Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

VB.NET Vs C#!!!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò manosB. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος PALLADIN στις 09-11-2006, 13:15. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  09-11-2006, 11:54 20069

Hmm [^o)] VB.NET Vs C#!!!

Γεια σας

Μια ερώτηση που πάντα με ταλάνιζε.

Εγώ έχω ξεκινήσει με VB και συνεχίζω με VB.Net

Κώδικα σε C# τον καταλαβαίνω αλλά δεν επιλέγω να γράφω για γνωστούς λόγους που  έχουν όλοι οι Vb Devs

Πρέπει να επενδύσω στην C# ?? Υπάρχουν πράγματα που κάνω με τη C# κια δεν μπορώ να κάνω με τη VB.Net ??

Τελικά η ίδια η MicroSoft ποια προωθεί περισσότερο?

Εννοείται φυσικά ότι αν πάω σε μια δουλειά που όλοι γράφουν C# αναγκαστικά θα προσαρμοστώ αλλά εκτός από αυτόν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος?

Οποιαδήποτε παράθεση σκέψεων more than wellcome!!!!

Manos
  •  09-11-2006, 12:10 20070 σε απάντηση της 20069

Απ: VB.NET Vs C#!!!

Φίλε manosB βρίσκομαι και εγώ σε παρόμοια θέση . Παρόλο που καταλαβαίνω c# και μπορώ να γράψω , πολλές φορές επιλέγω VB διότι έχω μεγαλύτερη ευχέρια και λόγω πίεσης χρόνου δέν έχω και διαφορετική επιλογή . Ίσως κατα την άποψη μου βέβαια , τώρα με το framework η διαφορές όντως να έχουν γίνει λίγο πιο μικρές και δυσδιάκριτες

Αναμένω και εγώ τις απόψεις των συναδέλφων

•  09-11-2006, 12:24 20072 σε απάντηση της 20070

Ψάξτε στο site. Η συζήτηση έχει γίνει πολλές φορές.

Γενικά, σε τεχνικό επίπεδο, η μετάβαση από τη μια γλώσσα στην άλλη είναι αρκετά εύκολη. Δείτε αυτό: http://www.dotnetzone.gr/cs/forums/19951/ShowPost.aspx#19951

Πιο δύσκολη είναι η αλλαγή σε επίπεδο σκέψης. Επειδή οι C# developers προέρχονται συνήθως από C++ ενώ οι VB.NET από VB6 υπάρχει μια διαφορά στον τρόπο σκέψης.

Κοινώς... η διαφορά μεταξύ της C# και της VB.NET είναι περισσότερο στους χρήστες της. (cool !!!)

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  09-11-2006, 13:15 20077 σε απάντηση της 20072

Θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη.

Η διαφορα είναι στους χρηστες, στον τρόπο σκέψης τους και τις συνήθειες που κουβαλούν...
    Palladinos Nick
    Software Engineer
    -----------------------
    The limits of my language mean the limits of my world. (Ludwig Wittgenstein)
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems