Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
» Σχετικοί Σύνδεσμοι
» 23ο dotNETZone.gr Community Event - The Little FSharper

Έχουμε μπει στον Δεκέμβριο και μπροστά μας είναι οι γιορτές. Πιστοί στο μηνιαίο μας ραντεβού, το 23ο dotNETZone Community Event την Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου στις 7.15μμ, στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas (Κηφισίας 221, Μαρούσι Μετάβαση στο DriveMe.gr). Την παρουσίαση θα κάνει ο Νίκος Παλλαδινός (palladin) με θέμα «The Little FSharper».

Στο "How το Become a Hacker" ο Eric S. Raymond είχε γράψει το εξής: "LISP is worth learning for a different reason - the profound enlightenment experience you will have when you finally get it. That experience will make you a better programmer for the rest of your days, even if you never actually use LISP itself a lot". Νομίζω ότι το ίδιο μπορεί να ισχύσει και για την θέση της F# στο .Net ecosystem. Σε αυτή την παρουσίαση θα δούμε πως σχετίζονται κάποιες βασικές ιδέες που αντιπροσωπεύει η F#, με σχέση με αυτά που περιγράφει ο Raymond.

FAQ

  • Χρειάζεται προεγγραφή;
    Όχι
  • Πόσο κοστίζει;
    Είναι δωρεάν
  • Χρειάζεται να είμαι μέλος του dotNETZone.gr;
    Όχι, αλλά προτείνεται!
  • Πόση ώρα διαρκεί;
    Περίπου δυο ώρες ενώ στη συνέχεια ακολουθεί και μπύρα σε κοντινή μπυραρία...
  • Πως μπορώ να μαθαίνω για τα events του dotNETZone.gr;
    Στην προσπάθειά μας να ενημερώνουμε το δυνατόν ευκολότερα για να events του dotNETZone.gr δημοσιεύουμε τα events μας στην πρώτη σελίδα του site μας. Παράλληλα δημοσιεύονται σε ελληνικά social bookmarking sites, το site του INETA Hellas και στο Facebook group του dotNETZone.gr.

Έχουν δημοσιευτεί Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2008 12:14 πμ από το μέλος George J. Capnias

Δημοσίευση στην κατηγορία: ,

Σχόλια:

Χωρίς Σχόλια
Έχει απενεργοποιηθεί η προσθήκη σχολίων από ανώνυμα μέλη
 
 
 
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems