Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

User control από το grid της Microsoft

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò zeon. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος zeon στις 16-05-2006, 10:12. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  15-05-2006, 18:13 12731

User control από το grid της Microsoft

Τελευταία προσπαθώ να υλοποιήσω ένα user control βασισμένο στο grid που δίνει η Microsoft. Για την ακρίβεια θέλω να φτιάξω κάτι που να χειρίζεται insert, update κ.λ.π. Έχω "κολλήσει" αρκετές φορές σε κάποιες βρήκα λύση σε κάποιες όχι. Το έψαξα και στο google μπας και βοηθηθώ λίγο από κανέναν που να το έχει επιχειρήσει αλλά τίποτα. Μήπως έχετε υπόψη σας κανένα link με παρόμοια προσπάθεια?

Ευχαριστώ

•  15-05-2006, 18:32 12732 σε απάντηση της 12731

Απ: User control από το grid της Microsoft

Αν υποθέσω σωστά ότι εννοείς το DataGrid ASP.NET 1.1, δεν χρειάζεται να φτιάξεις user control γιατί έχει τη δυνατότητα select, insert, update, delete, cancel. Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.dotnetjunkies.com/quickstart/aspplus/doc/webdataaccess.aspx 

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  15-05-2006, 20:41 12743 σε απάντηση της 12732

Ναι τα έχω υπόψη μου αυτά. Δεν έθεσα σωστά αυτό που θέλω να φτιάξω. Θέλω να φτιάξω στην ουσία ένα grid στο οποίο θα δίνω datasource και απλά θα του λέω κάνε delete, insert κ.λ.π. βάσει κάποιου/κάποιων πεδίου/πεδίων, αλλά δεν θα χρειάζεται να γράφω κώδικα για το τι θα κάνει. Ελπίζω να το έθεσα πιο σωστά τώρα.
  •  16-05-2006, 10:12 12773 σε απάντηση της 12743

Θα με βόλευε και να μην κάνω user control αλλά να κάνω visual inheritance με base φορμα μια φόρμα με ενα gridaki που έχω φτιάξει μέσα εκεί τη λειτουργικότητα αλλά ούτε και σε αυτό βλέπω να βρίσκω άκρη (μιλάω πάντα για 1.1).
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems