Το DNN μια χαρά είναι... Η OTEnet δε μου γεμίζει το μάτι πλέον...
Νομίζω ότι πρέπει να πάρουνε τη HOL να τους κάνει λίγο consulting... Χαχα ![Smile [:)]](/cs/emoticons/emotion-1.gif)
Α.... και μην παρεξηγηθώ... Πελάτης της OTEnet είμαι! Όλα κι όλα, σαν ISP σκίζει, κι έχω και το κεφάλι μου ήσυχο. Κι αμα θες να κάνεις και business μια χαρά ανοικτόμυαλοι είναι και ξεπερνάνε τα προβλήματα σε dt (σε αντίθεση με την γραφειοκρατία που έχω αντιμετωπίσει από την Forthnet από την οποία όποτε ζήτησα προσφορά για κάτι "περίεργο" όσο την είδατε εσείς άλλο τόσο την είδα κι εγώ)...
Αλλά πείτε μου! Μπείτε στα sites των τριών μεγαλύτερων ISPs στην Ελλάδα (otenet, forthnet και hol) να δείτε ποιοί ξένουν ποιοί είναι και τι θέλουν από το site τους! Η HOL τελεία και παύλα.. Το site της Forthnet είναι πιο αξιοπρεπές από εκείνο της OTEnet αλλά πάνω κάτω έχει τα ίδια προβλήματα...
Εγώ πάντως αν ήταν να πάω σε ISP για να δικτυωθώ με το "δικτυωθείτε" σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα στην OTEnet... Η Forthnet αγόρασε κάποτε το team της HellasNet και μαζί του πήρε και τη χάρη που κουβάλαγε το team αυτό. Για τη HOL δεν λέω τίποτα... Οι άνθρωποι είναι συγκροτημένοι.... Δείτε μόνο το site τους...
Δεν θα έδινα σε κάποιον που δεν ξέρει να φτιάξει το δικό του site να μου φτιάξει κι εμένα το δικό μου..
Αν η OTEnet έβγαινε κι έλεγε "παιδιά ελάτε να σας βάλουμε στο δικτυωθείτε και κοιτάξτε συνεργαζόμαστε με τον τάδε "Άγγελο incorporated" και τους τάδε γάτους "στα web" και να κι ένα demo να δειτε τι καλή δουλειά που θα σας κάνουν και θα σας βάλουμε κι εμείς hosted στο datacenter μας".... τότε θα πήγαινα με κλειστά τα μάτια γιατί θα ήταν πειστικοί ότι βγήκαν στην αγορά για να προσφέρουν λύσεις κι όχι για να μαζέψουν χρήμα...
Αν είναι όμως να μου το φτιάξουν οι ίδιοι... Άστο καλύτερα...
Έχουμε ξεφυγει βέβαια τελείως από το θέμα, αλλά τα μπράβο στον Άγγελο τα είπαμε κι έχω πιάσει το φτυάρι για την OTEnet τώρα...
Anyway... Αν τα διαβάζει κανείς αυτά από την OTEnet θα έχει φρικάρει... Και με ξέρουν κιόλας κάμποσα παλικάρια εκεί από την "κορυφή" μέχρι τα "πληκτρολόγια"...
Τι να κάνω όμως... Αυτή είναι η γνώμη μου... Κι αφού δεν κρατάω το στόμα μου κλειστό θα μου τα ψάλουν όταν με δουν... Πάντως η "γκρίνια" μου δεν έχει να κάνει με το DNN ούτε με την επιλογή της OTEnet να το χρησιμοποιήσει για το δικτυωθείτε... Έχει να κάνει (επαναλαμβάνω και διευκρινίζω) με το γεγονός ότι μου χτυπάει άσχημα στο μάτι η OTEnet (που δεν κάνει για web development κατά την άποψή μου) να βγαίνει με πακέτο για το δικτυωθείτε και μάλιστα με το Open Source DNN (όπως δηλαδή ακριβώς θα "έβγαινε" στην αγορά κι ένα πολύ πολύ μικρότερο μαγαζί) για να πάρει κι αυτή το μερίδιο που της αναλογεί, (λες και δεν έχει core-business να κινήσει)... Δεν είναι κακό.. Εμένα μου κάθεται στραβά γιατί θεωρώ ότι θα μπορούσε να κάνει το ίδο πράγμα με πιο "κομψό" τρόπο (όπως π.χ. μέσα από συνεργασίες με εξειδικευμένες στο web design εταιρείες, της οποίες και η ίδια θα προωθούσε μέσα από το εμπορικό δίκτυό της)...
Εξάλλου κάθε άλλο παρά σύμβουλος (πόσο μάλλον καλός σύμβουλος) για εταιρικές παρουσιάσεις στο Internet είμαι, οπότε αν έχετε σκοπό να αξιοποιείσετε το δικτυωθείτε καλό είναι να το ψάξετε οι ίδιοι το θέμα και να αγνοήσετε τους "αφορισμούς" μου σε αυτό το tread...
Την καλημέρα μου,
rousso
υ/γ: ώρες ώρες με τρώει η γλώσσα μου... Καλύτερα να μην άρχιζα να γράφω αυτές τις "βλακίες" εδώ.. Άντε τώρα, καλά ξεμπερδέματα...
rousso