Dimitri εχεις απολυτο δικιο οπως το λες den einai lego! (αχ ειχα σακουλες ολοκληρες technic τα εριχνα στο χαλι και φωναζε η μανα που δεν μπορουσε να περασει)τι μας θυμησες τωρα!

κοιτα ειναι η κλασικη περιπτωση ο φιλος," δεν ξερω να να οδηγω, το εχω βαλει "μπρος" μια φορα και εβαλα ταχυτητα και πηγα 5 μετρα μεχρι τον καδο, και τωρα ειμαι ειμαι ετοιμος - μπορω να γαμ*** το shumacher αρκει να βρω ενα μονοθεσιο ιδιο επιπεδου!"
δεν χλευαζω προς θεου, εχω κανει καθηγητης και εχω δει τετια παιδια και το δυσκολο ειναι να τα ηρεμησεις και να ξεκινησεις απο το 0, να καταλαβουν οτι τα εχουν μαθει στραβα και βιαστικα!
Alkis:
1) ναι το rsp Gzip κανει φυσικα και υποφακελους!
2)η εταιρεια εχει κλεισει απο οτι εψαχνα χτες ψαξτο απο αλλου
3)το "μου αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ" δεν φτανει, δεν νομιζω υπαρχει κανεις αναμεσα μας που δεν του αρεσει αυτο που κανει!
4)ειχα πεσει σε post σου πριν απο 4 χρονια σε αλλο site ή αυτο (δεν θυμαμαι) και απο τοτε σε θυμαμαι παρα πολυ ανυπομονο, δεν κανει καλο αυτο!
5)αληθεια ειναι οτι ενας converter μπορει να αλλαξει κατι και να μην παιζει, αν μου λες οτι δεν μπορεις να φτιαξεις κανενα σφαλμα, τοτε δεν ξερεις καθολου την γλωσσα και θες να κανεις εφαρμογες που ενω τις φανταζεσαι "ευκολες" μονο ευκολες δεν ειναι!
6)Καμια σχολη της προκοπη στο Βολο βρες (μεχρι και 2006 σκατα δεν ειχε κανενας τμημα προγραμματισμου σοβαρο, ολοι διδασκοωυ το msgbox("hello world"), και μεχρι εκει πανε οι γνωσεις τους! κουτσοι στραβοι ολοι διδασκουν ECDL τωρα. Εκει που ηταν τα γραφεια τις εφημεριδας Θεσσαλια, υπηρχε μια σχολη ονομαζομαινη Δικτυο, την ειχαν 2 πολυ καλα παιδια και νεοι, δεν πας καμια βολτα αν θες να δεις?(στο υψος του coccoon παλια ξερεις)
Δεν ξερω την ηλικια σου ουτε τι χρονο εχεις ελευθερο, αλλα βρε συ ειναι κρημα να εχεις ορεξη για προγραμματισμο και να μαθαινεις εντελος στραβα!!!!1 χρονος σε σχολη, και παραλληλα πρακτικη μονο σου, θα σου δωση πολυ καλη βαση να καταλαβεις τι σου γινεται, πριν απο 4 χρονια σου λεω ειχα βρει post σου και ελεγες οτι εισαι νεος προγραμματιστης και τωρα μετα απο 4 χρονια τι αλλαξε? δεν μπορει? και μια παραγραφο απο ενα βιβλιο την βδομαδα να διαβαζες θα μπορουσες να διορθωσεις 5 σφαλματα του converter πλεον.
κοιτα ακουγομαι σκληρος αλλα μονο αυτο δεν ειμαι, μου αρεσει να βοηθαω κοσμο αρκετα παιδια το ξερουν αυτο μεχρι και demo εχω γραψει για αλλους, αλλα να βοηθησω αυτον που Δεν βοηθαει τον ευατο του δεν μπορω, δεν γινεται, οχι δεν θελω, δεν γινεται απλα γιατι δεν εχω ιδεα τι ξερεις σωστα και τι οχι, και τι να θα καταλβεις απο αυτα που θα γραψω και τι οχι!
δεν θελω να σε μπερδεψω περισσοτερο!
ειλικρινα ολα τα λεω απο ενδιαφερον και "αγαπη" δεν θελω να προσβληθεις ι κατι τετοιο, περασα απο την "φαση" σου αλλα κρατησει λιγους μηνες, εψαξα ομως βρηκα καλα βιβλια, βρηκα και ενα προγραμματιστη vb5-6 τοτε και μαζι μαθαμαι παρα πολα! μετα το σπουδασα το αντικειμενο και ακομα και σημερα διαβαζω οταν βρω χρονο ψαχουλευω στο διαδικτυο και εμαθα λιγο και c# για να μπορω να κανω conversions η να διαβαζω αλλες εφαρμογες και να γραφω Δικο μου κωδικα! οχι copy-paste και προσευχη αμα παιξει!
ξεκινα λοιπον και πες μας τα βασικα, τι κανει η εφαρμoγη σου για ποιο λογο θες να την κανεις, μηπως μπορεσουμε να βρουμε και αλλες ιδεες! εχεις χρονοδιαγραμμα που πρεπει να κρατησεις?και τη μπορεις να κανεις μονο σου?
θα σε πειραζε να ειχες το rar.exe και να κανουμε παρεα ενα προγραμμα, να διαλεγεις ενα φακελο, και αυτο μετα να συντασει μια γραμμη σε msdos console, και να εκτελει το rar.exe με αυτη την γραμμη (κρυφα) και αυτο να σου δινει αρχειο zip η rar?. γιατι αν δεν σε χαλαει μπορω μεχρι αυριο, σημερα εχω δουλειες να τελειωσω, μπορω να σου κανω ενα demo απο το 0 και να στο δωσω. αρκει να κατσεις να διαβασεις και τα σχολια και να
μην το παρεις σας δεδομενο, πρεπει να μελετας τον κωδικα και να Ρωτας αυτον που το εγραψε (αν μπορεις να τον βρεις) να μην ντρεπεσαι, εγω αν κανουμε αυτο θα ειμαι εκει να σου πω line by line τι κανω και γιατι αποφασισα να το κανω αυτο. 
This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-