Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Dev tracks @ ITPro|DevConnections 2013

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò KelMan. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος KelMan στις 15-10-2013, 00:28. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  15-10-2013, 00:28 74489

    Dev tracks @ ITPro|DevConnections 2013

    To πρόγραμμα παρουσιάσεων του ITPro|DevConnections 2013 έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες. Μέχρι τότε, ας πάρουμε μια γεύση με μερικά από τα θέματα που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε:

    Ξεκινώντας από τεχνολογίες σχετικές με web development, υπάρχουν sessions όπως Real-time HTML5 web apps, SEO σε ASP.NET, η αρχιτεκτονική και τα μυστικά των Single Page Applications, αλλά και ένα διπλό session που δείχνει πώς υλοποιήθηκε από το μηδέν μια customer engagement social πλατφόρμα χρησιμοποιώντας Windows Azure, Redis, Neo4j, Angular.js, Boostrap, ServiceStack, SignalR, Reco4j, Autofac, TPL και φυσικά .NET 4.5 (C#) και Visual Studio.

    Για Windows 8.1 και Windows Phone θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε sessions για Windows 8 LOB applications, πώς περνάμε από web σε Windows 8.1 και το ανάποδο, για το design των Windows 8 apps, την υλοποίηση apps με PhoneGap+TypeScript+JQuery Mobile καθώς και την δημιουργία κοινού κώδικα και για τις δύο πλατφόρμες.

    Επίσης θα έχουμε δύο παρουσιάσεις σχετικές με ALM, ALM με το TFS Service και Agile IT με DevOps ( τεχνικές και εργαλεία για Testing in Production, A/B testing, continuous delivery, dogfooding, minimum viable quality).

    Κάποιες άλλες παρουσιάσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ένα deep dive για LINQ, μια παρουσίαση για Compiler as a Service (Roslyn CTP) και μία για τη χρήση του Windows Azure για να προσθέσουμε λειτουργικότητα αναζήτησης στις εφαρμογές μας μέσω SQL Server Full Text Search ή Lucene.

    Σε αναμονή του Visual Studio 2013, θα δούμε όλα τα νέα χαρακτηριστικά σε τρεις παρουσιάσεις, μία με τα γενικά χαρακτηριστικά, μία που θα επικεντρώνεται στο Web και άλλη μία για XAML developers.

    Τέλος, δεν θα λείψουν παρουσιάσεις για SharePoint development αλλά και εξειδικευμένες για NUI με Kinect και Leap Motion.

    Ελπίζουμε το πρόγραμμα με τις 25 παρουσιάσεις που έχουμε ετοιμάσει για φέτος να σας αφήσει ικανοποιημένους.

    Ραντεβού αρχές Δεκέμβρη!


    Vir prudens non contra ventum mingit
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems