η λυση του msi δεν ειναι αποδεκτή (για πολους και διαφορους λογους), ευχαριστω αλλα αυτο ειναι πολυ εύκολο θα το ειχα κανει αμα ηθελα τετοια λυση.
ειμαι σιγουρος οτι το κανει ετσι η εφαρμογή που εχω δει διοτι το εχω ρωτηση εν μερη σε ατομα που ξεραν πως το κανει και απλα δεν θελαν να μου πουν πληρως αλλα αυτος ειναι ο τροπος που προσπαθω να κανω.
GAC διοτι ετσι πρεπει να ειναι λυπαμαι δεν μπορω να δωσω αλλες πληροφοριες το να μην μπορουμε η να μην γνωρισουμε αν γινεται κατι το σεβομαι το να προσπαθουμε να βρουμε αλλους τροπους οτνα δεν θελουμε να παμε σε αλλους τροπους δεν το καταλαβαινω.
ξερω οτι να βοηθησεται θελετε αλαλ θελω να με βοηθησετε αν μπορειτε με τον τροπο που θελω εγω να λυθει το προβλημα διοτι το ατημο το ξερω οτι λυνεται ετσι το καναν αλλοι το εχουν πει εν μερη δεν υπαρχει κανενα μαγικο msi πουθενα η κατι αλλο και δεν ειχαν λογο να πουν ψεματα, απλα εχουν καθε λογο να μην πουν τα παντα ετσι δεν ξερω λεπτομεριες πως το κανουν αυτο!!
το γιατι ετσι και γιατι GAC ξεχαστε το ετσι καλος η κακος ειναι.(θες ενα παραδειγμα να βαλεις την φαντασια σου να σκευτει, πες οτι εφτιαχνα παραδειγμα μια σουιτα σαν τα infragistics η τα devexpress ή τα teleric παραδειγμα, και ηθελα να εχω το κλειδωμα τυπου licence-unlicenced με αυτο τον τροπο, να ηθελα τα εργαλεια μου να εμφανιζοντε στην λιστα .ΝΕΤ αν παω να κανω add referesnce, να εχουν αλλη συμπεριφορά σε design και άλλη σε build, κτλ κτλ και η βαλίτσα παει μακρυά) Παράδειγμα μην πιαστούνε τώρα απο αυτό ντε και καλά και το αναλύουμε.

μην κολαμε εκει.

thank you
This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-