Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Mail server

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò nackgr. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος nackgr στις 03-03-2011, 11:46. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  03-03-2011, 11:11 63937

    Mail server

    Εχω καποια domain σε μια εταιρια hostarismena income Mails έχω το δικο τους pop3 και outgoing τον internet provider μου μπορω να αλλαξω pop3 χωρις να αλλαξω hoster? και αν ναι πως ? και αν εχετε και καποιον να προτεινετε

  •  03-03-2011, 11:22 63938 σε απάντηση της 63937

    Απ: Mail server

    Οταν δηλώνεται ένα domain στο hostmaster (αν πρόκειται για Ελληνικό domain) ή σε κάποια υπηρεσία του εξωτερικού για international domains, όπως π.χ. goDaddy, ορίζονται οι DNS servers που θα "κοιτάει" το domain αυτό. 

    Οι DNS servers το πιθανότερο είναι να είναι του hoster σου. Αν λοιπόν έχεις πρόσβαση μέσω κάποιου control panel στα dns entries, μπορείς να αλλάξεις τα MX records για να "κοιτάνε" άλλον mail server. Ετσι ουσιαστικά απενεργοποιείς το δικό τους mail και κάνεις το domain σου να δείχνει (για τα emails) σε όποιον mail server εσύ θέλεις - αρκεί φυσικά να έχεις φτιάξει εκεί την αντίστοιχη υποδομή. Αν πάλι δεν έχεις πρόσβαση, μπορείς να τους ζητήσεις να το κάνουν αυτοί για σένα - δεν τους κοστίζει τίποτα και τους απελευθερώνει και χώρο μια και δεν θα φυλάνε τα mailboxes σε δικό τους χώρο πλέον μια και το mail θα "μιλάει" με άλλον mail server.

    Δεν έχω να σου προτείνω συγκεκριμένο provider, μπορείς επί πληρωμή να πάρεις πάντως email με όποιο domain θέλεις από τη Google (50$ / user / year αν θυμάμαι καλά). Προφανώς και από άλλους.




    Σωτήρης Φιλιππίδης

    DotSee Web Services

    View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

    DotNetNuke them!
  •  03-03-2011, 11:46 63941 σε απάντηση της 63938

    Απ: Mail server

    ευχαριστω παρα πολυ  ησουν πολυ κατατοπιστικός
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems