Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ζήτηση J2EE/COM+

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Παναγιώτης Καναβός. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Παναγιώτης Καναβός στις 25-09-2005, 23:31. Υπάρχουν 18 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 2 (19 εγγραφές)   < 1 2
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  25-09-2005, 21:37 5729 σε απάντηση της 5718

Απ: Ζήτηση J2EE/COM+

Παιδια...ειχα γραψει ενα μεγαλο ποστ αλλα αποφασισα να το διαγραψω! Δεν εχει νοημα μιας και νομιζω θα οδηγηθουμε σε flame war και δεν νομιζω αξιζει...το λεω αυτο γιατι δεν ΞΕΡΩ πως μπορω να σε κανω να καταλαβεις αγαπητε...

οτι ο JBOSS Που κατα τυχη ανεφερες ΟΧΙ μονο δεν ειναι ενα content management system,..αλλα ενας πραγματικος OPEN SOURCE (γι'αυτον που ειπε περι ελευθεριας) J2EE application server! Υπαρχει τεραστια διασταση αποψεων αλλα και αγνοια!

Βεβαια κακα τα ψεματα το j2ee ειναι σχετικα δυσκολο να το κατανοησει και καποιος που ασχολειται με την Java  ποσο μαλλον καποιοι που δεν ασχολουντε καν ..και ειναι υπερμαχη του αντιπαλου δεους!

System.exit(-1);

Java Hellenic User Group
    www.jhug.gr
  •  25-09-2005, 21:52 5730 σε απάντηση της 5729

Sorry, αλλά επειδή διάβασα την απάντηση του Παναγιώτη (και την ξαναδιάβασα μετά το post σου), δεν νομίζω ότι λέει πουθενά ότι ο JBoss είναι CMS - ίσα ίσα που τον αναφέρει συνεχώς σαν ένα παράδειγμα application server. Αυτό που είπε ο Παναγιώτης είναι ότι ΚΑΠΟΙΟΙ servers ίσως να έπρεπε να λέγονται CMS. Όπως και να'χει, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ούτε να ξεκινήσει flame war, αλλά ούτε να κλείσουμε το thread. Εκτός αν πλέον δεν έχει ενδιαφέρον για τους υπόλοιπους...
    Patrick
  •  25-09-2005, 22:09 5731 σε απάντηση της 5730

patrick wrote:
    Sorry, αλλά επειδή διάβασα την απάντηση του Παναγιώτη (και την ξαναδιάβασα μετά το post σου), δεν νομίζω ότι λέει πουθενά ότι ο JBoss είναι CMS - ίσα ίσα που τον αναφέρει συνεχώς σαν ένα παράδειγμα application server. Αυτό που είπε ο Παναγιώτης είναι ότι ΚΑΠΟΙΟΙ servers ίσως να έπρεπε να λέγονται CMS. Όπως και να'χει, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ούτε να ξεκινήσει flame war, αλλά ούτε να κλείσουμε το thread. Εκτός αν πλέον δεν έχει ενδιαφέρον για τους υπόλοιπους...

Αντιθέτως παιδιά, έχω ήδη 2 σενάρια για αρχιτεκτονική κατανεμημένων συστημάτων και ένα τρίτο το οποίο .... θα προκαλέσει έκπληξη! Μόλις φάω τα σουβλάκια θα σας το γράψω.

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  25-09-2005, 23:31 5733 σε απάντηση της 5579

Έτοιμο και το σενάριο έκπληξη! Είναι "Το σουβλατζίδικο". Όσο και αν φαίνεται αστείο, το σουβλατζίδικο είναι ένα κλασσικό παράδειγμα κατανεμημένου ασύγχρονου συστήματος.
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
Σελίδα 2 από 2 (19 εγγραφές)   < 1 2
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems