10 Οκτωβρίου 2008

Ψηφοφορία: Θα αγοράζατε βιβλίο με τις περιπέτειες του Ζαχαρία;

Πολύς κόσμος με ρωτάει αν θα εκδοθεί βιβλίο με τις "Περιπέτειες του Ζαχαρία Δεντοφτιάχνω". Αντί λοιπόν να το σκέφτομαι μόνος μου, είπα να δω τι σκέφτεστε εσείς.

Αν θέλετε, ρίξτε την ψήφο σας εδώ: http://www.polldaddy.com/poll.aspx?p=985500 (multiple choice)

 

Δημοσίευση στην κατηγορία:
 

Ενημέρωση για Σχόλια

Αν θα θέλατε να λαμβάνετε ένα e-mail όταν γίνονται ανανεώσεις στο περιεχόμενο αυτής της δημοσίευσης, παρακαλούμε γίνετε συνδρομητής εδώ

Παραμείνετε ενήμεροι στα τελευταία σχόλια με την χρήση του αγαπημένου σας RSS Aggregator και συνδρομή στη Τροφοδοσία RSS με σχόλια

Σχόλια:

# jApostolis in the jar said:

8a to epairna sigoura kai 8a to protimousa se pocket size gia na einai ekei tis duskoles wres...aahhaha

Epishs 8a ekana eishgish na pros8e8ei sta biblia ths etairias ws kwdikas deodologias twn developers ... LOL

10 Οκτωβρίου 08 at 1:31 μμ
# Papajohn said:

Ρε συ, θα ήταν με διαφορά το τέλειο δώρο σε σχολές Πληροφορικής!

10 Οκτωβρίου 08 at 1:57 μμ
# netlich said:

Μόνο αν είχε cartoon μέσα ... Αυτή η ιδέα που βάλτωσε;

10 Οκτωβρίου 08 at 2:06 μμ
# cap said:

Papajohn: Μακάρι, αλλά ποιός θα τα δώριζε; :)

10 Οκτωβρίου 08 at 2:13 μμ
# Dimitris Papadimitriou said:

Νομίζω ότι για όσους τις έχουν διαβάσει ίσως να άρεζε μια καλή, σχετικά πολυτελής έκδοση. Κάτι σαν συλλεκτικό κομμάτι ή σαν ένα ωραίο και διασκεδαστικό δώρο.

Διαφορετικά μια φθηνή έκδοση που να κυκλοφορεί σε βιβλιοπωλεία στα ράφια γύρω από τα ταμεία ίσως να ήταν μια άλλη καλή ιδέα.

Αλλά γιατί όχι και τα δυο!

10 Οκτωβρίου 08 at 8:19 μμ
# cap said:

Επ, κάτσε, εσύ πήρες φόρα! :)

10 Οκτωβρίου 08 at 8:45 μμ
# nikolaosk said:

σίγουρα θα το αγόραζα. καλά δημήτρη, εγώ λέω να το βάζουμε και σε χρυσοποίκιλτο εξώφυλλο με τιμή 1000 ευρώ.... κατά την γνώμη μου θα πρέπει να είναι κάτι απλό. θα μου άρεσε να είναι ένα μικρό βιβλίο(το κορυφαίο θα ήτανε να ήτανε κομικ) που θα μπορείς εύκολα να το πετάς στο κεφάλι κάποιου...

11 Οκτωβρίου 08 at 12:32 μμ
# Τάσκος Γιώργος said:

κι εγω μέσα είμαι ... ωραίος ο Ζαχαρίας.... θα μπορούσε επίσης να είναι συνδρομιτικό κάθε βδομάδα να σου έρχεται σπίτι το επεισόδιο,

(προυποθέτει εικονογραφημένο υλικό) .... θα μπορούσε να μείνει κι όπως τα συλλεκτικά κόμιξ έτσι :)

11 Οκτωβρίου 08 at 5:49 μμ
# Dimitris Papadimitriou said:

Ιδέες θέλετε ή επιλογές; Οι ιδέες πρέπει να είναι πολλές για να βρεθεί η σωστή επιλογή...

12 Οκτωβρίου 08 at 11:52 πμ
# Pak said:

Άντε και που ξέρεις, καμιά φορά μπορεί να τον δούμε και στη tv! Ο Ισοβίτης του Αρκά καλύτερος είναι;

12 Οκτωβρίου 08 at 11:09 μμ
# odysseas said:

Νομίζω ότι θα ήταν ότι πρέπει για δώρο σε κανέναν συνάδελφο για τη γιορτή του.

Επίσης θα ήταν ένας βολικός τρόπος να πεις έμμεσα κάποια πράγματα στον προϊστάμενό σου ;-)

14 Οκτωβρίου 08 at 1:02 μμ
# happiness said:

Η ελληνική σκηνή κόμιξ έχει πάρει τα πάνω της τα τελευταία χρόνια και υπάρχουν πολλοί και ταλαντούχοι έλληνες επαγγελματίες κομίστες. Εάν η μεταφορά σε κόμιξ σου φαίνεται καλή ιδέα (εμένα μου φαίνεται. Θα προσθέσει κάτι παραπάνω από το να γίνει απλή μεταφορά των κειμένων που έτσι κι αλλιώς έχουμε διαβάσει ήδη , σε χαρτί), στα φόρουμ του comicart.gr και του comicworld.gr θα βρεις πολλούς από αυτούς να γράφουν.

14 Οκτωβρίου 08 at 11:07 μμ
# Saber said:

Όντως σαν κομιξ θα μπορούσε να πουλήσει καλύτερα και θα ήταν ισως πιο διασκεδαστικό με τη μορφή των σύντομων ιστοριών όπως γράφονται τωρα.

Για κανονικό βιβλίο θα προτιμούσα(και ίσως να ήταν καλύτερα) να είναι σε μορφή μυθιστορήματος, αλλά είναι κάτι που θέλει προσπάθεια΄.

Απλά φανταστείτε τις ιστορίες του Αρκά σε μορφή διαλόγου...^_^

Θα μπρούσε να ξεκινήσει σαν comic strip στο Internet και κάποια στιγμή να εκδοθεί σε έντυπο (όπως το Phd Comics, www.phdcomics.com)

Όπως είπε ο happiness παραπάνω, η ελληνική σκηνή κόμιξ ακμάζει τα τελευταία χρόνια, και πιστεύω πως υπαρχουν αρκετοί ταλαντούχοι σχεδιαστές που δεν έχούν ένα καλό σενάριο....αλλά αρκετά καλό σχέδιο

15 Οκτωβρίου 08 at 3:00 μμ
# Johnnyxp64 said:

"χαΛαρα σε Λεω ρε φιΛαρακι"

20 Οκτωβρίου 08 at 3:12 μμ
# dimik said:

Ο Ζαχαρίας ΔΤΦ πάντως δεν θα το αγόραζε... Θα το 'ψαχνε σε .. κανά torrent μήπως και το βρεί ... χεχεχε

06 Νοεμβρίου 08 at 11:50 πμ
# Xaros said:

kalispera mixanologs mixanikos eimai kai to programatismo to stamatisa otan pleon epikentrothika stin idikotita mou (ereyna kai anptiksi).

alla an kai den poli katalabeno toys orous pou xrisimopoiis apla soy leo oti gelao apisteyta to kako einai oti den ginontai ananeoseis poli sixna (mi kathe ebdomada-2 tha itan kala btw)

ayta keep up the good work.

11 Νοεμβρίου 08 at 11:32 μμ
# cap said:

Αααχ. Ας όψεται η δουλειά και οι ανάγκες της οικογένειας! Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να γράφω ένα ακόμα και κάθε μέρα! Αλλα δυστυχώς θέλει πολύ σκέψη για να βγει κάτι καλό (αν και κάθε ιστορία που γράφω την δημοσιεύω με την ενδόμυχη σκέψη οτι είναι "πατάτα" και οτι θα με κράξετε :) )

Τι να πω; Θα προσπαθήσω. Αν και με την οικονομική κρίση τελευταία που έχει γίνει "τσίχλα" με βλέπω στα μπετά και όχι στα PC. (Α! Ωραία ιδέα για ιστορία!) :)

12 Νοεμβρίου 08 at 12:35 πμ
# PanPan said:

Ως συλλεκτικό βιβλίο το βλέπω περισσότερο, μια ο Σωτήρης δεν έχει την δυνατότητα, αλλά ούτε και την έμπνευση σε καθημερινό επίπεδο. Μετά θα έπρεπε να αποκτήσει και συνεργάτες, αλλά επειδή ο καθένας μας έχει τον δικό του τρόπο σκέψης δεν θα είχε το αποτέλεσμα που έχει σήμερα (το χιούμορ και τον τρόπο σκέψης του Σωτήρη). Οπότε έτσι το βλέπω. Μια συλλεκτική έκδοση που θα έβγαινε κατα διαστήματα, όποτε θα μαζευόταν αρκετό υλικό.

Κατα τα άλλα, Σωτήρη, εύχομαι να έχεις αυτήν την αστείρευτη πηγή έμπνευσης να γράφεις τέτοιες υπέροχες ιστορίες, που λίγο ως πολύ τις έχουμε ζήσει και εμείς στον χώρο της πληροφορικής και του προγραμματισμού. Καλή συνέχεια στο έργο σου, φίλε cap! :)

13 Νοεμβρίου 08 at 11:56 πμ
# cap said:

Σε ευχαριστώ, μακάρι να υπάρχει πάντοτε ο χρόνος και η διάθεση (εστω και σε μεγάλα χρονικά διαστήματα) προκειμένου να έχουμε την ευκαιρία όλοι να χαμογελάμε λίγο περισσότερο. Μας χρειάζεται!

13 Νοεμβρίου 08 at 12:57 μμ
# Tony Kollias said:

ΣΤΕΓΝΑ και ανεπανώρθωτα θα το αγόραζα και θα κοιμόμουν μαζί του τα βράδυα ...όταν δεν θα έχω την γυναίκα μου δίπλα....χαχααχ.....ειναι καταπλητικό...και μόνο το ανυπέρβλητο χιούμορ που χρησιμοποιήται στις περιπέτειες του Ζαχαρία είναι αρκετό για να σου φτιάξει την μέρα ακόμα και μετά από την ρίξη πηρυνικής στο σπίτι σου !!!

22 Νοεμβρίου 08 at 12:35 μμ
# ari said:

όχι μόνο θα το αγόραζα για μένα, αλλά θα το έκανα και δώρο σε φίλους κομπιουτεράδες.   :)

28 Νοεμβρίου 08 at 1:04 μμ
# Μπιρμπίλης Γεώργιος said:

Εγώ βλέπω κινέζικα στο poll site

01 Δεκεμβρίου 08 at 4:34 μμ
# Λευτέρης Δανιηλίδης said:

Μπα, δεν αξίζει, μην το κάνεις. Και δεν υπάρχει η παραμικρή ομοιότητα με τον ΑρΚα (όπως ανέφερε κάποιος κύριος). Στην αρχή είχαν χιούμορ οι ιστορίες αλλά με τον καιρό μειώθηκε η ποιότητα και ο αυθορμητισμός. Τώρα είναι απλά ενδιαφέρουσες ιστορίες.

27 Δεκεμβρίου 08 at 4:53 μμ
# Antonis Balioukos said:

Dyskola ginetai antikeimeniki kritki mesa apo thn idia istoselida. O kosmos poy den thn protima den pshfizei epeidh den thn episkeptetai. Proswpika pisteyw oti den 8a aksize.

27 Δεκεμβρίου 08 at 5:06 μμ
# cap said:

@Λευτέρης Δανιηλίδης: Ναι, δεν θεωρώ οτι υπάρχει ομοιότητα με τον Αρκά. Διαφωνώ όμως με το οτι η ποιότητα έπεσε με τον καιρό. Ο αυθορμητισμος ίσως, αλλά είναι πιστεύω φυσικό. Γι'αυτό και δεν γράφω ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλέον, αλλά μόνο αν "κάτι" μου κάνει κλικ.

@Antonis Balioukos: Ισως η κριτική να είναι λίγο biased, αλλά παρ'όλα αυτά είδα αυτό που ήθελα να δω: Οτι και μεταξύ αυτών που διαβάζουν τις ιστορίες δεν υπάρχει ομοφωνία, συνεπώς προσανατολίζομαι στο να μην το κάνω.

Για όλους τους άλλους: Τα polls πράγματι εμφανίζονται κινέζικα σε μερικούς browsers, όχι όμως πάντα. Πρέπει να έιναι θέμα του polldaddy, μια και στην αρχή όταν φτιάχτηκε το poll εμφανίζονταν σωστά. Δοκιμάστε το view results πρώτα για να δείτε ποιές ήταν οι ερωτήσεις.

27 Δεκεμβρίου 08 at 11:12 μμ
# WoCi said:

Δεν διάβασα όλα τα σχόλιο, έχω καιρό να διαβάσω τις ιστορίες (γιατί σε κάποια φάση μαζεύτηκαν πολλές αδιάβαστες) αλλά δηλώνω ότι:

Θα το αγόραζα με ευχαρίστηση και θα το έπαιρνα και δώρο σε φίλους :-D

(Σήμερα τουλάχιστον) στον υπολογιστή διαβάζεις μόνο "διαγώνια", άλλη φάση το βιβλίο!

30 Δεκεμβρίου 08 at 10:36 μμ
# jimakos said:

NAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaxarias ftw . . .

10 Απριλίου 09 at 6:11 μμ
# susi said:

zaxarias  for ever!!! και ναι τα περισσοτερα απο αυτα μου εχουν τυχει ,. με διαφορους πελατες ανιδεους και αργοσχολους που τα θελουν ολα αμεσα, στο πιατο και χωρις χρονικο οριο , μη κατανοοντας τις δυσκολιες που 3επροβάλουν καθε μερα στις 8¨30! με τον κ. Δη#η#ρι0υ,.,,  anyway, φιλαρακο συνιχισε να γραφεις εισαι μεγαλο ταλεντο, γιατι βγαζεις στην επιφανεια πονεμενες συνεδρειες που εσυ εχεις φανταστει αλλα ειναι πραγματικοτητα... και ειναι για πολυ γελιο.....

δηλωνω! FUN ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ..

15 Απριλίου 09 at 11:31 πμ
# IoannisKaramitros said:

Θα το αγόρασα αλλά θέλω να σημειώσω πως η σελίδα ψηφοφορίας δεν δείχνει τους Ελληνικούς χαρακτήρες. Δοκίμασα με IE, Opera, Chrome και Netscape.

29 Απριλίου 09 at 2:24 μμ
# karxarias de to trww said:

pou pas re karamitro...

Tha to diavaza an htan se vivlio alla de tha plirwna na to agorasw

08 Ιουνίου 09 at 2:55 μμ
# ZeroDesign said:

An kai grafistas... kai eutixws pleon Freelancer (alla provlimata ekei) isws na to eperna.. shmera to anakalupsa kai den mporo na stamatisw na diavazw!!!

Alla mias kai grafistas tha to goustara me illustration klp.. :) :P

23 Ιουνίου 09 at 3:23 μμ
# MilkBird said:

Οι Περιπέτιες του Ζαχαρία είναι καταπληκτικές. Το ανακάλυψα το blog πρόσφατα και το διασκέδασα πολύ.

Θα το αγόραζα το βιβλίο οποσδήποτε.

Αναροτιέμαι γιατι έχεις τοσο καιρο να βάλεις νέο ποστ. Μήπως γράφεις το βιβλίο?

Γράφω και γώ σατηρηκά σχόλια στα αγγλικά στο Blog

http://softwarefacts.blogspot.com/

Αν σου αρέσουν βάλε με κανα link.

30 Ιουνίου 09 at 8:14 μμ
# Dtq said:

Δεν ξέρω αν θα το αγόραζα... Θα το κατέβαζα όμως σίγουρα!!!

08 Αυγούστου 09 at 12:56 πμ
# νικος said:

hehehe... Πάντως στην Φλεγόμενη Αλεπού (ΑΚΑ firefox) δεν δουλεύει το vote (ειναι με κινεζίκα - κωδικοσελίδα κατάσταση!!)

χεχεχε.. ποιος κακός άνθρωπος έβαλε το χεράκι του??

Ζαχαρία... Φτιάχτο!!

11 Σεπτεμβρίου 09 at 3:09 μμ
# Dtq said:

Για βιβλίο, προσωπικα δεν ξέρω αν και πιστεύω ότι πολλοί θα το έκαναν... Για e-book απ'την άλλη, I can't wait to get my hands on that!

27 Σεπτεμβρίου 09 at 12:11 μμ

Ποιά είναι η άποψή σας για την παραπάνω δημοσίευση;

ÐïëéôéêÞ Ó÷ïëéáóìïý: Äåí åðéôñÝðåôáé ÷ñÞóç êþäéêá HTML. Ôá URIs êáé ïé áëëáãÝò ãñáììÞò ìåôáôñÝðïíôáé áõôüìáôá. Ç äéåýèõíóç e–mail óáò äåí èá åìöáíéóôåß óå äçìüóéá óåëßäá.

(απαιτούμενο)
(προαιρετικό)
(απαιτούμενο)
ÅéóÜãåôå ôïí êùäéêü:
CAPTCHA Image