Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Microsoft AntiSpyware

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò patrick. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 16-02-2005, 08:54. Υπάρχουν 16 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 2 (17 εγγραφές)   < 1 2
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  28-01-2005, 12:51 1065 σε απάντηση της 812

Re: Microsoft AntiSpyware

Το έχω δοκιμάσει κι εγώ.
    Βρίσκει περισσότερα πράγματα από το AdAware και από άλλα παρόμοια. Βάζει επίσης και ένα real-time κομμάτι που υποτίθεται σε προσέχει την ώρα που δουλεύεις, αλλά πέτυχα μια περίπτωση που ένα spyware πέρασε χωρίς να μου βγάλει warning και το πέτυχε μόνο στο βραδυνό scan.
    Διάβασα επίσης σε μερικά posts ότι υπάρχουν περιπτώσεις που δημιούργησε σοβαρά προβλήματα. Σε εμένα δουλεύει μια χαρά. Το έχω στήσει σε καμιά 10αριά μηχανήματα χρηστών στα οποία βρήκε απίθανα πράγματα (πέτυχα μηχάνημα με 3 διαφορετικούς dialers ταυτόχρονα, ευτυχώς δεν είχε modem πάνω) και επίσης το έριξα και σε 2-3 servers. Όλα δουλεύουν άψογα εδώ και μια βδομάδα.

Χρήστος Γεωργακόπουλος
  •  16-02-2005, 08:54 1210 σε απάντηση της 1065

Re: Microsoft AntiSpyware

Και τελικά από ότι φαίνεται πρόσθέσαμε ένα ακόμη προιόν της Microsoft δωρεάν στην συλλογή μας... Smile

1 Microsoft Anti-Spyware will be free. r

I first learned about the news on my MSN Direct Watch. www.msndirect.com

Windows anti-spyware to come free of charge

http://msn.com.com/2100-1009_22-5577202.html?part=msn&subj=ns_2543&tag=mymsn

Κάντε δεξιό κλικ εδώ, για να κάνετε λήψη των εικόνων. Για να συμβάλει στην προστασία του απορρήτου σας, το Outlook απέτρεψε την αυτόματη λήψη αυτής της εικόνας από το Internet.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Σελίδα 2 από 2 (17 εγγραφές)   < 1 2
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems