Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Pocket PC 2002 convert to Windows CE - Pocket PC 2002 μετατροπή σε Windows CE

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò tzarot. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος tzarot στις 02-02-2005, 11:37. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  01-02-2005, 11:45 1081

Pocket PC 2002 convert to Windows CE - Pocket PC 2002 μετατροπή σε Windows CE

Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να μετατρέψω μια εφαρμογή που έχω ήδη γραμμένη σε VB .NET από Pocket PC 2002 σε πλατφόρμα Windows CE. Δοκίμασα μέσα από το Visual Studio να αλλάξω το Target Device, αλλά άπαξ και αυτό έχει επιλεγεί κατά την φάση της εκκίνησης της συγγραφής δεν αλλάζει μετά πλατφόρμα.

Ευχαριστώ...

Θ.Ζ.

Debug macht frei.
  •  01-02-2005, 21:11 1083 σε απάντηση της 1081

Re: Pocket PC 2002 convert to Windows CE - Pocket PC 2002 μετατροπή σε Windows CE

Σε αυτό που λες έχεις δίκιο.

Φαντάζομαι ότι μπορείς να φτιάξεις ένα καινούργιο project και να προσθέσεις τα ήδη υπάρχοντα αρχεία... Τόσο απλά...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  02-02-2005, 11:37 1086 σε απάντηση της 1083

Re: Pocket PC 2002 convert to Windows CE - Pocket PC 2002 μετατροπή σε Windows CE

Ευχαριστώ,

Και εγώ σε συτό έχω καταλήξει, δηλαδή χειροκίνητη αντιγραφή του κώδικα σε νέο project με target Windows CE αυτή τη φορά από την αρχή.

Θ.Ζ.

Debug macht frei.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems