Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Background (?) app in VB .NET 2003

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò antonon. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 16-04-2006, 11:15. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  16-03-2006, 17:53 10723

Confused [*-)] Background (?) app in VB .NET 2003

Γειά σας,

Θέλω να φτιάξω ένα πρόγραμμα σε VB .NET 2003 για να τρέχει σε PPC (WM 2003SE) η οποία να τρέχει στο 'background'. Δηλαδή να έχω ένα εικονίδιο στο κάτω δεξιά μέρος του PDA και μόλις το κάνω κλίκ (ιδανικά) να εμφανίζει ένα μενού με διαθέσιμες ενέργειες που θα μπορώ να κάνω.

Υπάρχει κάποιο άρθρο το οποίο να περιγράφει τα βασικά για αυτό που θέλω να κάνω. Να σημειώσω ότι είμαι νέος στην VB .NET.

Ευχαριστώ,

•  16-04-2006, 11:15 11933 σε απάντηση της 10723

Απ: Background (?) app in VB .NET 2003

Το πρώτο μισό του εγχειρήματος μάλλον για τα Pocker PC είναι εύκολο - σε οποιαδήποτε φόρμα πατήσεις το close button, δεν κλείνει η φόρμα απλά πηγαίνει στο background.

Το δύσκολο θα είναι είναι να φτιάξεις ένα background process που να τρέχει συνέχεια.

Με την κυκλοφορία του .NET Framework v2.0, εμφανίστηκε το BackgroundWorker για το full framework, μία κλάση που κάνει πιο εύκολη την δημιουργία background threads, με την χρήση events, χωρίς να μπλέξει κάποιος με delegates. Ο "δικός μας" Daniel Moth, έχει κάνει ένα port του component για το .NET Compact Framework v1.0. Μπορείς να το βρεις στο blog του "BackgroundWorker for CF 1.0", το source code για το component καθώς και παράδειγμα πως θα το χρησιμοποιήσεις.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems