Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Κανονισμός λειτουργίας - οδηγίες

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò cap. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος cap στις 02-09-2005, 15:44. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  02-09-2005, 15:44 4969

    Κανονισμός λειτουργίας - οδηγίες

    Στην περιοχή αυτή μπορείτε να δημοσιεύετε, ως μέλη του DotNetZone.gr, αγγελίες που αφορούν στα εξής:

    -Σε αναζήτηση συνεργατών για εσάς προσωπικα
    -Σε αναζήτηση συνεργατών για την εταιρία που εκπροσωπείτε
    -Σε δήλωση της διαθεσιμότητάς σας προς full time εργασία ή εξωτερικές συνεργασίες.

    Ολες οι αγγελίες δεν θα δημοσιεύονται απευθείας, αλλά θα ακολουθούν διαδικασία έγκρισης. Οι αγγελίες θα πρέπει να αφορούν θέσεις ή θέματα συναφή με την ανάπτυξη λογισμικού σε .NET τεχνολογίες.

    Ο εκδότης της κάθε αγγελίας έχει την αποκλειστική ευθύνη ενημέρωσης του DotNetZone.gr για την κάλυψη των θέσεων / απαιτήσεων που αναφέρονται σε αυτή. Για την ενημέρωση της κάλυψης ή οχι των θέσεων / απαιτήσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον εκδότη η αλλαγή "κατάστασης" της δημοσίευσης από την κατάσταση "Δεν έχει επιλυθεί" στην κατάσταση "Εχει επιλυθεί". Επίσης σε οποιαδήποτε περιπτωση ο εκδότης μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιον από τους Moderators του DotNetZone με προσωπικό μήνυμα προκειμένου να βοηθηθεί.

    Το DotNetZone.gr διατηρεί το δικαίωμα απόρριψης αγγελιών που δεν πληρούν τα παραπάνω κριτήρια καθώς και το δικαίωμα απενεργοποίησης αγγελιών κατά βούληση μετά την πάροδο ικανού χρονικού διαστήματος κατά το οποίο δεν έχει προκύψει ενημέρωση από τον εκδότη της αγγελίας για την κάλυψη ή όχι των αναγραφομενων στην αγγελία απαιτήσεων.

    Απαντήσεις στις αγγελίες επιτρέπονται από τα μέλη του DotNetZone.gr μόνο για το σκοπό παροχής διευκρινίσεων σχετικά με το περιεχόμενο της αγγελίας. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ αυστηρά απαντήσεις οι οποίες θα θίγουν αρνητικά, με οποιονδήποτε τρόπο το περιεχόμενο της αγγελίας η / και την εταιρία / πρόσωπο που δημοσίευσε την αγγελία. Οι απαντήσεις τέτοιου τύπου θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

    Σε περίπτωση που κάποιο μέλος επιθυμεί να απαντήσει θετικά σε αγγελία, μπορεί να το κάνει είτε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που ενδεχομένως θα τη συνοδεύουν είτε με προσωπικό μήνυμα (PM) στον εκδότη της αγγελίας.


     


    Σωτήρης Φιλιππίδης

    DotSee Web Services

    View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

    DotNetNuke them!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems