Νέες πληροφορίες γύρω από ένα θέμα που πιστεύω ότι ενδιαφέρει πολλούς.

Η Microsoft ξεκινά να προσφέρει έτοιμα Office Business Applications Reference Application Packs που θα διευκολύνουν τη χρήση του Microsoft Office 2007 σαν το βασικό user interface πρόσβασης σε back end συστήματα. Το πρώτο πακέτο αφορά την πρόσβαση σε Supply Chain Management συστήματα, αλλά στην συνέχεια θα προχωρήσει και στην δημοσίευση packs για Χρηματοοικονομικά και Λιανική.

Παλιά ιστορία, αρκετά φιλόδοξη. Φαίνεται ότι οι τεχνολογίες έχουν ωριμάσει πια και είμαστε κοντά στο να πείσουμε το χρήστη να χρησιμοποιεί ένα γνώριμο περιβάλλον εργασίας, κάποιες φορές λιγότερο πολύπλοκο από αυτό που έχει συνηθίσει, πράγμα όμως που θα δώσει τη δυνατότητα στους developers να ασχοληθούν με την ουσία του προβλήματος και όχι με την επιφάνεια του.

Αν συνδυαστεί και με ένα εξελιγμένο και ευέλικτο search - πρέπει να δείτε το integration του New York Times Reader με το desktop του Vista, ποίημα. Δίνεις τα keywords που θέλεις να ψάξεις και εκτός από τα emails, κείμενα κλπ εμφανίζονται και τα άρθρα των NYTimes που περιέχουν τα keywords, κλικ και ο NYT Reader ανοίγει για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο - τότε μιλάμε για μια αρκετά ολοκληρωμένη εμπειρία.

Επιπρόσθετες πληροφορίες και εδώ