = "Account1"&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;ddl1o.DataSource = Command1.ExecuteReader&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;ddl1o.DataBind()&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;ddl1o.Items.Insert(0, "-- Παρακαλώ επιλέξτε --")&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Command1.Dispose()&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;
&lt;P&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Dim&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Command4 &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; SqlClient.SqlCommand&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Command4 = GetCommand("web_getCC")&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Command4.Connection.Open()&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;ddlCC.DataValueField = "CCCode"&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;ddlCC.DataTextField = "CC"&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;ddlCC.DataSource = Command4.ExecuteReader&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;ddlCC.DataBind()&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;Command4.Dispose()&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;/FONT&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Private&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; LkBtnBack_Click(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; sender &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Object, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; e &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.EventArgs) &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Handles&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; LkBtnBack.Click&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Response.Redirect("UserPage.aspx")&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Private&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; BtnClear_Click(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; sender &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Object, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; e &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.EventArgs) &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Handles&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; BtnClear.Click&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Response.Redirect("SubmitXGLPage.aspx")&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Private&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; BtnNewSubmit_Click(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; sender &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Object, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; e &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.EventArgs) &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Handles&lt;/FONT&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;STRONG&gt; BtnNewSubmit.Click&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;Response.Redirect("SubmitXGLPage.aspx")&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Private&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; BtnSubmit_Click(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; sender &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Object, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; e &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.EventArgs) &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Handles&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; BtnSubmit.Click&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ddl1o.SelectedItem.Value = "" &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Then&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Exit&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ddl2o.SelectedItem.Value = "" &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Then&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Exit&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ddl3o.SelectedItem.Value = "" &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Then&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Exit&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ddlCC.SelectedItem.Value = "" &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Then&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Exit&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.txtDate.Text = "" &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Then&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Exit&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.txtXrewsh.Text = "" &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Then&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Exit&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.txtPistwsh.Text = "" &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Then&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Exit&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Dim&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Cmd &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; SqlClient.SqlCommand = Database.GetCommand("dbo.[web_AccountInsert]")&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Cmd.Parameters.Add("@GL_KOD1", SqlDbType.NChar, 2).Value = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ddl1o.SelectedValue&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Cmd.Parameters.Add("@GL_KOD2", SqlDbType.NChar, 4).Value = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ddl2o.SelectedValue&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Cmd.Parameters.Add("@GL_KOD3", SqlDbType.NChar, 8).Value = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ddl3o.SelectedValue&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Cmd.Parameters.Add("@CCCode", SqlDbType.Int).Value = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ddlCC.SelectedValue&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Cmd.Parameters.Add("@XDATE_C", SqlDbType.VarChar, 10).Value = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.txtDate.Text&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Cmd.Parameters.Add("@XREWSH_C", SqlDbType.VarChar, 12).Value = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.txtXrewsh.Text&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Cmd.Parameters.Add("@PISTWSH_C", SqlDbType.VarChar, 12).Value = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.txtPistwsh.Text&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Cmd.Parameters.Add("@XUSERID", SqlDbType.Int).Value = Session.Item("SEC_ID")&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;Cmd.Parameters.Add("@ERRORMSG", SqlDbType.NVarChar, 250)&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Cmd.Parameters("@ERRORMSG").Direction = ParameterDirection.Output&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;Database.CommandExecuteNonQuery(Cmd, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;True&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;)&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ddl1o.SelectedItem.Value = ""&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ddl2o.SelectedItem.Value = ""&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ddl3o.SelectedItem.Value = ""&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ddlCC.SelectedItem.Value = ""&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.txtDate.Text = ""&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.txtXrewsh.Text = ""&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.txtPistwsh.Text = ""&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;
&lt;P&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;ErrorMsg_.Text = Cmd.Parameters("@ERRORMSG").Value&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;
&lt;P&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Private&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; ddl1o_SelectedIndexChanged(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; sender &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Object, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; e &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.EventArgs) &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Handles&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; ddl1o.SelectedIndexChanged&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Dim&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Command2 &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; SqlClient.SqlCommand&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Command2 = GetCommand("web_get2mio")&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Command2.Connection.Open()&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Command2.Parameters.Add("@AccountCode1", SqlDbType.VarChar, 2).Value = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ddl1o.SelectedValue&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;ddl2o.DataValueField = "AccountCode2"&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;ddl2o.DataTextField = "Account2"&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;ddl2o.DataSource = Command2.ExecuteReader&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;ddl2o.DataBind()&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;Command2.Dispose()&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Dim&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Command3 &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; SqlClient.SqlCommand&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Command3 = GetCommand("web_get3mio")&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Command3.Connection.Open()&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Command3.Parameters.Add("@AccountCode2", SqlDbType.VarChar, 4).Value = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ddl2o.SelectedValue&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;ddl3o.DataValueField = "AccountCode3"&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;ddl3o.DataTextField = "Account3"&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;ddl3o.DataSource = Command3.ExecuteReader&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;ddl3o.DataBind()&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;Command3.Dispose()&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Private&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; ddl2o_SelectedIndexChanged(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; sender &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Object, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; e &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.EventArgs) &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Handles&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; ddl2o.SelectedIndexChanged&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Dim&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Command3 &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; SqlClient.SqlCommand&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Command3 = GetCommand("web_get3mio")&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Command3.Connection.Open()&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;Command3.Parameters.Add("@AccountCode2", SqlDbType.VarChar, 4).Value = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.ddl2o.SelectedValue&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;ddl3o.DataValueField = "AccountCode3"&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;ddl3o.DataTextField = "Account3"&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;ddl3o.DataSource = Command3.ExecuteReader&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;ddl3o.DataBind()&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;
&lt;P&gt;Command3.Dispose()&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Private&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; ddl3o_SelectedIndexChanged(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; sender &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Object, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; e &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.EventArgs) &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Handles&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; ddl3o.SelectedIndexChanged&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Class&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;
&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;τι κανω λάθος;&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;ευχαριστω εκ των προτερων&lt;/P&gt;</description></item></channel></rss>