Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΥΜΘΙΣΩ TA WINDOWS CE .NET 4.2 KATA THN ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΗΝΥΜΑ!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò jimenez. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Panagiotis Kefalidis στις 25-03-2006, 20:50. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  25-03-2006, 15:54 11121

Lightning [li] ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΥΜΘΙΣΩ TA WINDOWS CE .NET 4.2 KATA THN ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΗΝΥΜΑ!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

GUYS ΒΟΗΘΕΙΑ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ NA KANΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤO ΤΟ K...ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΩΡΑ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ - ΘΕΡΙΝΗ).

ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΕΧΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΔΙΔΩ PROJECT ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ.

Dimitris S.
    FIRST TEST THEN CODE....
  •  25-03-2006, 17:18 11127 σε απάντηση της 11121

Απ: ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΥΜΘΙΣΩ TA WINDOWS CE .NET 4.2 KATA THN ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΗΝΥΜΑ!

Γράψε αν μπορείς, λίγο πιο αναλυτικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, και λίγα λόγια για το τι προσπαθείς να κάνεις.
    Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  25-03-2006, 17:25 11130 σε απάντηση της 11127

Απ: ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΥΜΘΙΣΩ TA WINDOWS CE .NET 4.2 KATA THN ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΗΝΥΜΑ!

Λοιπον, εχω μια εφαρμογή η οποια τρέχει συνεχώς. Συγκεκριμενα εικοινωνεί με έναν controller. Το προβλημα ειναι ότι όταν αλλάζει η ώρα από χειμερινη σε θερινή τα windows ce εμφανίζουν ένα μήνυμα ότι τα windows ρύθμισαν αυτόματα την ώρα. Οπότε εγώ κάτι τέτοια μηνύματα των windows δεν θελω να μου εμφανίζονται όταν τρέχει η εφαρμογή. Υπάρχει κομματι κώδικα που τα διαχειρίζετε ή θα πρεπει να αλλάξω κάποια ωαριαβλε στην registry?
    Dimitris S.
    FIRST TEST THEN CODE....
  •  25-03-2006, 17:56 11133 σε απάντηση της 11121

Χμ, μάλιστα. Σηκώνω τα χέρια, δε μπορώ σε βοηθήσω. Γιατί όμως είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα, καθώς συμβαίνει μόλις 2 φορές το χρόνο;
    Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  25-03-2006, 20:50 11144 σε απάντηση της 11121

Βάλε απλά ανα τακτά χρονικά διαστήματα, να ψάχνεις με την FindWindow τον τίτλο του messagebox απο τα windows και να το κλείνεις προγραμματιστικά..

Τώρα το κατέβασα, λίγο μπακαλέ ολέ (εως πολύ) αλλα δουλεύει..
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems