Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια

Back to VS 2003

Τελικά σήμερα γυρίσαμε πίσω στο 2003. Τα προβλήματα ήταν αρκετά, κάποια από τα οποία πολύ σημαντικά, και δεν μας έπαιρνε να τραβήξει πολύ η κατάσταση προσαρμογής και εξεύρεσης work arounds δουλεύοντας σε production περιβάλλον. Για τη συνέχεια πάντως σκέφτομαι τα εξής:

  1. Θα γίνει προσπάθεια να γίνει μία φάση ακόμα debuging και τελικά lockdown σε projects που είναι βοηθητικά και δεν αλλάζουν συχνά, ώστε να βγούν έξω από το solution και να τα χρησιμοποιούμε με file reference. Αυτό αφ' ενός θα βοηθήσει όταν τελικά πάμε σε 2005, αλλά θα μας μειώσει ελαφρώς και το φόρτο του solution τώρα με το 2003. Δυστυχώς όμως αυτά τα projects είναι λίγα και αρκετά light.
  2. Θα συνεχιστεί το ψάξιμο για πατέντες στο σπάσιμο των projects σε διαφορετικά solutions. Το θέμα είναι εξαιρετικά δύσκολο κατά την άποψή μου γιατί μπλέκει μέσα και τον τρόπο που δουλεύει η εταιρία γενικότερα.
  3. Παρακολουθούμε προσεκτικά Microsoft και forums, ψάχνοντας για λύσεις και περιμένοντας hot fixes και service packs.

Σίγουρα δεν μπορούμε να παρατήσουμε την προσπάθεια να γυρίσουμε στο 2005. Φοβάμαι ότι κάποια στιγμή, αρκετά σύντομα, το να δουλεύεις σε 2003 θα είναι σαν να δουλεύεις σε γυάλα...

Τέλος πάντων, θα δούμε...

Έχουν δημοσιευτεί Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2005 8:00 μμ από το μέλος Χρήστος Γεωργακόπουλος
Δημοσίευση στην κατηγορία: ,

Σχόλια:

Έχει απενεργοποιηθεί η προσθήκη σχολίων από ανώνυμα μέλη