Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Δικαιώματα σε σελίδα

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò kostasvit. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος than10 στις 07-02-2014, 00:12. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  23-01-2014, 18:15 74919

    Δικαιώματα σε σελίδα

    καλησπέρα παιδιά,

    πως μπορώ να δώσω δικαιώματα σε μια συγκεκριμένη σελίδα που θα εμφανίζει εικόνες που θα μπορεί να εκτυπώνει ο χρήστης ,έτσι ώστε εάν δεν είναι συνδεδεμένος να μπορεί να της βλέπει αλλά να μην μπορεί να της εκτυπώσει και να του βγάζει ένα μήνυμα για να κάνει εγγραφή στην σελίδα πρώτα.

    αν υπάρχει ένα παράδειγμα θα με βοηθούσε πολύ!

    ευχαριστώ! 

    Δημοσίευση στην κατηγορία: , ,
  •  25-01-2014, 01:30 74928 σε απάντηση της 74919

    Απ: Δικαιώματα σε σελίδα

    Δεν αναφέρεις τεχνολογία αλλά για να κάνεις post εδώ υποθέτω πως ασχολείσαι με προϊόντα της Microsoft. Για το Web έχει βγάλει δύο τεχνολογίες. ASP.Net & ASP.Net MVC.

    To επίσημο site που υπάρχει είναι το www.asp.net με πλήθος παραδειγμάτων και άρθρων. Συγκεκριμένα αν χρησιμοποιείς ASP.Net το link είναι http://www.asp.net/web-forms/overview/security και για MVC http://www.asp.net/mvc/overview/security

    Εκεί θα βρεις όλα τα άρθρα και κώδικα που χρειάζεσαι με επεξήγηση. Αν διαβάζοντας εξακολουθείς να έχεις απορίες τότε ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα.

     

  •  07-02-2014, 00:12 75002 σε απάντηση της 74919

    Απ: Δικαιώματα σε σελίδα

    Από την στιγμή που η εικόνα θα κατεβεί και θα εμφανιστεί στον browser του client είναι εξαιρετικά δύσκολο να εμποδίσεις την εκτύπωσή της. Υπάρχουν Rights management Systems για video κσι μουσική, αλλά δεν έχω ακούσει κάποιο για φωτογραφίες.

     Μερικές από τις πρακτικές που έχω δει να εφαρμόζονται σε διάφορα sites είναι είτε το preview της εικόνας (αυτό που βλέπει ο χρήστης πριν επιλέξει την εκτύπωση ή το download) είτε να έχουν κάποιο watermark με το logo της εταιρείας, είτε να είναι σε πολύ χαμηλή ανάλυση που δεν μπορεί να εκτυπωθεί.  Όταν ο χρήστης αποφασίσει να τυπώσει την εικόνα τότε ελέγχεις αν είναι "συνδεδεμένος" και στην συνέχεια τους στέλνεις την κανονική.

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems