24 Μαΐου 2008

Ευχαριστώ!

Θερμά ευχαριστήρια στην εκπομπή "Ψηφιακή Ελλάδα" που μεταδίδεται από την ΕΤ1 και στο Νικο Βασιλάκο για την παρουσίαση των ιστοριών του Ζαχαρία. (Δουλεύω πολύ τελευταία και άργησα να το πάρω χαμπάρι, με ενημέρωσε όμως ο cgeo). Θα την κάνω όμως την παρατήρησή μου γιατί θα σκάσω. Βρε παιδιά, δεν είναι τεχνικός ο Ζαχαρίας! (Με αυτά που του τυχαίνουν βέβαια παίζεται και αυτό). Προγραμματιστής είναι! Θα μου πείτε, στη σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα, "κουμπγιούντερ" να ξέρεις και ό,τι νά'ναι. Πάσο.

Το σχετικό απόσπασμα μπορείτε να το δείτε εδώ (μετά από εκεί που λέει για τα google docs): http://www.youtube.com/watch?v=nPoeX8n7QoQ

Ε, αφού με διαφημίσατε, να σας διαφημίσω (είδατε πώς το κατέχω το εμπορικό;)
http://www.psifiakiellada.tv
http://psifiakiellada.blogspot.com
http://www.youtube.com/psifiakiellada

Σοβαρά όμως, πιστεύω οτι το team της Ψηφιακής Ελλάδας κάνει πολύ καλή δουλειά και αρκετά πρωτοποριακή για τα μίζερα στον τομέα της τεχνολογίας Ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα, οπου συνήθως η πληροφορική "βγάζει" θέματα μόνο όταν πρόκειται να ξορκίσουμε τον κακό δαίμονα του Ιντερνέτ (ο τόνος στο δεύτερο "ε") που διαφθείρει τα παιδιά μας και απειλεί την ψυχική και σωματική τους ακεραιότητα. Περαστικά, οι υπόλοιποι :)


 

Δημοσίευση στην κατηγορία:
 

Ενημέρωση για Σχόλια

Αν θα θέλατε να λαμβάνετε ένα e-mail όταν γίνονται ανανεώσεις στο περιεχόμενο αυτής της δημοσίευσης, παρακαλούμε γίνετε συνδρομητής εδώ

Παραμείνετε ενήμεροι στα τελευταία σχόλια με την χρήση του αγαπημένου σας RSS Aggregator και συνδρομή στη Τροφοδοσία RSS με σχόλια

Σχόλια:

# RoD said:

Το ότι η εκπομπή παρουσιάζει τον ΔΤΦ σαν τεχνικό και όχι σαν προγραμματιστή σημαίνει ότι ο τύπος δεν έχει διαβάσει ούτε μισό επεισόδιο από τις περιπέτειες του Ζαχαρία ή αν διάβασε δεν κατάλαβε τίποτα. Εκτός και αν νομίζει ότι επειδή αυτός είναι τεχνικός (ή power user!!!) είναι και προγραμματιστής.

O Tempora! O Mores!

24 Μαΐου 08 at 6:10 μμ
# cap said:

Το οτι τα hits ανέβηκαν όμως πολύ την ημέρα της εκπομπής δείχνει τη δύναμη που (δυστυχώς, για μένα) έχει ακόμα το συμβατικό μέσο έναντι του νέου. Και φυσικά δεν περιμένουμε από έναν παρουσιαστή μιας τέτοιας εκπομπής να κατέχει τα πάντα από όλους τους τομείς. Δεν τον γνωρίζω προσωπικα, ούτε και κανέναν από την ομαδα αυτή, όμως θεωρώ οτι - παρά τις όποιες αστοχίες - κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, γι'αυτό και επέλεξα να τους αναφέρω.

24 Μαΐου 08 at 6:23 μμ
# RosenRed said:

Ακόμα και αν είναι όντως έτσι, εγώ πιστεύω ότι είναι καλό να υπάρχει μια τέτοια εκπομπή, με όλα τα αρνητικά που μπορεί να έχει. Η χρήση υπολογιστή στην Ελλάδα είναι χαμηλή, η χρήση internet το ίδιο, πρέπει με κάποιον τρόπο να ανοίξει ο "κόσμος" αυτός προς τα έξω. Είναι μια καλή περίπτωση, όπως και να το δεις.

Όπως θα έλεγε και κάποιος γνωστός (γκουχ γκουχ): Είναι win-win. Πρόεδρε, keep walking!

25 Μαΐου 08 at 4:42 μμ
# Dimitris Papadimitriou said:

Όντως η συγκεκριμένη εκπομπή παρουσιάζει τα πράγματα αρκετά απλοποϊημένα (π.χ. τεχνικός=προγραμματιστής και το αντίθετο), πράγμα που αγγίζει το όριο της παραπληροφόρησης. Το έχω παρατηρήσει πολλές φορές όταν κάθησα να την παρακολουθήσω.

Φυσικά τα συγχαρητήριά μου στον Ζαχαρία που έκανε το όνειρο πραγματικότητα. Βγήκε στην τηλεόραση!!! Χαίρομαι πολύ! Κρίμα που δεν το ήξερα να το δω live να χαρώ περισσότερο!

26 Μαΐου 08 at 12:01 μμ
# Ελένη said:

πωπω! Η Τούλα (από το Ασχετούλα) θα λιώσει σαν παγωτό χωνάκι ξεχασμένο στον καλοκαιρινό ήλιο, όταν ακούσει ότι ο Ζαχαρίας βγήκε στο γυαλί.

01 Ιουνίου 08 at 12:25 πμ
# Δημήτρης said:

Πάντως σε εταιρίες που δούλεψα, χρησιμοποιείται ο όρος από αρκετούς (κυρίως μη προγραμματιστές) για να αναφερθούν στους προγραμματιστες

02 Ιουνίου 08 at 1:36 μμ
# Alex said:

Απλώς, νόμιζε ο ανθρωπος, που προφανώς δεν ασχολήθηκε (όχι απαραίτητα κακό...) οτι ήταν οι περιπέτειες κάποιου στην τηλεφωνική

(τεχνική) υποστήριξη Η/Υ. Γι'αυτό και δίνει παράδειγμα για το CD, που είναι valid σε αυτό το context....

Δεν πειράζει καλη προσπάθεια πάντως!

φίλε Ζαχαρία,

keep up the good work (όπως πάντα  bug free  ;) )

03 Σεπτεμβρίου 08 at 11:35 πμ

Ποιά είναι η άποψή σας για την παραπάνω δημοσίευση;

ÐïëéôéêÞ Ó÷ïëéáóìïý: Äåí åðéôñÝðåôáé ÷ñÞóç êþäéêá HTML. Ôá URIs êáé ïé áëëáãÝò ãñáììÞò ìåôáôñÝðïíôáé áõôüìáôá. Ç äéåýèõíóç e–mail óáò äåí èá åìöáíéóôåß óå äçìüóéá óåëßäá.

(απαιτούμενο)
(προαιρετικό)
(απαιτούμενο)
ÅéóÜãåôå ôïí êùäéêü:
CAPTCHA Image