Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Προετοιμασία για αναβάθμιση στην έκδοση TFS RTM

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George J. Capnias. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 16-03-2006, 23:35. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  16-03-2006, 23:35 10745

    Προετοιμασία για αναβάθμιση στην έκδοση TFS RTM

    Η RTM έκδοση του Team Foundation Server είναι μόλις μερικές μέρες μακριά. Αν έχετε εγκαταστήσει την έκδοση Beta 3 Refresh ή την έκδοση RC, ίσως είστε από αυτούς που αναρωτιούνται πώς θα αναβαθμίσετε την έκδοσή σας στην έκδοση RTM. Υπάρχουν ήδη δύο οδηγοί που θα  σας βοηθήσουν σε αυτό. Και οι δύο οδηγοί είναι μέρος ενός πακέτου που μπορείτε να κάνετε λήψη από το site της Microsoft με σκοπό να αναβαθμίσετε την έκδοσή σας, ή να τα διαβάσετε on-line. Μπορείτε να δείτε το άρθρο Upgrading from Team Foundation Server Beta 3 Refresh to the Release to Manufacturing Version (RTM) of Team Foundation Server ή το άρθρο Upgrading from Team Foundation Server Release Candidate (RC) to the Release to Manufacturing Version (RTM) of Team Foundation Server, που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε την αναβάθμιση σας.

    Και τα δύο είναι πολύ μεγάλα έγγραφα, με πολλά και πολύπλοκα βήματα – όπως επιβάλλονται από την διαδικασία. (Η αλήθεια είναι ότι θα γραφόντουσαν μικρότερα έγγραφα αν η χρήση του λογισμικού το επέτρεπε!) Βεβαιωθείτε ότι τα έχετε διαβάσει προσεκτικά πριν ξεκινήσετε την αναβάθμιση. Για περισσότερη καθοδήγηση, πληροφορίες, και βοήθεια για την αναβάθμιση, μπορείτε να επισκεφτείτε και τα Microsoft forums.
     
    Διαβάστε περισσότερα: Getting ready to upgrade

     

    George J.


    George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems