Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Συμπίεση φακέλου

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò AlKiS. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος paradisesoul στις 20-11-2008, 09:18. Υπάρχουν 21 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 2 (22 εγγραφές)   < 1 2
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  07-10-2008, 11:24 45208 σε απάντηση της 45207

Απ: Συμπίεση φακέλου

Κάνε copy αυτό που έγραψε ο gtas και κάντο paste εδώ:

http://www.developerfusion.com/tools/convert/csharp-to-vb

Είναι καλός converter. Λογικά δεν θα σου βγάλει προβλήματα για τόσο απλό κώδικα. Από 'κει και πέρα ρίξε και μια ματιά στο .net reference να δεις τι σημαίνει το Process class, το WaitForExit, το StartInfo κλπ. Δεν είναι δυνατόν να παιδεύεσαι μήνες για κάτι τόσο απλό. Προφανώς παιδεύεσαι λάθος. Θέλει και κόπο αλλά θέλει και τρόπο.

Είναι αδύνατο να γράψεις κώδικα κάνοντας copy-paste έτοιμα πράγματα. Μπορεί να το κάνεις κι αυτό κάποια στιγμή αλλά σίγουρα θα χρειαστεί να κάνεις integration του κώδικα, δηλαδή να τον "δέσεις" με τον δικό σου.

Δεν είναι lego! Big Smile

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  07-10-2008, 12:14 45211 σε απάντηση της 45208

Dimitri εχεις απολυτο δικιο οπως το λες den einai lego! (αχ ειχα σακουλες ολοκληρες technic  τα εριχνα στο χαλι και φωναζε η μανα που δεν μπορουσε να περασει)τι μας θυμησες τωρα!Big SmileStick out tongue

κοιτα ειναι η κλασικη περιπτωση ο φιλος," δεν ξερω να να οδηγω, το εχω βαλει "μπρος" μια φορα και εβαλα ταχυτητα και πηγα 5 μετρα μεχρι τον καδο, και τωρα ειμαι ειμαι ετοιμος - μπορω να γαμ*** το shumacher αρκει να βρω ενα μονοθεσιο ιδιο επιπεδου!"

δεν χλευαζω προς θεου, εχω κανει καθηγητης και εχω δει τετια παιδια και το δυσκολο ειναι να τα ηρεμησεις και να ξεκινησεις απο το 0, να καταλαβουν οτι τα εχουν μαθει στραβα και βιαστικα!

Alkis:

1) ναι το rsp Gzip κανει φυσικα και υποφακελους!

2)η εταιρεια εχει κλεισει απο οτι εψαχνα χτες ψαξτο απο αλλου

3)το "μου αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ" δεν φτανει, δεν νομιζω υπαρχει κανεις αναμεσα μας που δεν του αρεσει αυτο που κανει!

4)ειχα πεσει σε post σου πριν απο 4 χρονια σε αλλο site ή αυτο (δεν θυμαμαι) και απο τοτε σε θυμαμαι παρα πολυ ανυπομονο, δεν κανει καλο αυτο!

5)αληθεια ειναι οτι ενας converter μπορει να αλλαξει κατι και να μην παιζει, αν μου λες οτι δεν μπορεις να φτιαξεις κανενα σφαλμα, τοτε δεν ξερεις καθολου την γλωσσα και θες να κανεις εφαρμογες που ενω τις φανταζεσαι "ευκολες" μονο ευκολες δεν ειναι!

6)Καμια σχολη της προκοπη στο Βολο βρες (μεχρι και 2006 σκατα δεν ειχε κανενας τμημα προγραμματισμου σοβαρο, ολοι διδασκοωυ το msgbox("hello world"), και μεχρι εκει πανε οι γνωσεις τους! κουτσοι στραβοι ολοι διδασκουν ECDL τωρα. Εκει που ηταν τα γραφεια τις εφημεριδας Θεσσαλια, υπηρχε μια σχολη ονομαζομαινη Δικτυο, την ειχαν 2 πολυ καλα παιδια και νεοι, δεν πας καμια βολτα αν θες να δεις?(στο υψος του coccoon παλια ξερεις)
    Δεν ξερω την ηλικια σου ουτε τι χρονο εχεις ελευθερο, αλλα βρε συ ειναι κρημα να εχεις ορεξη για προγραμματισμο και να μαθαινεις εντελος στραβα!!!!1 χρονος σε σχολη, και παραλληλα πρακτικη μονο σου, θα σου δωση πολυ καλη βαση να καταλαβεις τι σου γινεται, πριν απο 4 χρονια σου λεω ειχα βρει post σου και ελεγες οτι εισαι νεος προγραμματιστης και τωρα μετα απο 4 χρονια τι αλλαξε? δεν μπορει? και μια παραγραφο απο ενα βιβλιο την βδομαδα να διαβαζες θα μπορουσες να διορθωσεις 5 σφαλματα του converter πλεον.

κοιτα ακουγομαι σκληρος αλλα μονο αυτο δεν ειμαι, μου αρεσει να βοηθαω κοσμο αρκετα παιδια το ξερουν αυτο μεχρι και demo εχω γραψει για αλλους, αλλα να βοηθησω αυτον που Δεν βοηθαει τον ευατο του δεν μπορω, δεν γινεται, οχι δεν θελω, δεν γινεται απλα γιατι δεν εχω ιδεα τι ξερεις σωστα και τι οχι, και τι να θα καταλβεις απο αυτα που θα γραψω και τι οχι! 
    δεν θελω να σε μπερδεψω περισσοτερο!

ειλικρινα ολα τα λεω απο ενδιαφερον και "αγαπη" δεν θελω να προσβληθεις ι κατι τετοιο, περασα απο την "φαση" σου αλλα κρατησει λιγους μηνες, εψαξα ομως βρηκα καλα βιβλια, βρηκα και ενα προγραμματιστη vb5-6 τοτε και μαζι μαθαμαι παρα πολα! μετα το σπουδασα το αντικειμενο και ακομα και σημερα διαβαζω οταν βρω χρονο ψαχουλευω στο διαδικτυο και εμαθα λιγο και c# για να μπορω να κανω conversions η να διαβαζω αλλες εφαρμογες και να γραφω Δικο μου κωδικα! οχι copy-paste και προσευχη αμα παιξει!

ξεκινα λοιπον και πες μας τα βασικα, τι κανει η εφαρμoγη σου για ποιο λογο θες να την κανεις, μηπως μπορεσουμε να βρουμε και αλλες ιδεες! εχεις χρονοδιαγραμμα που πρεπει να κρατησεις?και τη μπορεις να κανεις μονο σου?

θα σε πειραζε να ειχες το rar.exe και να κανουμε παρεα ενα προγραμμα, να διαλεγεις ενα φακελο, και αυτο μετα να συντασει μια γραμμη σε msdos console, και να εκτελει το rar.exe με αυτη την γραμμη (κρυφα) και αυτο να σου δινει αρχειο zip η rar?. γιατι αν δεν σε χαλαει μπορω μεχρι αυριο, σημερα εχω δουλειες να τελειωσω, μπορω να σου κανω ενα demo απο το 0 και να στο δωσω. αρκει να κατσεις να διαβασεις και τα σχολια και να
    μην το παρεις σας δεδομενο, πρεπει να μελετας τον κωδικα και να Ρωτας αυτον που το εγραψε (αν μπορεις να τον βρεις) να μην ντρεπεσαι, εγω αν κανουμε αυτο θα ειμαι εκει να σου πω line by line τι κανω και γιατι αποφασισα να το κανω αυτο.  Yes

This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-
  •  07-10-2008, 15:34 45221 σε απάντηση της 45208

Φίλε μου, sorry,

Δεν έχω ασχοληθεί με VB.NET και δεν μπορώ να σε βοηθήσω (και δεν είναι κάτι που θέλω να ασχοληθώ),
    ακολούθησε τις συμβουλές του Δημήτρη, και θα έχεις γρήγορα αυτό που θέλεις. Ο κώδικας είναι C#.

Οι πληροφορίες που χρειάζεσαι είναι στις παραμέτρους της μεθόδου,

fileArj = το Path\Filename του αρχείου που θέλεις να φτιάξεις, π.χ. C:\Simpiesmena Arxeia\Arxeio.rar

targetPath = το Path\Directory που θέλεις να συμπιέσεις

Όπως σου είπε μετά και ο Δημήτρης στο MSDN θα καταλάβεις πως θα δουλέψει σε VB.NET

•  07-10-2008, 16:51 45225 σε απάντηση της 45221

Δεν θα ακολουθήσω κλάδω προγραμματισμού γιαυτό και δεν ξέρω καλά. Ναι, τρελένομαι για προγραμματισμό, ναι έχω καθήσει ώρες πάνω απο tutorials και πηγαίους κωδικούς άλλον για να δώ τι και πώς το έκαναν και να μπορέσω να το χρησημοποιώ και εγώ αλλά δεν έχω κανέναν κοντά μου που να μπορεί να με βοηθήσει ή να μου εξιγεί πράγματα. Οτι μαθένω και ότι κάνω το κάνω μόνος μου και μιας που υπάρχει έλλειψη χρόνου γίνεται ολο ένα και πιο δύσκολο. Ναι φίλε θα ήθελα να κάνουμε ένα πρόγραμμα μαζί. αυτό που λες είναι τέλειο γιατι έτσι θα ξέρω και να το κάνω κι εγώ! Κιαν πάρει και λίγο καιρό σιγά!! εδώ περιμένω ΜΗΝΕΣ!!! Όσο για το "είμαι ανηπόμονος" οχι ρε σείς, δεν είμαι όπως φαίνομαι. Ναι μακάρι να μπορούσα να το τελειώσω το ανα8εματισμένο πρόγραμμα ΤΩΡΑ, αλλά αν είναι να μάθω κιόλας μπορώ να περιμένω. Τι να πω, απο ενα φόρουμ μιλαμε και μπορεί να φένομαι και αγενής, δεν είμαι έτσι όπως με βλέπεται εσείς όμως, κρίμα που δεν μπορώ να το αποδείξω.
  •  07-10-2008, 17:58 45229 σε απάντηση της 45225

AlKiS:
    Δεν θα ακολουθήσω κλάδω προγραμματισμού γιαυτό και δεν ξέρω καλά. Ναι, τρελένομαι για προγραμματισμό, ναι έχω καθήσει ώρες πάνω απο tutorials και πηγαίους κωδικούς άλλον για να δώ τι και πώς το έκαναν και να μπορέσω να το χρησημοποιώ και εγώ αλλά δεν έχω κανέναν κοντά μου που να μπορεί να με βοηθήσει ή να μου εξιγεί πράγματα. Οτι μαθένω και ότι κάνω το κάνω μόνος μου και μιας που υπάρχει έλλειψη χρόνου γίνεται ολο ένα και πιο δύσκολο. Ναι φίλε θα ήθελα να κάνουμε ένα πρόγραμμα μαζί. αυτό που λες είναι τέλειο γιατι έτσι θα ξέρω και να το κάνω κι εγώ! Κιαν πάρει και λίγο καιρό σιγά!! εδώ περιμένω ΜΗΝΕΣ!!! Όσο για το "είμαι ανηπόμονος" οχι ρε σείς, δεν είμαι όπως φαίνομαι. Ναι μακάρι να μπορούσα να το τελειώσω το ανα8εματισμένο πρόγραμμα ΤΩΡΑ, αλλά αν είναι να μάθω κιόλας μπορώ να περιμένω. Τι να πω, απο ενα φόρουμ μιλαμε και μπορεί να φένομαι και αγενής, δεν είμαι έτσι όπως με βλέπεται εσείς όμως, κρίμα που δεν μπορώ να το αποδείξω.

δεν χρειαζεται να αποδιξεις τιποτα, παντα ο γραπτος λογο οταν δεν ακολουθει εκφραση προσωπου η συναισθηαμα μπορει να παρεξηγηθει.

θα ετοιμασω κατι και σημερα-αυριο θα σου κανω p.m το link να το κατεβασεις. αλλα σκοπος δεν ειναι να λυσουμε εμεις το προβλημα σου αλλα να μαθεις να τα λυνεις μονο σου στο αμεσο μελλον! Wink 

ξαναλεω αλλο θελω να μου πητε πως να κανω τα μακαρονια νοστιμοτερα, και αλλο θελω μακαρονια να φαω θελω καποιον να μου τα μαγηρεψει και φυσικα να μου μαθει πως!

τα φορουμ δεν ειναι για "εκπαιδευση" καλη ιδεα χεχε

τα λεμε

This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-
  •  07-10-2008, 20:35 45232 σε απάντηση της 45229

με μπέρδεψε λίγο αυτό που είπες, δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς όμως θα περιμένω να δω αυτό που θα μου στείλεις αυριο (ή όποτε μπορείς, δεν βιάζομαι όσο ξέρω οτι κάποιος θα προσπαθήσει να με βοηθήσει)

Ευχαριστώ πολύ ρε, και σένα και τους άλλου για τον χρόνο σας
  •  20-11-2008, 09:18 46366 σε απάντηση της 45232

Για zip & rar αρχεια αν ενιαφέρεσαι ριξε μια ματιά http://www.example-code.com/csharp/zip-progress-monitoring.asp

Σελίδα 2 από 2 (22 εγγραφές)   < 1 2
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems