12 Απριλίου 2007

Εχω και domain, πάμε για surfing; (no.2 - η συνέχεια)

Εντάξει.

Απο τη στιγμή που πήρα το domain www.triakilakodika.gr ως τη στιγμή που βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω οτι έχει και ΣΕΛΙΔΑ με ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ πέρασαν κάτι μήνες. Καλά δεν είναι; Ευτυχώς που δεν ήταν έργο για πελάτη!

Εβαλα όλο το ταλέντο μου στην προσαρμογή έτοιμου templ...εεεε στο authoring και έφτιαξα μια καταπληκτική σελιδούλα την οποία τώρα θα κοιτάξω μέσα στην επόμενη 20ετία να εμπλουτίσω. Αντε βρε! Καλή σας διασκέδαση! :)

 

Δημοσίευση στην κατηγορία:
 

Ενημέρωση για Σχόλια

Αν θα θέλατε να λαμβάνετε ένα e-mail όταν γίνονται ανανεώσεις στο περιεχόμενο αυτής της δημοσίευσης, παρακαλούμε γίνετε συνδρομητής εδώ

Παραμείνετε ενήμεροι στα τελευταία σχόλια με την χρήση του αγαπημένου σας RSS Aggregator και συνδρομή στη Τροφοδοσία RSS με σχόλια

Σχόλια:

# PanPan said:

Για να δούμε βρε Σωτήρη τι θα γράφεις εκεί μέσα.... (το λέω θετικά αυτό)... Μια και με τις περιπέτειες του Ζαχαρία πολύ γελάμε... Έχεις τον τρόπο να βλέπεις τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά, πιο διασκεδαστική ας πούμε.... Καλό γράψιμο εύχομαι!

Π

12 Απριλίου 07 at 1:27 μμ
# agmarios said:

Τι γίνεται με τις μπλούζες, είναι τελικά για πώληση; Έχω σε ένα project έξοδα παραστάσεως και θα μπορούσα να το τακτοποιήσω εκεί το κονδύλη.

Τα παλιά μπλουζάκια ήταν πιο αστεία, γιατί τα έβγαλες;

12 Απριλίου 07 at 2:28 μμ
# cap said:

Ποιά παλιά μπλουζάκια; :)

Οι μπλούζες (αν μιλάς για αυτές του DotNETZone.gr) δεν ήταν ποτέ προς πώληση. Μοιράστηκαν δωρεάν. Οι κούπες και τα μπλουζάκια που δίνω εγώ στο cafepress δεν έχουν καμμία σχέση με το dotnetzone.gr (γι'αυτό και τα έβαλα στο domain μου και τα έβγαλα από εδώ). Και ναι, εκείνα είναι προς πώληση. Περάστε κόσμεεεε :)

12 Απριλίου 07 at 2:57 μμ
# cap said:

@panpan:

Οι ιστορίες θα συνεχίσουν να δημοσιεύονται εδώ. Επειδή όμως εδώ φιλοξενούνται από το dotNETZone.gr το οποίο δεν έχω καμμία πρόθεση να αποχωριστώ, άνοιξα το δικό μου domain to οποίο "στεγάζεται" αλλού για να μπορώ να βάζω ο,τι δεν γίνεται να μπαίνει εδώ.

Τωρα για το τι θα βάλω...θα δουμε. :) Ειμαι σε φάση εμπνευσης (ομμμ, αυτοσυγκέντρωση, πτήση σε λίγα εκατοστά από το πάτωμα και άλλα τέτοια πολυακόρεστα) :)

12 Απριλίου 07 at 2:59 μμ
# PanPan said:

Τα πολυακόρεστα δεν πολυκατάλαβα που κολλάνε, Σωτήρη....

13 Απριλίου 07 at 11:26 πμ
# cap said:

Ειδες λοιπόν; Κερδισα το ενδιαφέρον σου. Αυτός ήταν και ο στόχος μου.

Και μερικές ακόμα λεξούλες ως τροφή για σκέψη: Ωρθοαρξία, γαμπροπίτουρα, τριχοστήριξη, ασφοδελτίο.  :)

13 Απριλίου 07 at 1:24 μμ

Ποιά είναι η άποψή σας για την παραπάνω δημοσίευση;

ÐïëéôéêÞ Ó÷ïëéáóìïý: Äåí åðéôñÝðåôáé ÷ñÞóç êþäéêá HTML. Ôá URIs êáé ïé áëëáãÝò ãñáììÞò ìåôáôñÝðïíôáé áõôüìáôá. Ç äéåýèõíóç e–mail óáò äåí èá åìöáíéóôåß óå äçìüóéá óåëßäá.

(απαιτούμενο)
(προαιρετικό)
(απαιτούμενο)
ÅéóÜãåôå ôïí êùäéêü:
CAPTCHA Image