Παιδιά καλησπέρα. Λοιπόν έχω το γνωστό πρόβλημα που με ταλεπωρεί κανά μήνα τώρα και δεν μπορώ να βρώ ούτε κάποιον οδηγό της προκοπής.
Παρακαλώ κάποιος να μου πεί πώς μπορώ να δηλώσω ένα dataset μέσα σε μία PDA εφαρμοφή από το Visual Studio, γιατί δεν θέλω να ασχολούμε με κάποια tools για access που υπάρχουν ούτε κάποιο sql lite ή όπως αλλιώς το λένε.
Ακούστε λοιπόν το σενάριο:
Θέλω να φτιάξω ένα τηλεφωνικό κατάλογο για παράδειγμα το οποίο όταν το ανοίγω το app να πηγαίνει, να κοιτάει από ένα dataset τα στοιχεία που έχει μέσα και να μου τα εμφανίζει στις αντίστοιχες θέσεις. (Εγώ βασικά θα ήθελα με την ασύρματη κάρτα να τα βλέπω από το server αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα πάρω απάντηση από αυτό οπότε το αφήνουμε για τώρα).
Τί έχω κάνει μέχρι τώρα... Μέσα από ένα windows app έχω πάει και έχω γεμίσει ένα dataset που έφτιαξα με τον wizard. Ανοίγω λοιπόν την εφαρμογή μου και κάνω include στο project του PDA το dataset μιάς και το ηλίθιο το 2003 δεν σου προτείνει να το φτιάξεις και το Include είναι ο μόνος τρόπος.
Ωραία, τώρα τι κάνω για τα πάρω τα στοιχεία?
Δεν ξέρω αν είναι χαζή η δύσκολη ερώτηση απλός και εγώ με τον προγραμματισμό τον τελευταίο χρόνο ασχολούμε.