Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια

Tech-Ed Developers 2006

Ένα οδοιπορικό στην Βαρκελώνη...
 
4η μέρα, sessions recap

DEV412 Designing and Developing Smart Clients based on Composite UI Application Block and Smart Client Software Factory
Σε αυτή την παρουσίαση είδαμε ένα από τα Application Blocks του Patterns and Practices team, το Composite UI. Σε συνδυασμό με το Smart Client Software Factory που παρέχει αυτοματοποίηση κατά τη συγγραφή και την υλοποίηση του κώδικα, αποτελούν ένα πολύ δυνατό μηχανισμό για την ανάπτυξη εφαρμογών από ομάδες όπου κατά την ανάπτυξη μπορεί να διαχωριστεί η δουλειά των seniors και juniors με δομημένο τρόπο. Και αυτή η παρουσίαση μπαίνει στις κορυφαίες (από όσες παρακολούθησα) παρουσιάσεις του Tech-Ed.

DEV218 Developing and Designing Standard Based Web Applications with Expression Web Designer
Λίγο πιο light αυτό το session, ωστόσο ήταν πολύ χρήσιμο το demo του εργαλείου που συμπληρώνει το Visual Studio ως προς το web design κομμάτι των web εφαρμογών. Αξιοσημείωτος είναι ο τρόπος που υποστηρίζονται τα W3 πρότυπα και ιδιαίτερα τα CSS.

Τελευταία μέρα, δεν είδα άλλο session καθώς είχαμε να πάρουμε συνέντευξη από τον Clemens Vasters. (Εντάξει, δύο ερωτήσεις του κάναμε του ανθρώπου, δεν αναλύσαμε θέματα αρχιτεκτονικής). Θα τη δείτε στο community event!

Posted: Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2006 8:17 μμ από το μέλος KelMan

Σχόλια:

Χωρίς Σχόλια

Ποιά είναι η άποψή σας για την παραπάνω δημοσίευση;

(απαιτούμενο)

(απαιτούμενο)

(προαιρετικό)

(απαιτούμενο)
ÅéóÜãåôå ôïí êùäéêü:
CAPTCHA Image

Ενημέρωση για Σχόλια

Αν θα θέλατε να λαμβάνετε ένα e-mail όταν γίνονται ανανεώσεις στο περιεχόμενο αυτής της δημοσίευσης, παρακαλούμε γίνετε συνδρομητής εδώ

Παραμείνετε ενήμεροι στα τελευταία σχόλια με την χρήση του αγαπημένου σας RSS Aggregator και συνδρομή στη Τροφοδοσία RSS με σχόλια


Συνδρομές

Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems