Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
» Σχετικοί Σύνδεσμοι
» Τέσσερα χρόνια dotNETZone.gr!

Είχε γίνει λόγος για την συμπλήρωση των τεσσάρων χρόνων ύπαρξης του dotNETZone.gr στο προηγούμενο Community Event - είμαστε πλέον 4 χρονών και έχουμε κάθε λόγο για να το γιορτάσουμε!

Για αρχή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που με την συμμετοχή τους στην κοινότητά τα τέσσερα αυτά χρόνια, την έκαναν καλύτερη, χρησιμότερη και την βοήθησαν να γίνει το website καθημερινός προορισμός στους Έλληνες προγραμματιστές.

Για τον εορτασμό έχουμε προγραμματίσει να μοιράσουμε "μερικά" δώρα στα μέλη μας:

  • Στο προσεχές μας Community Event την Τρίτη 24 Ιουνίου, μετά το τέλος της παρουσίασης από τον Παναγιώτη, θα υπάρξει χρόνος για να μιλήσουμε για το dotNETZone.gr - το site, τα events μας, ποια είναι αυτά που σας αρέσουν και ποια είναι αυτά που σας εκνευρίζουν. Παράλληλα, θα κάνουμε μια κλήρωση από τους παρευρισκόμενους, όπου 3 μέλη θα κερδίσουν από ένα Visual Studio 2008 Standard Ed. και μια συνδρομή TechNet Plus Direct.
  • Αργότερα μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε μια on-line δημοσκόπηση, που όσοι συμμετέχουν θα συμμετάσχουν σε κλήρωση που το μεγάλο δώρο θα είναι μια συνδρομή Visual Studio 2008 Team System μαζί με MSDN Premium Online. Βέβαια δεν θα είναι το μοναδικό δώρο που θα χαρίσουμε, αλλά θα υπάρχουν και άλλα, όπου θα τα αναφερθούν αναλυτικά με την έναρξη της δημοσκόπησης.

Εκ μέρους της ομάδας του dotNETZone.gr,
George J.

Έχουν δημοσιευτεί Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2008 1:39 πμ από το μέλος George J. Capnias

Δημοσίευση στην κατηγορία: ,

Σχόλια:

Χωρίς Σχόλια
Έχει απενεργοποιηθεί η προσθήκη σχολίων από ανώνυμα μέλη
 
 
 
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems