Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Microsoft threatens its Most Valuable Professional

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Dimitris. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Νατάσα Μανουσοπούλου στις 08-06-2007, 18:48. Υπάρχουν 16 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 2 (17 εγγραφές)   < 1 2
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  08-06-2007, 18:38 32778 σε απάντηση της 32709

Απ: Microsoft threatens its Most Valuable Professional

Ορμόμενος από τον τίτλο του post "Microsoft threatens its Most Valuable Professional" επιτρέψτε μου να εκφράσω την άποψη μου λέγοντας οτι (για μένα) το MS-MVP είναι ένα μαρκετινίστικο ποντάρισμα στην ανθρώπινη ματαιοδοξία... το οποίο μάλλον έχει "πιάσει"! Δεν νομίζω οτι την απασχολεί ιδιαίτερα την Microsoft αν ο developer είναι MVP ή κάτι άλλο,... εφόσων θίγει τα συφεροντά της.

Τώρα, για τον συγκεκριμένο developer που πήγε να κάνει τα προϊόντα της microsoft Open Source,... μάλλον έκανε λάθος....
    Μα καλά.. δεν ήξερε... δεν ρώταγε?
    Εκτός κι αν τα "ελατήρια" του δεν ήταν και τόσο ταπεινά και αγαθά και σκόπευε σε κέρδος ή δόξα.... πράγμα που κατάφερε (τουλάχιστον το 2ο - για το 1ο δεν ξέρω)....

Η microsoft είναι εταιρία και όχι οργανισμός κοινής ωφέλειας και εφόσων θίγονται τα συμφέροντα της αντέδρασε πολύ καλά κατά την γνώμη μου. Άλλοστε η εταιρία αυτή απασχολεί εργαζόμενους (εκατοντάδες) οι οποίοι πληρώνονται από τα έσοδα από τις πωλήσεις των προϊόντων της τα οποία υπερασπίζετε. Αλλά ας μην κάνουμε τώρα βασικά μάθηματα θεωριτικής οικονομικής... αυτά εννοούνται και θεωρώ οτι τα γνώριζαν και οι δυο πλευρές που τώρα αντιδικούν τόσο μπροστά μας στα blogs όσο και μέσα σε δικαστικές αίθουσες...

Nothing to declare...
  •  08-06-2007, 18:48 32779 σε απάντηση της 32778

Απ: Microsoft threatens its Most Valuable Professional

Thiseas:
    Ορμόμενος από τον τίτλο του post "Microsoft threatens its Most Valuable Professional" επιτρέψτε μου να εκφράσω την άποψη μου λέγοντας οτι (για μένα) το MS-MVP είναι ένα μαρκετινίστικο ποντάρισμα στην ανθρώπινη ματαιοδοξία... το οποίο μάλλον έχει "πιάσει"! Δεν νομίζω οτι την απασχολεί ιδιαίτερα την Microsoft αν ο developer είναι MVP ή κάτι άλλο,... εφόσων θίγει τα συφεροντά της.

Δε θα συμφωνήσω μαζί σου εδώ Thiseas. Ο τίτλος του MVP φέρνει και τον άνθρωπο και την MS σε μια κατάσταση win-win. Από τη μια, άνθρωποι που προσφέρουν τη γνώση τους δωρεάν στην κοινότητα ανταμείβονται και έχουν αυξημένο visibility, και από την άλλη η εταιρεία στηρίζει την κοινότητα των developers της ενεργά και παροτρύνει τους ανθρώπους να προσφέρουν υποστήριξη στους συναδέλφους τους (υποστήριξη που την οποία αλλιώς θα χρεωνόταν η ίδια).

Νατάσα Μανουσοπούλου
Σελίδα 2 από 2 (17 εγγραφές)   < 1 2
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems