Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Κανονισμός Λειτουργίας

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò cap. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος cap στις 13-12-2005, 12:38. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  13-12-2005, 12:38 7894

    Κανονισμός Λειτουργίας

    Σε αυτή τη θεματική ενότητα μπορείτε να δημοσιεύετε μια μικρή ή μεγάλη εισαγωγή για τον εαυτό σας και τη δουλειά σας, προκειμένου να "συστηθείτε" στα υπόλοιπα μέλη (και τους αναγνώστες) του dotNetZone.gr.

    Ισχύουν οι εξής κανονισμοί:

    1. Εχετε το δικαίωμα να κάνετε μία μόνο δημοσίευση. (Μια δημοσίευση / μέλος). Επιπρόσθετες δημοσιεύσεις θα διαγράφονται.

    2. Το θέμα της δημοσίευσης θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά το user name σας (και προαιρετικά το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο). Για παράδειγμα: α) "cap" ή β) "cap - Σωτήρης Φιλιππίδης". Διατηρούμε το δικαίωμα να μεταβάλλουμε το θέμα ούτως ώστε να συμμορφώνεται με τον κανονισμό αυτό.

    3. Δεν επιτρέπονται απαντήσεις στις δημοσιεύσεις που θα γίνονται σε αυτή την περιοχή. Θα φροντίσουμε ωστε να "κλειδώνουν" οι δημοσιεύσεις αυτόματα, παρ'όλα αυτά αν κάποια δημοσίευση είναι δυνατόν να απαντηθεί θα οφείλεται σε διαχειριστικό λάθος. Η απάντηση θα διαγράφεται στον επόμενο έλεγχο.

    4. Μπορείτε να επισυνάψετε το πλήρες βιογραφικό σας σημείωμα, σε οποιαδήποτε μορφή επιθυμείτε (Word Document, RTF, HTML, PDF κλπ). Βασει των κανόνων λειτουργίας του dotNetZone.gr, το επισυναπτόμενο θα είναι διαθέσιμο μόνο σε εγγεγραμμένα μέλη του dotNetZone.gr.

    5. Η προσωπική σας εισαγωγη, (πλην του τυχόν επισυναπτόμενου αρχείου), θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους επισκέπτες του dotNetZone.gr, ακόμα και αν δεν αποτελούν εγγεγραμμένα μέλη του dotNetZone.gr.

    6. Το dotNetZone.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την ακρίβεια των δεδομένων που τυχόν θα αναφέρονται στη δημοσίευσή σας (π.χ. στοιχεία επικοινωνίας ή εργασιακό παρελθόν) και ευθύνεστε αποκλειστικά για το περιεχόμενό της και την ακρίβεια των στοιχείων της.

    Ευχαριστούμε,

    Η ομάδα του dotNetZone.gr


    Σωτήρης Φιλιππίδης

    DotSee Web Services

    View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

    DotNetNuke them!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems