Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
» Σχετικοί Σύνδεσμοι
» Μεγάλος Διαγωνισμός Studentguru.gr

Το StudentGuru.gr βρίσκεται στα μισά του δεύτερου χρόνου λειτουργίας του και όσοι είχουν παρακολουθήσει το forum και συμμετήχαν στα StudentGuru Events που πραγματοποιήθηκαν από την αρχή της "ακαδημαϊκής" χρονιάς γύρω από θέματα προγραμματισμού, τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους στον χώρο της Microsoft Hellas. Με μεγάλη επιτυχία και αρκετή προσέλευση στα event ολοκληρώσαμε τον πρώτο κύκλο, αποκομίζοντας εμπειρία και γνώση για να μπούμε δυναμικά στην καινούρια χρονιά με νέα σειρά παρουσιάσεων, ακόμα καλύτερα οργανωμένη και σχεδιασμένη (many thx στον κόσμο που ερχόταν και μας μετέφερε το πολύτιμο feedback).

To Studentguru λοιπόν κατάφερε να αποκτήσει 2 πακέτα Windows Vista Ultimate με ενσωματωμένο το SP1, προσφορά της Microsoft Hellas μόνο για τα μέλη του και αποφασίσαμε να διεξάγουμε κλήρωση* για 2 τυχερούς που θα μας πουν σε αυτό το thread τι θα ήθελαν να δουν σε επόμενα events του Studentguru.gr. Ένα post αρκεί, για να μπείτε στην κλήρωση. Θα θέλαμε να μας πείτε την γνώμη σας, ώστε να κάνουμε ακόμα καλύτερες συναντήσεις την χρονιά που έρχεται με θέματα που θα είναι ενδιαφέροντα για ΟΛΟΥΣ μας.

Ο διαγωνισμός θα ισχύει μέχρι τις 30/6/2008 23:59 και μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί (με rand(id) της SQL Big SmileYes) θα ανακοινωθούν οι νικητές και θα ειδοποιηθούν για να μας δώσουν τα ταχυδρομικά στοιχεία που θα στείλουμε το δώρο. 

*Από την κλήρωση αποκλείονται άτομα από το StudentGuru Administration Team καθώς και άτομα που είναι Microsoft Student Partners

Έχουν δημοσιευτεί Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2008 1:31 πμ από το μέλος George J. Capnias

Δημοσίευση στην κατηγορία: ,

Σχόλια:

Χωρίς Σχόλια
Έχει απενεργοποιηθεί η προσθήκη σχολίων από ανώνυμα μέλη
 
 
 
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems